Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

oddawaj koszulka :)

Nie mam zamiaru się przy Was rozbierać:P

... co prawda po aferze na wykopie chyba powinnam sobie strzelić jakąś sesyjkę w zbożu jak na adminkę przystało, ale może nie koniecznie na urodzinach AS ;]

Ale chociaż na wymianę koszulek się zgodzisz? Plisss. Mam drogą i firmową:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość partick

(Konto usunięte)

cierpię w milczeniu i łkam cicho w kącie ;)

Panowie, to może być hit sezonu: metalofczyca bez koszulki ;)

... co prawda po aferze na wykopie chyba powinnam sobie strzelić jakąś sesyjkę w zbożu jak na adminkę przystało, ale może nie koniecznie na urodzinach AS ;]

zawsze możesz dokarmić fiordy ;]

Gość

(Konto usunięte)

cierpię w milczeniu i łkam cicho w kącie ;)

Panowie, to może być hit sezonu: metalofczyca bez koszulki ;)

metalofczyca, coś w tym stylu? ;)

z12290618Q,Kobiety-na-traktory.jpg

Oczywiście z wymianą koszulki!

kobiety-na-traktory.jpg

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />O,jest piękna Pani Administrator<br />

<br />nie rozpędzaj się... <br />

Co mam się rozpędzać? ale Ci napiszę poważnie,ta prośba to na serio,i wiesz co?!

bo już k**a nic nie rozumiem,przed chwilą zerknąłem do zakładki Hi-Fi gdzie popierałem przywrócenie High-End i co widzę!

zostałem zbanowany!

To ja się k*a pytam,o co do ch**a pana chodzi!!?? :{

Ps,i nie mam zamiaru pisać na priv do założyciela wątku,bo coś z nim chyba nie tak! :(

Gość

(Konto usunięte)

O,jest piękna Pani Administrator

nie rozpędzaj się...

Chodzi tylko o spoufalanie się, czy może kwestionujesz urodę Pani Adminstry?

Bo jeśli to drugie, to zaraz rezerwuję przelot do Glasgow i uświadomię Ci, że jesteś w błędzie... ;)

zapewne część dotyczy mich wpisów , które słowa obrażają ?

Maju nie wierzę , poskarżyłeś ?

Jak znam życie to robota hipokryty, prowokatora i starego kabla jacusia. Mnie już kilka razy skutecznie zakablował więc się rozochocił. Najpierw prowokuje i podpuszcza a później kabluje. Taka jezuicka metoda.

Jestem Europejczykiem.

Gość partick

(Konto usunięte)

Co mam się rozpędzać? ale Ci napiszę poważnie,ta prośba to na serio,i wiesz co?!

bo już k**a nic nie rozumiem,przed chwilą zerknąłem do zakładki Hi-Fi gdzie popierałem przywrócenie High-End i co widzę!

zostałem zbanowany!

To ja się k*a pytam,o co do ch**a pana chodzi!!?? :{

Ps,i nie mam zamiaru pisać na priv do założyciela wątku,bo coś z nim chyba nie tak! :(

rydzu, wejdź sobie do KKZP i odpręż się - koncert ZAZ właśnie wrzuciłem :)

Bo jeśli to drugie, to zaraz rezerwuję przelot do Glasgow i uświadomię Ci, że jesteś w błędzie... ;)

nie obraź się, ale jak już zarezerwujesz, to odstąp bilet ;)

pal sześć , ciekawe co z tym zrobisz

Co ty też jestem ciekaw.

Maju nie wierzę , poskarżyłeś ?

Nie, nie wiem dlaczego ale powstrzymałem się. :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

O,jest piękna Pani Administrator,może mnie odczyta,ja w kwestii formalnej,bardzo proszę o przywrócenie zakładki High-End.

Psproszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Bardzo dziękuję za nagłówek, choć komplementa niewiele w tej kwestii pomogą :P

Po pierwsze - strasznie nie lubię słodzenia, zwłaszcza, że sesji w zbożu nawet jeszcze nie było :P

a po drugie - ja niestety, albo stety, zajmuje się tylko programistyczną częścią portalu - merytorykę zostawiam moderatorom. Mogę tylko obiecać, że szepnę to i owo komu trzeba;) ale nic nie mogę zagwarantować...

Wstrzymaj się z tą rezerwacją Don Kichocie;]

Jak znam życie to robota hipokryty, prowokatora i starego kabla jacusia. Mnie już kilka razy skutecznie zakablował więc się rozochocił. Najpierw prowokuje i podpuszcza a później kabluje. Taka jezuicka metoda.

masz rację , czy to ten sam jacchuj co latami tu paskudził ?

Jachhooyek to doświadczony kameleon, tyle nicków już przerobił :) . Ale styl ma niepowtarzalny - nawet w piekielnych ciemnościach jest rozpoznawalny. Mógłby do tego Hadesu raz wleźć i tam ad aeternam pozostać.

POSTULAT: lista osób zbanowanych w wątku powinna być widoczna, łącznie zinfo, kto ich zbanował, w przeciwnym razie:

1. Nie wiadomo, dla czego ktoś przestał nagle odpowiadać

2. Brakuje transparentności działań moderacji

Było już wcześniej wiele takich sytuacji, że ktoś specjalnie zakładał odobny wątek aby tylko poinformować, że został zbanowany.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Wy o wątkach, a ja o banach: są świetne, ale powinny być WIDOCZNE dla innych. Tak z resztą kiedyś było o ile mnie pamięc nie myli.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

Jachhooyek to doświadczony kameleon, tyle nicków już przerobił :) . Ale styl ma niepowtarzalny - nawet w piekielnych ciemnościach jest rozpoznawalny. Mógłby do tego Hadesu raz wleźć i tam ad aeternam pozostać.

to jest jedna strona medalu , natomiast gdy forum walczyło z dziczą z AH i odlotami atoposa był niezastąpiony w rozszarpywaniu intruzów

Wy o wątkach, a ja o banach: są świetne, ale powinny być WIDOCZNE dla innych. Tak z resztą kiedyś było o ile mnie pamięc nie myli.

aha , nie zwracałem uwagi ale była lista zbanowanych .Masz rację .

Gość rydz

(Konto usunięte)
<br />Po pierwsze - strasznie nie lubię słodzenia<br />

Też lubię gorzko!

<br />Mogę tylko obiecać, że szepnę to i owo <br />

Jako żem starszej daty rączki całuję dozgonnie za szepcik :)

Gość

(Konto usunięte)

Użytkownik eMeReKo dnia 06.06.2013 - 23:56 napisał:

nie obraź się, ale jak już zarezerwujesz, to odstąp bilet ;)

Hmm, niech zgadnę... Odstąpić metalofczycy? ;)

Użytkownik eMeReKo dnia 06.06.2013 - 23:56 napisał:

Wstrzymaj się z tą rezerwacją Don Kichocie;]

Czyli z Glasgow nici?

Znowu tylko te pieprzone wiatraki i pogrążona w kryzysie Hiszpania mi zostanie?

Cierpię w milczeniu i łkam cicho w kącie... :( ;(

• Administratorzy

Uwaga!

Dla chcących poczuć się jak 10 lat temu przygotowaliśmy skórkę Audiostereo Anniversary. W dużej mierze przypomina oryginalną skórkę Audiostereo (wówczas jeszcze pl.rec.audio). Zapraszamy do przetestowania. Oczywiście skórka nie działa idealnie, ale na chwilę można przenieść się w czasie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość

(Konto usunięte)

Uwaga!

Dla chcących poczuć się jak 10 lat temu przygotowaliśmy skórkę Audiostereo Anniversary. W dużej mierze przypomina oryginalną skórkę Audiostereo (wówczas jeszcze pl.rec.audio). Zapraszamy do przetestowania. Oczywiście skórka nie działa idealnie, ale na chwilę można przenieść się w czasie.

Spróbowałem, przeniosłem się w czasie i...

I gdzieś mi komputer zniknął w czasoprzestrzeni... :(

• Administratorzy

Tzn.?

Gość

(Konto usunięte)

Tzn.?

Tzn. 10 lat temu nie miałem jeszcze komputera w domu, niestety, a prawa podróży w czasie są nieubłagane... ;)

PS To tylko taki żart - skórka działa poprawnie, bez paniki! :)

• Administratorzy

Tak też zibterpretowałem, ale wolałem się upewnić :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.