Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Też używam Adblock i nie ma on widocznie wpływu. Jeśli nie możesz doszukać się przyczyny, to może po prostu usuń FF i ponownie zainstaluj.

Przeinstalować trudno, bo to cholera komp pracowy i wszystkie prawa ma admin. A trochę głupio mi go wołać 'bo panie adminie, mi sie AS nie otwiera prawidłowo' ;)

Powrót po dłuższej przerwie...

Ja tam wysiadam, lecz życzę powodzenia (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) moje szersze uzasadnienie).

Stary M.

A tymczasem... Po kilku dniach...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

(...)

To jak tak, to OK! :))) Ma troska widać zbędna ;)

_______________________________________________________________________________________________

Ja tam wysiadam, lecz życzę powodzenia (tutaj moje szersze uzasadnienie).

Stary M.

"Dlatego, choć nie mam zamiaru "wypisywać się", bo może czasem zdarzy mi się zajrzeć do działów takich jak DIY, Akustyka lub PC Audio, to z całą pewnością etap codziennego forum mam już za sobą."

(http://www.audiostereo.pl/blog/40/entry-149-wszystko-ma-swoj-czas-i-kazda-sprawa-pod-niebem-ma-swoja-pore/)

_______________________________________________________________________________________________

Przeinstalować trudno, bo to cholera komp pracowy i wszystkie prawa ma admin. A trochę głupio mi go wołać 'bo panie adminie, mi sie AS nie otwiera prawidłowo' ;)

Spróbuj hasło: admin

;)

może czasem zdarzy mi się zajrzeć do działów takich jak DIY, Akustyka lub PC Audio

Pewnie dlatego pisze na Bocznicy... Przepraszam, jeśli cię uraziłem, eMeReKo, ale to, co w swoim uzasadnieniu ws. forum pisze twój kolega, jest żałosne. Pluje na miejsce, którego nie udało mu się nawrócić na swoją relgię niesłyszenia.

Pluje na miejsce, którego nie udało mu się nawrócić na swoją relgię niesłyszenia.

SzuB nie ma czegoś takiego jak "religia" niesłyszenia. Są tylko wiarygodnie przeprowadzone test testy porównawcze. Opisane wielokrotnie na forum. Audiofile nie umieją takich testów przeprowadzać (wielokrotne dowody opisowe na tym forum). Nie wiem z czego to wynika, czy z niedouczenia, może z technicznej abnegacji a może ma to podłoże marketingowe (handel duży i mały). Ciężko mi zrozumieć sposoby rozumowania audiofili przy testach porównawczych. Większość audiofili nie potrafi nawet wyrównać poziomów z porównywanych źródeł. Niestety widzę, że nie ma na to lekarstwa. W tej dziedzinie pewnie tak jak w innych musi istnieć podział na "ciemnogród" i oświeconą resztę (przynależność ustala każdy sam wg swojej wiedzy).

Pozdrawiam

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

.

Nie działają przyciski pod postami - cytuj, cytuj selektywnie, odpowiedz .

Trzeba używać pełnego edytora który tez działa koślawo.

działa odpowiedz

.

działa cytuj

cytuj selektywnie

selektywnie tyz

.

Czasami u mnie ten błąd powtarza się, tak gdzieś co kilka tygodni. Teraz jest OK.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• 2 tygodnie później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Inteligencja błysnął niejaki cir - z funkcji moderator za: "<<Tak pisze Bocznicowy debil otumaniony mieszanką ziela i alkoholu.>>". Oczywiście większych obelg na Bocznicy się nie czytało.

Nie wiem do końca, co takie działanie spowodowało. Czy wrażliwy z rana po używkach wladz (paru użytkowników już na to zwróciło uwagę), czy też ambicja tego moderatora, którą naruszyłem tym wpisem: "Użytkownicy

Napisano wczoraj, 11:44

Wyświetl postUżytkownik cir dnia 01.12.2013 - 13:39 napisał

"rewelacyjny stosunek jakości do ceny"

zapraszamy do działu- wątki sponsorowane" Tak napisał cir

Ojojoj! Cóż za poprawność. Szkoda, ze moderatorzy nie prezentują jej wobec forumowych handlarzy, którzy lansują pewne marki pod przykrywką, a na tym Forum udają audiofilów.

Ciągle widoczni na aukcja i w wątkach dotyczących tych samych klocków hifi. Rżną wielkich znawców, wpajają innym, że średniak z przed 15-20 lat to niemal hi-end albo badają wpływ koloru obudowy na brzmienie.

Mam aktualnie zestaw kina domowego Taga-Harmony. W kolumnach tylnych i centralnym miałem zastrzeżenia do resorów głośników. Skontaktowałem się z Centralnym Serwisem Polpak w ramach gwarancji "door to door". Bez najmniejszych zastrzeżeń i bardzo szybko uwzględniono wszystkie moje zastrzeżenia. Nie poniosłem żadnych kosztów. Wymieniono kompletne głośniki. Super serwis.

Myślę, że jest to informacja istotna dla wielu użytkowników i potencjalnych nabywców."

dzadekwłodek nikt nie będzie tu tolerował obrazliwych wpisów twojej produkcji ktorymi obrzucasz ludzi w polowie watków tego forum

kazdy ma prawo zglosic taki wpis jako obrazliwy -zreszta sam go cytujesz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dzadekwłodek nikt nie będzie tu tolerował obrazliwych wpisów twojej produkcji ktorymi obrzucasz ludzi w polowie watków tego forum

kazdy ma prawo zglosic taki wpis jako obrazliwy -zreszta sam go cytujesz

Nie bądź taki hop siup regulaminowy. Zwracaj przy okazji uwagę, jak owi obrażani w połowie wątków przekręcają nicka i używają różnych inwektyw. Skończyłem z tobą rozmowę na ten temat.

Pseudobiznesmenow blokowac bo podaja bledne informacje o faktycznym brzmieniu i jakosci sprzetu gdyz czynia na tym biznes to pierwsza zmiana jaka trzeba regularnie stosowac tutaj

chwilowy brak działalności w audio.

• 2 tygodnie później...
Gość skynyrd

(Konto usunięte)

nie zauważyłem jakiejkolwiek rozmowy

Ty w ogóle nie zauważasz pewnych rzeczy - że nie będziesz funkcjonował bez postów.

My też mamy swoje rankingi - jesteś uważany za jednego z najgłupszych modów - bez obrazy. Jesteś w grupie z mlbem i Frankiem.

Szczęśliwego nowego roku.

Ja mam uwagę do forum odnośnie działania na smartfonie..... wg mnie działa ŚWIETNIE i dzięki za to, poważnie, nie znam forum które tak szybko i bezboleśnie działałoby na telefonie. Naprawdę jest czytelne i bezproblemowe. Gratulacje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.