Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie widzę żadnych postów dodanych po moim ostatnim, mimo, że dostaje informacje o ich dodaniu.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Ja nie widzę wpisów w tym wątku http://www.audiostereo.pl/lp-kupie-sprzedam_94648.html/page__st__360 po wpisie użytkownika shakin z 24 września.

A niby coś dziś napisał na przykład chick. Widzę to z poziomu: http://www.audiostereo.pl/analog_k6.html

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Czy możesz dokładniej opisać problem? U nas ten temat zdaje się działać poprawnie. W wątku widzimy także Twoje posty.

No ja dokładnie jak koledzy powyżej. Wątek jest do pewnego postu i dalej nic się nie wyświetla.Jak ktoś coś dopisze, wątek przeskakuje na górę listy oglądanych wątków, jest awatar autora ostatniego wpisu, itd. Klikam na link - otwiera się tylko do tego określonego postu. Dalej nic się nie pokazuje. Teraz zauważyłem, że mam to samo w "Brak humoru na forum" (możecie mnie odbanować? mam parę dobrych kawałów do wklejenia).

Jak kliknę na profil autora ostatniego postu, po czym na zakładkę "posty" po lewej, to wyświetli mi się lista postów tego użytkownika. I jak wtedy kliknę na link do wątku, to się on wyświetla dobrze. A jak kliknę w moim profilu na link do wątku - to nie wyświetla się do końca.

U mnie nie mam takiej informacji "Post usunięty przez moderatora. Więcej informacji: [email protected]" ,gdzie to mam szukać?

I druga spraw też nie widzę ostatnich wpisów np: w wątku "Brak humoru na forum " ostatni widoczny wpis jest u mnie z wczoraj z godziny 10-11 napisany przez kolegę Maju

Pozdrawiam

Tomasz

Ja mam posty w mojej zawartości oznaczone, że są nowe wchodzę, a tu ni ma tego postu ostatni post widzę ujemnego z godziny 14:59

Edytuję:

Jak tylko napisałem ten post wszystkie inne się pojawiły jakby coś się odświeżyło:)

<br />Teraz zauważyłem, że mam to samo w "Brak humoru na forum" (możecie mnie odbanować? mam parę dobrych kawałów do wklejenia).<br />

:-D ( + )

<br />Jak kliknę na profil autora ostatniego postu, po czym na zakładkę "posty" po lewej, to wyświetli mi się lista postów tego użytkownika. I jak wtedy kliknę na link do wątku, to się on wyświetla dobrze. A jak kliknę w moim profilu na link do wątku - to nie wyświetla się do końca. <br />

U mnie nawet jak wejdę przez twoje zawartości do wątku "Propozycje i uwagi dotyczące Forum " czy "Brak humoru na forum" to nie wyświetlają mi się ostatnie wpisy, konczy się wątek na tej samej zawartości co u mnie.

@malikali przez chwilę widziałem twój wpis, że jak wkleiłeś nowy post to się pokazały pozostałe wpisy, u mnie też na chwilę się pokazały, ale znowu wszystko znikło i ostatni post w powyższym wątku jest mój z godziny 16:14

@

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tomaszE: Za mychę gimnastyczki zostałeś wstępnie wytypowany do odstrzału. :-) ( + )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Tomasz

Ja wpisałem w wybór strony 181, to otworzyły mi się wszystkie posty, ale jak otwieram przez moje zawartości to ostatnia widoczna strona jest 180, a post z godziny 16;14

Pozdrawiam

Tomasz

i tak właśnie wychodzi szydło z worka - po wpisach zacytowanych niżej, szanowny moderator palton usunął mój post i obdarował mnie w swoim wątku banem

ponieważ działanie moderatora- gospodarza wątku jest kardynalnie sprzeczne z regulaminem forum, proszę Administrację o podjęcie działań właściwych dla tego i podobnych wybryków

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość StaryM

(Konto usunięte)

moderator palton usunął mój post i obdarował mnie w swoim wątku banem

Wzruszyła mnie twoja historia.

Ale dlaczego akurat ciebie miałby pan moderator traktować inaczej niż innych, którym usuwa posty lub wywala wątki na bocznicę, bo są zbyt rzeczowe?

• Użytkownicy+

Szanowny Janku informuję Cię, że KAŻDY autor wątku może zbanować kogo chce, bez podania przyczyn. Zważywszy na wyjątkową merytoryczność Twoich wpisów, oraz pisanie na temat wątków, będę Cię banował we wszystkich tematach których jestem autorem. Takie jest prawo autora tematu, że może rozmawiać z tymi, na których mu zależy.

I jeszcze jedno, moderacji nic do tego...

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

W twoim (i tobie podobnych) przypadku, Robercik, zasadę "autor wątku może zbanować kogo chce, bez podania przyczyn", nazwałbym "Prawem Pięciolatka", głównie za "bez podania przyczyn". Mam nadzieję, że nazwa się przyjmie. Życzę ci także szybkiego zakończenia twej błyskotliwej moderatorskiej "kariery".

Poza tym, nie wydaje Wam się, drodzy współużytkownicy, że chorą jest sytuacja, w której banuję Robercika w moim wątku, korzystając z Prawa Pięciolatka (bo mi wolno, prawda?), a on wypieprza za to mój wątek w kosmos, bo jest Złośliwym SuperPięciolatkiem i może robić, co mu się żywnie podoba, BEZ PODANIA PRZYCZYN.

Tak tylko, na rozkminę.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To jeszcze fajniej! Czyli Robercik, korzystając z Prawa Pięciolatka, mnie może, ale ja jego już nie, tak?

Da się naprawić te nie wyświetlające się posty, czy nie?

... Zważywszy na wyjątkową merytoryczność Twoich wpisów, oraz pisanie na temat wątków, będę Cię banował we wszystkich tematach których jestem autorem. Takie jest prawo autora tematu, że może rozmawiać z tymi, na których mu zależy.

I jeszcze jedno, moderacji nic do tego...

ponownie wzywam Administrację do zajęcia stanowiska w sprawie arogancji paltona

gospodarz wątku ma prawo banowania oceniając wpisy na miarę potęgi własnego intelektu, ale nie ma możliwości kasowania postów

a moje posty, absolutnie zgodne z tematem wątku, lecz wykazujące braki wiedzy paltona, zostały skasowane

więc - nieuprawnione działanie moderatora

To jeszcze fajniej! Czyli Robercik, korzystając z Prawa Pięciolatka, mnie może, ale ja jego już nie, tak?

jak widzisz w cytacie wyżej, działanie wypisz wymaluj jak w tematach starego milicjanta, wiedza pięciolatka a mentalność dresa

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Użytkownicy+

moje posty, absolutnie zgodne z tematem wątku,(...) zostały skasowane

- nieuprawnione działanie moderatora

Ok. Przyjrzyjmy się więc:

Temat- "Kształt obudowy - wpływ na dźwięk."

Twój wpis- "Nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera" :D

Gdzie tu widzisz zgodność z tematem? To jedynie wredny wpis, mający dowalić.

Inne chamskie porównania pominę milczeniem. Gdybym wszystko wiedział w temacie kształtu i budowy kolumn, to nie zakładałbym takiego wątku. Niestety, już od dawna nic nie wnosisz merytorycznego, więc po co mam tolerować Twoje trollowanie i obrażanie? Pomijam już pomyłki techniczne, jakie Ci się zdarzały... nie będę tego szukał i wytykał, ale trochę więcej pokory, bo nikt wszystkich rozumów nie pozjadał.

>>>Father_PiO,

Opisałem tylko FAKT, mówiący o tym, że autorowi tematu przysługuje takie prawo. Pomimo to, uzasadniłem usunięcie wpisu (Post usunięty przez palton dnia dziś, 00:34. trolling i nie na temat.),

a także w poście do którego się odnosisz "Zważywszy na wyjątkową merytoryczność Twoich wpisów, oraz pisanie na temat wątków, będę Cię banował"

Nie posądzam Cię o brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, więc cóż... chciałeś być złośliwy, niestety pudło. Brawa dla bocznicowych klakierów, którzy tak ochoczo stawiają Ci kolejki.

PS. Nowa funkcja daje możliwość widzenia usuniętych wpisów ich autorom. Widoczne jest też uzasadnienie napisane przez moda. Funkcja ta ma służyć jedynie autorowi wpisów, a nie publicznemu publikowaniu usuniętego posta. Sądzę, że odpowiedni wpis regulujący te sprawy, znajdzie się w regulaminie, bądź netykiecie.

z jakich powodów mam zablokowane niektóre wątki ? , autorzy mnie nie zbanowali

łojezu , palton, chłopie wcześniejsze twoje dyktatorskie zapędy były tylko namiastką .... faktycznie , nie matura lecz chęć szczera itd....

a może już tu jesteś number one ? z grzeczności należałoby poinformować o przechwyceniu forum , wróbelku ćwierkający

P.S.

mogę dokonać wpis jednak po jednokrotnym odblokowaniu wszystkich stron wątku ponownie powracam do strony sprzed kilku dni . Dokonałem próbnego wpisu w KK ( kropka ) i jak widzę wpis jest lecz ja tej strony nie mogę oglądać zostałem zatrzymany na stronie 961 .Przez autora nie zostałem zbanowany

• Administratorzy

Da się naprawić te nie wyświetlające się posty, czy nie?

Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Problem jest już badany.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Opisałem tylko FAKT, mówiący o tym, że autorowi tematu przysługuje takie prawo.

Ale widzisz, nikt się nie jara tym, że nie musi podawać przyczyn. Tylko ty.

a także w poście do którego się odnosisz

Robert, ty nie umiesz czytać... Nie odnosiłem się do żadnego postu. Naprawdę. Umiem sformułować własną, niezależną myśl i przedstawić ją w pisemnej formie, bez odnoszenia się do cudzych.

Nie posądzam Cię o brak umiejętności czytania ze zrozumieniem

A ja ciebie jak najbardziej. to już któryś raz, kiedy piszesz zupełnie od rzeczy i na swoim niezrozumieniu tego, co zostało napisane, opierasz swoje działania. Patrz wyżej.

po co mam tolerować Twoje trollowanie i obrażanie

Widzisz, i tu dochodzimy do meritum twoich nadużyć. Musisz się określić. Albo jesteś założycielem wątku, albo jesteś moderatorem. Albo banujesz mamela jako założyciel wątku, albo usuwasz jego wpis jako moderator.

Wiesz, co się ludziom nie podoba? To, że jak w moim wątku ktoś narobi gnoju, to ja mam prawo go zbanować, ale żeby skasować posty, to musi się na to zgodzić user (bo musi zgłosić do moderacji) i moderator. Jak moderator się nie zgodzi, to post nie zostanie usunięty. Jak w twoim wątku ktoś narobi gnoju, to ty nie masz tego "problemu", bo ZGŁASZASZ POSTY DO MODERACJI SAM SOBIE. Kumasz? Nie ma nad tobą kontroli. W dodatku do niedawna miałeś świetne narzędzia do zacierania "śladów". Było - nie ma - nikt nic nie wie. Wyparowało.

Problem jest już badany.

Dzięki :-)

Czemu mi nie działa wątek "Ulubiony typ i nie typ kobiecej urody"? Ostatni wyświetla mi się post #8190. WIEM, że są następne posty, bo jak napisałem swój, to się nagle pojawiły. Jak kliknę na link do wątku, to znów nie ma. A jak kliknę na bezpośredni link do posta #8190, to w ogóle wyświetla się bzdura, link z poprzedniej strony.

Możecie to naprawić?

A mnie nie działa TEN wątek. Zatrzymał się na 181. stronie, a na głównej pokazuje, że dalej dodawane są wpisy. Ewidentnie coś jest spieprzone.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.