Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jedno dziwne pytanie, skoro na facebook`u promujecie Audiostereo to chyba jest trochę niepoważne wstawiać artykuły, które są dostępne po tym jak się zostanie klubowiczem?

Kowalski sobie chodzi po fejsie i patrzy, o Audiostereo, zagląda, patrzy artykulik, a tu co? A tu trza za miesiąc 10 złotych - sam jeszcze nie wiem co to jest to Audiostereo, ale już z buta trza bulić - zastanówcie się trochę.....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie działa ignorowanie użytkowników - nadal widze posty delikwenta

no i jeszcze jedno żeby nie było że zmyślam ze znacznikiem nie przeczytanych postów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• 2 tygodnie później...
Gość rydz

(Konto usunięte)

Od wczoraj wszystko zwolniło,by wyjść np z danego trmatu ,wejść w inny,trzeba kliknąć dwu-trzykrotnie wstecz,po pierwszym kliknięciu brak reakcji.

Stawianie szklaneczek,przy tym zwolnieniu dzisiaj postawiłem Koledze 4 na raz :))

Może Administracja coś poradzi?

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To nie zależy od "cienkiego" czy "grubego" neta, tylko (chyba) od silnika forum.

Rano jeszcze jako tako, wszystkie strony i zakładki otwierają się w miarę szybko, a jak jest późne popołudnie gdzie użytkowników więcej to istna tragedia.

W tym samym czasie inne strony netu chodzą błyskawicznie.

• Administratorzy

Przenieśliśmy się na nowy serwer. Prosimy o informacje czy strona działa poprawnie i w miarę szybko.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

w miarę to doskonałe określenie

w miarę na miarę ślimaka

u mnie nie widzę zmiany, nadal czas otwarcia minimum 8-12 sek. a podstron to cho cho i jeszcze trochę

na pociechę - krócej niż blok reklamowy polsatu

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Przenieśliśmy się na nowy serwer. Prosimy o informacje czy strona działa poprawnie i w miarę szybko.

Przy co drugim wejściu pojawia się od wczoraj error 502 gateway i 504 timeout.Strona także nie loguje mnie automatycznie.

l'enfant sauvage

Wyraźnie widać jak w pasku stanu przez ok 10 sec., na dole przeglądarki wczytują się różne dziwne strony (pewnie z reklam) ale nie audiostereo.pl :).

Np coś z gemius hit ble ble

albo nawet google costam

gapl cośtam itp., itd...

i pełno innych duperel...

A powinna wczytywać się najpierw treść z forum a potem reszta śmieci i byłoby już o wiele znośniej.

Szukaj swojego dźwięku ale... nie wciskaj na siłę go innym :)))

Gdy człowiek chce wejść w swój profil, i kliknie za szybko (przed ukazaniem się reklam), wszystko się przesuwa i zmiast kliknąć na profil, klikamy "wyloguj".Masakra z tymi przesuwającymi się reklamami.Tak samo jak koledzy pisali, trzeba kilka razy kliknąć żeby przejść do innej strony, lub z niej wyjść.Tego nie było??Jest coraz gożej!!!!!

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Gość

(Konto usunięte)

Gdy człowiek chce wejść w swój profil, i kliknie za szybko (przed ukazaniem się reklam), wszystko się przesuwa i zmiast kliknąć na profil, klikamy "wyloguj".Masakra z tymi przesuwającymi się reklamami.Tak samo jak koledzy pisali, trzeba kilka razy kliknąć żeby przejść do innej strony, lub z niej wyjść.Tego nie było??Jest coraz gożej!!!!!

A swoją drogą, to faktycznie można zwariować z tym silnikiem AS - toż nawet Nasza Klasa śmiga 100 razy lepiej... ;)

A swoją drogą, to faktycznie można zwariować z tym silnikiem AS - toż nawet Nasza Klasa śmiga 100 razy lepiej... ;)

Chyba nie używam czegoś takiego, nawet nie wiem co to jest.

Jestem b.słabo obyty z kompem, od dwuch lat dopiero posiadam.

Wiele tajemnic kryje to urządzenie, których i tak nie poznam?

Jestem, leniwy, a i boję się żeby czgoś nie "popsuć".

Tak już to jest jak się zaczyna w wieku podeszłym, jako samouk.Pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Gość

(Konto usunięte)

Chyba nie używam czegoś takiego, nawet nie wiem co to jest.

Jestem b.słabo obyty z kompem, od dwuch lat dopiero posiadam.

Wiele tajemnic kryje to urządzenie, których i tak nie poznam?

Jestem, leniwy, a i boję się żeby czgoś nie "popsuć".

Tak już to jest jak się zaczyna w wieku podeszłym, jako samouk.Pozdr.

Firefox to przeglądarka internetowa, Ty zapewne używasz standardowej, czyli Internet Explorer.

Może, jak masz możliwość, poproś kogoś - najlepiej sąsiadkę ;) - by zainstalował Ci FF lub jakąś wtyczkę do IE.

PS A jeśli nie, to w wakacje, zanim pójdziemy razem na grzyby, ja Ci to zrobię, kiedy Cię nawiedzę ;) :)

Gość

(Konto usunięte)

Oczywiście zapraszam, tylko mnie nie nawiedzaj, bo się boję duchów, po prostu mnie odwiedź.

Trzymam Cię za słowo.Pozdr.

Oj tam, pojawię się w postaci pięknej nimfy :) Przestaniesz bać się duchów, zjaw... ;)

Dobra, kończmy, bo nas za off-topic okrzyczą ;)

Pozdrawiam :)

Gość

(Konto usunięte)

Przy co drugim wejściu pojawia się od wczoraj error 502 gateway i 504 timeout.

Potwierdzam.

Także potwierdzam.

To i ja dołączę się do życzeń... Tfuu! Potwierdzeń...

U mnie wczoraj wieczorem na Firefoxie w ogóle padło AS - jakikolwiek brak wejścia na stronę, tylko powyższy komunikat.

• Administratorzy

Dziękujemy za zgłoszone uwagi. Będziemy jeszcze pracować nad szybkością działania forum.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Dziękujemy za zgłoszone uwagi. Będziemy jeszcze pracować nad szybkością działania forum.

Pracujcie nad tym, żeby w ogóle działało. Bo teraz to działaniem tego nazwać nie można.

działa, działa, każda zakładka otwiera się w czasie poniżej minuty ale już nie poniżej 12 sekund

może warto pomyśleć nad zorganizowaniem wymiany naszych fachowców od IT z tymi np. z NASA, niech się amerykańce trochę podszkolą

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Może to Pan Darek wcisnął im jakiś swój serwer...od dzisiaj forum będzie sprawnie działać tylko w środy!

:D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Przepraszamy za przejściowe trudności, Wasze uwagi zostały zgłoszone administratorowi serwerów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.