Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość

(Konto usunięte)

HQ150 ogarnij się chłopie :)

Elberoth i Szymon, to nie jest ta sama osoba, a dlaczego wątek został wystrzelony, to jest chyba oczywiste.

Jak oczywiste, jak na pytanie które zadał sly30 i było skierowane do Elba odpowiedział Szymon jakby było skierowane do niego. Jak o to zapytałem to zostałem zjechany, że ja jako jedyny o to pytam bo to chyba wszyscy już na tym forum wiedzą!

Teraz Ty mnie opieprzasz że wszyscy wiedzą że to nieprawda. Zapytana moderacja nie udziela informacji jakichkolwiek i sama niezgodnie z regulaminem czyści forum, żeby po dyskusji nie został żaden ślad.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Czytałeś tamte wypowiedzi?

sly30 pisał że mu wypożyczył kabel a Szymon odpowiadał że owszem bo chciał mu go sprzedać a kabel był do D.

Ale oczywiście to nic nie znaczy:-)

Nie czytałem, nie zdążyłem sugerujesz, że ma 2 konta i się pomylił odpowiadając w takim kontekście jakby to był on dobrze rozumiem?

Gość Gość

(Konto usunięte)

Nie czytałem, nie zdążyłem sugerujesz, że ma 2 konta i się pomylił odpowiadając w takim kontekście jakby to był on dobrze rozumiem?

Tobie nic nie sugeruję bo i tak zaraz z Darkulem wyjedziesz.

Natomiast każdemu logicznie myślącemu faktycznie ta sytuacja wydawała się co najmniej dziwna.

Na dodatek późniejsza nerwowa reakcja moderacji też daje do myslenia.

Może to tylko rozdwojenie jaźni :)

choć nie, bo to byłyby dwie różne osoby :D

Tobie nic nie sugeruję bo i tak zaraz z Darkulem wyjedziesz.

Natomiast każdemu logicznie myślącemu faktycznie ta sytuacja wydawała się co najmniej dziwna.

Nie wyjadę, ale ta sytuacja też każdemu logicznie myślącemu wydaje się co najmniej dziwna.

Czytałeś tamte wypowiedzi?

sly30 pisał że mu wypożyczył kabel a Szymon odpowiadał że owszem bo chciał mu go sprzedać a kabel był do D.

Ale oczywiście to nic nie znaczy:-)

Nie no powiedz, że żartujesz bo już nawet nie śmieszne to jest a straszne.

Wczoraj na bocznicy toczyła się ,, dyskusja'' w kwestii wytłumaczenia sobie jakichś spraw między Elberothem i sly30. To akurat mnie nie interesuje. Natomiast uczestniczyłem w tej dyskusji bo była personalnie zawikłana i chciałem się dowiedzieć who is who. Próbuję znaleźć ten temat, bo chciałem uzyskać odpowiedź na pytanie czy Elberoth i Szymon to ta sama osoba? Tak wynikało z tej rozmowy. Gdzie zniknął ten temat? Nie umiem znaleźć?

Cir uczestniczyłeś w tej dyskusji, możesz wiesz?

SZYMON JEST PANEM ZAGRĄ...........JESZCZE TEGO NIE WIESZ??

Dowiesz sie w środę!!

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Szymon to SzuB, ja jestem kuzynem SzuB-a i mną jest tomaszE, naszą siostrą Metalofczyca, która jest też StaryM, a StaryM to Administracja...

Wszyscy jesteśmy wielką rodziną i gubimy się w tym czy i kiedy pisać.

<br />Wszyscy jesteśmy wielką rodziną i gubimy się w tym czy i kiedy pisać. <br />

( + )

To odłóżmy pisanie i wpadnijmy jutro do Karola na rodzinną Familiadę;)

Pozdr.

Tomasz

Pozdrawiam

Tomasz

W Twoim przypadku Twój nick, to prawdziwy majstersztyk:-))) IQ150:-)

Wybacz ale nie mogłem się powstrzymać:-)

W.

Gość Gość

(Konto usunięte)

No tak, za to Twój poziom wypowiedzi stoi na wysokim poziomie. Jak nie potrafisz merytorycznie włączyć się do dyskusji to przynajmniej prymitywnie ponap....sz się n mojego nicka. Za to jak ktoś ma vlado to od razu wiadomo że ma IQ50.

Też wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać:-)

SZYMON JEST PANEM ZAGRĄ...........JESZCZE TEGO NIE WIESZ??

Dowiesz sie w środę!!

No właśnie. Zamiast rozmowy prymitywne udawanie idioty.

Gość Gość

(Konto usunięte)

@HQ150 Czy ty tak zawsze!? panuj nad emocjami, styki ci się w móżdżku skleiły?

Tak zawsze.

Nie cierpię prostactwa. Nie rozumiem dlaczego miałbym być obojętny na zaczepki na poziomie kolesi z pod budy z piwem.

A jak Ty masz ochotę kogoś obrazić to mu powiedz że się mu coś w mózgu ,, skleiło'' a nie móżdżku. Jeszcze z podstawówki pamiętam że ten przywołany przez Ciebie organ raczej nie ma nic wspólnego z inteligencją i sposobem wypowiadania się.

W przeciwnym wypadku stawiasz stan swojego organu raczej w złym świetle. I mówię o Twoim mózgu, nie móżdżku.

W przeciwnym wypadku stawiasz stan swojego organu raczej w złym świetle

Jeśli mowa o organach i stawianiu, to ...............................!

A jak Ty masz ochotę kogoś obrazić to mu powiedz że się mu coś w mózgu ,, skleiło'' a nie móżdżku

Mózg brzmi bardzo poważnie, a do twojej osoby to bardziej pasuje ............. .

PS: Wybacz, ale przypadkowo postawiłem ci kolejkę, zamiast kliknąć Cytuj selektywnie .

Pozdrawiam

Tomasz

No tak, za to Twój poziom wypowiedzi stoi na wysokim poziomie. Jak nie potrafisz merytorycznie włączyć się do dyskusji to przynajmniej prymitywnie ponap....sz się n mojego nicka. Za to jak ktoś ma vlado to od razu wiadomo że ma IQ50.

Też wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać:-)

Jasne że się nie gniewam, trzeba trochę poluzować gumy w majtach:-) To Twoje dochodzenie i ten wtręt o logicznym myśleniu jest przezabawny :-)

No nie dąsaj się jak nastoletnia pannica;-) Mnie nie przeszkadza moje IQ50, skoro całkowicie mi wystarcza:-)

Z wyrazami sympatii Wlodek.

Jeśli mowa o organach i stawianiu, to możesz mi obciągnąć!

Mózg brzmi bardzo poważnie, a do twojej osoby to bardziej pasuje móżdżek .

PS: Wybacz, ale przypadkowo postawiłem ci kolejkę, zamiast kliknąć Cytuj selektywnie .

Witamy na forum inteligencji i poziomu!

Nie cierpię prostactwa. Nie rozumiem dlaczego miałbym być obojętny na zaczepki na poziomie kolesi z pod budy z piwem.

Wszystko wiemy..........bo urzadzenia Zagry takie prostackie jak budowa cepa!!

Oczywiście Pan Zagra ma mentalność salonowego Lemura a Ty HQ masz IQ 150........Więc gdzie mi do Ciebie??

• Użytkownicy+

I znów całe strony wpisów do wywalenia. Przeczytajcie Panowie tytuł wątku i następnie swoje wpisy. Zostawię je jakiś czas, żebyście mogli sobie poczytać...

Ktoś pytał, co się stało z pewnym wątkiem. Proszę przeczytać regulamin i netykietę forum, wtedy wszystko stanie się jasne. Zakładanie wątków personalnych jest łamaniem zasad, więc takie tematy były i będą zamykane.

Sobota wieczór. Nawet przez internet śmierdzi szachami ;-). A jak ktoś przegryza mięsem to agresja murowana.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gość

(Konto usunięte)

I znów całe strony wpisów do wywalenia. Przeczytajcie Panowie tytuł wątku i następnie swoje wpisy. Zostawię je jakiś czas, żebyście mogli sobie poczytać...

Ktoś pytał, co się stało z pewnym wątkiem. Proszę przeczytać regulamin i netykietę forum, wtedy wszystko stanie się jasne. Zakładanie wątków personalnych jest łamaniem zasad, więc takie tematy były i będą zamykane.

Nieprawda.

Moderator Cir sam przeniósł tamten temat na bocznicę, nie zamknął go bo uznał że tam jego miejsce. I nie było w nim wpisów jak tutaj.

I nie został on zamknięty jak piszesz, tylko został wymazany całkowicie. Nie pozostał po nim żaden ślad.

Pokaż mi punkt regulaminu który pozwala na wymazywanie wpisów nie naruszających regulaminu? Całych, nie konkretnych obraźliwych wypowiedzi?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.