Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

To była jakaś gra, reklama była rysowana, we flashu, był tam łuk i chyba tarcza. Pewnie Travian albo coś w ten deseń. Srał pies tę reklamę, tylko kurna niech nie wydaje przykrych odgłosów.

Nie bardzo tylko kumam, jaki jest sens takiej reklamy na audiostereo. Ludzie zainteresowani gierkami przeglądarkowymi i fejsbukowymi chyba rzadko są userami AS. A może się mylę i źle (tzn. zbyt dobrze) oceniam użytkowników.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Najwyraźniej. Jak tam Indiana Line Tesi? Czekamy na jakiś opis wrażeń.

Już nic więcej nie wymyślę. To naprawdę fajny sprzęt za niewielkie pieniądze, lecz wszystko już napisałem podczas testu. :)

Dlatego sie rozleciala.....

Ale "swoje" zarobiła!:) między innymi dlatego, że mieli przez lata niezmienione logo nazwy. Mam Ci powiedzieć, ilu ludzi WCIĄŻ na stację benzynową mówi - cpn? Lub na inny odkurzacz - elektroluks? :)). Redakcji radzę - nie kombinujta bo przekombinujeta.

System wyświetlania reklam jest zapewne oparty o różnej maści histori przeglądanych stron, ciasteczka itp

Dokladnie tak jest, dlatego mnie sie ciagle pojawiaja oferty pracy platnych zabojcow, cory koryntu, dragi i ruska strona z bronia. Mnie to jednak nie przeszkadza, trzeba miec kilka hobby. Ilez mozna pitolenia sluchac....

OK koniec gry

.......................posty obrazliwe z atakami personalnymi usuniete

watek wraca na bocznice , najzabawniejsze że ci którzy tak gorliwe zgłoszeniami do moderacji chcieli sprzatania w watku obecnie tak rozpaczaja jak juz jest sprzatnięte

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Sprzątanie sprzątaniem, bardzo fajnie, tylko po co zamykać wątek z tego tytułu?

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

chcesz sie ganiać z kolejnymi wpisami komentujacymi sprzatanie ?

wpisy pozgłaszane sa usuniete w całości lub fragmenty

OK koniec gry

Wybacz, jakoś ten wpis (później edytowany) w połączeniu z zamknięciem tego wątku sugerował inne rozwiązanie, niż to zastosowane obecnie, pewnie lepiej faktycznie tego nie drążyć :)

koniec gry był do userów Ujemny i Father mam nadzieje ze obędzie sie bez banów temacie i dalej zaczniecie zglaszac zastrzezenia do pracy forum a nie organizować ustawki

EOT

To ja chciałem powiedzieć, że czasem z nieznanych przyczyn przestaję obserwować jakiś temat, chociaż nigdy nie kliknąłem "przestań obserwować ten temat".

koniec gry był do userów Ujemny i Father mam nadzieje ze obędzie sie bez banów temacie

Znaczy chcesz powiedzieć, że Fathera za to co pisał nie spotkały jeszcze żadne konsekwencje, mimo, że złamał wszystkie możliwe zasady, a przy okazji grozisz mi banem za to, że mu odpowiedziałem popełniając conajwyżej offtopic?

To mnie rozbawiło:

"W zakładce Bocznica mogą pisać jedynie osoby mające minimum 3 posty na swoim koncie"

Czyli Bocznica dla ludzi z dorobkiem. :)

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Znaczy chcesz powiedzieć, że Fathera za to co pisał nie spotkały jeszcze żadne konsekwencje, mimo, że złamał wszystkie możliwe zasady, a przy okazji grozisz mi banem za to, że mu odpowiedziałem popełniając conajwyżej offtopic?

Hahahaha :-)

świetny z ciebie moderator cir :)

Generalnie rozumiem, że można po kimś jechać najgorszymi wulgaryzmami, grozić itd. i nie ma problemu, bo przyjdzie cir i najwyżej posty usunie? :)

motywuje do kulturalnych wypowiedzi jak niewiem.

Ujemny nie mam ochoty wgryzać się w wasze problemy

dym zacząłeś sam jakąś lekko wulgarna zaczepką , naprawde nudne to

moze rydzowi doradzisz z pralką ?

ja zakończylem swój udział w tym watku

masz na myśli "poluzuj poślady"? Która część jest wulgarna? Poluzuj, czy poślady?

Jak zwykle sobie nie zapisałem postów, bo bym ci teraz pokazał między jakimi rzeczami stawiasz znak równości, a tak, to luzik nie?

Rydzu, a może go trochę zwyzywasz za tą zaczepkę?

Nie martw się, potem będzie musiał swojego posta edytować a twój usunie, więc nie musisz się krępować :)

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Jeśli ma to jakieś znaczenie, to informuję, że problem z menu, o którym pisałem tu: http://www.audiostereo.pl/propozycje-i-uwagi-dotyczace-forum_40730.html/page__view__findpost__p__2948891 zniknął. Menu się pojawia, bez względu na to, co mam akurat wyświetlone. Sprawdzane na Chrome i Operze na 2 kompach, jak poprzednio.

• Administratorzy

To dziwne, wychodziłoby, że na głównej działa Ci JS, a na tej podstronie już nie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Kto spierniczył podświetlanie zakladek w Black stylu?

Czy mógłbym się dowiedzieć punkt po punkcie co jest teraz lepiej?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Chodzi o pasek z zakładkami.

Przed grzebaniem było tak jak w wersji brązowej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.