Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Zawsze myślałem , że tylko ja się nie lubię golić , a tu proszę , już trzech naliczyłem , Fox z zarostem sprzed wojny , Tomek E z miesięcznym odrostem i ja z tygodniowym .

Ja posiadam trzydniowy - taki soft clipping... ;)

bo na takie urodziny z zarostem, trochę nie wypada.Pozdr.

A Ty wbijasz na imprezke ?

i czy będą kobitki?

Jak dostanę tego konia, i grabie, to załatwię Ci darmowe golenie

Dzisiaj jakoś się zmobilizowałem do golenia;(

Jeśli bym miał określić pięć rzeczy, które nienawidzę robić to golenie by się znalazło na pewno w pierwszej trójce:( , po jakiego ciula ten zarost na twarzy rośnie?

Grabki, czekają i są gotowe do wysyłki , musisz tylko wypełnić formularz ;)

Zawsze myślałem , że tylko ja się nie lubię golić , a tu proszę , już trzech naliczyłem , Fox z zarostem sprzed wojny , Tomek E z miesięcznym odrostem i ja z tygodniowym .

Jest nas zdecydowanie dużo więcej :)

Pozdrowienia dla brodaczy i nie tylko

Tomasz

PS: Przepraszam za lużną rozmowę w wątku, który dotyczy zupełnie innego tematu

Pozdrawiam

Tomasz

Nie mam czasu, i funduszy(które wolę przeznaczyć na coś innego), elastyczna praca.

Ja również się dzisiaj oskrobałem, bez większej chęci, jak zwykle, ale z musu, jutro do pracy.

Grabki sobie podarujmy, mam już takie ful wypas wygrzane na działce.Ale dzięki, za dobre chęci.

Miłego wolnego, pozdr.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Grabki sobie podarujmy, mam już takie ful wypas wygrzane na działce

No i co ja teraz zrobię z drugą parą ? ;-)

Dzisiaj trochę się nabiegałem po Czeskich szpitalach, lekarzach, badania okresowe, płuca słuch itd:

Spodobała mi się wypowiedz lekarza od słuchu,

- ma pan złote uszy, jak by to nie zrozumieć, było trochę śmiechu.

Pozdr.

Pozdrawiam

Tomasz

"Złote uszy"-Czytaj złoty słuch (audio), tylko się cieszyć, a nie "śmiać"!

Najważniejsze że wszystko jest O.K., zwłaszcza słuch.

Z grabkami, możemy zrobić interes.Wystaw na Aledrogo, ja będę podbijał,

a forsą się podzielimy.Teraz sezon grabkowy się zaczyna to pójdą w dobrej cenie?

Tylko odpowiedni opis trza dać,np. jedyne unikatowe, wielofunkcyjne.

Pozdr.

No, no!

Mam użyć

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

;)

Kolego, proszę, błagam, nie rób tego.

Już będę grzeczny.Żadnych, wielkich interesów.

Lepiej, biedny niech zostanie biednym, ale uczciwym.

Poszedłem po rozum do głowy.Chyba zbyt późno?

Gorzko żałuję, i proszę o wybaczenie.

Pozdr. serdecznie skruszony.

Na TV-4, jest "PLUTON".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Administratorzy

Panowie, coś słabo z frekwencją. Spodziewaliśmy się więcej chętnych na wspólne imprezowanie i świętowanie dziesiątych urodzin forum. Przypominamy, że udział w imprezie jest całkowicie bezpłatny, wystarczy zgłosić się w wątku.

Próbujemy zorganizować koszulki audiostereo, jeśli wystarczy nam czasu, to poszerzą pulę upominków dla gości.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Dane osobowe nie będą nigdzie publikowane, w wątku z listą gości jest podany jedynie nick.

• Administratorzy

Jesteśmy w trakcie załatwiania koszulek audiostereo. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to forumowicze, którzy pojawią się na imprezie otrzymają od nas po koszulce na wejściu :)

Byłbym bardzo wdzięczny gdybym nie dostawał mailem powiadomień o wpisach użytkowników, których dodałem do listy ignorowanych

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Przydała by się opcja ignorowania tematów. O ile dobrze pamiętam to na lukarowym silniku była.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przydała by się opcja ignorowania tematów. O ile dobrze pamiętam to na lukarowym silniku była.

Przygadał kocioł garnkowi, a sam smoli he he :)

Pozdrawiam

Tomasz

Aluzju nie poniał :-(

Ja nie z myślą o sobie tylko o sfrustrowanych forumowiczach, co by nie musieli się denerwować...

:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja posiadam trzydniowy - taki soft clipping... ;)

To coś , jak R.Rynkowski , jedna z moich koleżanek uwielbiała soft clipping , zwłaszcza , gdy zanurkowałem pomiędzy jej kolumny , twierdziła , że to takie ekscytujące doznanie , wszystko się kręci się wokół muzyki i audio .

Piotr

Gość

(Konto usunięte)

To coś , jak R.Rynkowski , jedna z moich koleżanek uwielbiała soft clipping , zwłaszcza , gdy zanurkowałem pomiędzy jej kolumny , twierdziła , że to takie ekscytujące doznanie , wszystko się kręci się wokół muzyki i audio .

Nawet do głowy mi nie przyszło, że można by ten opis z czymś innym kojarzyć! ;)

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />gdy zanurkowałem pomiędzy jej kolumny , twierdziła , że to takie ekscytujące doznanie , wszystko się kręci się wokół muzyki i audio . <br />

<br />Nawet do głowy mi nie przyszło, że można by ten opis z czymś innym kojarzyć! ;) <br />

Jak nie przyszło? inaczej byś tego nie napisał :))

Udziasta była,gdyby było inaczej napisałby kolumienki. :)

Udziasta była,gdyby było inaczej napisałby kolumienki.

Trafne spostrzeżenie !

Cicho! ;)

O tak !

Gdyż , jak się zwiedzie , to gotowa nas nie wpuścić z naszym przewodem i krągłymi podeń podkładkami !

Piotr

• Administratorzy

Ważna informacja:

Do puli nagród do rozdania dołączają słuchawki ufundowane przez Horn Distribution S.A., dystrybutor Denon w Polsce:

10 szt. Denon AH-C260 Gold

3 szt. Denon AH-D310R

Żeby otrzymać słuchawki należy pojawić się na imprezie urodzinowej i wziąć udział w losowaniu (szczegóły w tym poście).

de_ahc260_jp_g_ot_bg004_lo.jpg

de_ahc260_jp_n_ot_bg001_lo.jpg

de_ahd310r_em_bk_ot_bg002_lo.jpg

de_ahd310r_em_bk_st_bg001_lo.jpg

A co mi tam słuchawki;-)....ja zgłaszam propozycję aby z okazji imprezy urodzinowej administratorzy FORUM zrobili coś bardzo sensownego i przywrócili zakładkę HIGH-END...

Pomysł z istnieniem zakładek Stereo i HiFI okazał się totalną porażką...ludzie zainteresowani High-Endem dzielą tematy w hifi z osobami szukającymi wieży za 2000 PLN... robi się totalny bałagan wątków...poziom wpisów i ich atrakcyjność spada...pora przywrócić dział HIGH-END nim będzie już za późno...

Osoby popierające tą inicjatywę są proszone o wpisywanie się poniżej;-)

Gość partick

(Konto usunięte)

ja zgłaszam propozycję aby z okazji imprezy urodzinowej administratorzy FORUM zrobili coś bardzo sensownego i przywrócili zakładkę HIGH-END...

Pomysł z istnieniem zakładek Stereo i HiFI okazał się totalną porażką...ludzie zainteresowani High-Endem dzielą tematy w hifi z osobami szukającymi wieży za 2000 PLN... robi się totalny bałagan wątków...poziom wpisów i ich atrakcyjność spada...pora przywrócić dział HIGH-END nim będzie już za późno...

Wy wszyscy jesteście pojebani!

Was nie można sądzić, was... was trzeba leczyć!

Wzmacniacz mi wyrzucił, k**wa...

;-)

A co mi tam słuchawki;-)....ja zgłaszam propozycję aby z okazji imprezy urodzinowej administratorzy FORUM zrobili coś bardzo sensownego i przywrócili zakładkę HIGH-END...

Osoby popierające tą inicjatywę są proszone o wpisywanie się poniżej;-)

Popieram.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.