Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Do k...y nędzy,co trzeba zrobić,żeby zostać zbanowanym na stałe?

Wystarczy napisać Fr@ntzowi (nie kojarzy Wam się ten nick z pewną chorobą? wikipedia podaje, że powoduje ona "zaburzenia intelektu"), że jest głupi i niesprawiedliwy. Ja dokładnie to zrobiłem i dlatego musiałem założyć nowe konto.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Szanowna Administracjo i moderacjo. Ja rozumiem, że niektórych moderatorów szlag trafia jak widzą mój nick przy jakimś wpisie, ale poziom absurdu i jednocześnie oderwania od rzeczywistości niektórych panów przekroczył wszelkie możliwe bareizmy.

W DIY, w wątku o rezystorach tłumaczący się życiem w Anglii użytkownik nie używał tzw. pliterek (ą,ę...) i znaków interpunkcyjnych, co mu wytknięto.

Przypomniała mi się wówczas sławna wręcz anegdotka o tym, że Steve Jobs długo wzbraniał się przed wprowadzeniem do Mac OS znaków diakrytycznych. Wreszcie ktoś użył przykładu z języka polskiego wskazując, że te drobne różnice między zrob mi laske a zrób mi łaskę to różnica między make me a blowjob i make me a favor.

Napisałem krótką notkę, zwracając uwagę na ten aspekt zrozumienia tekstu bez polskich liter, jak dla mnie aluzja jest oczywista, ale dla moderatora cira widać nie bardzo albo nienawiść tak go już oślepiła...

post-38867-0-72447600-1398766445_thumb.jpg

Przecież to już jest chore. W swoim oryginalnym tekście celowo rzekomo wulgarną odzywkę ująłem jako kursywę, żeby zwrócić uwagę na umowność.

Cir nie masz za grosz fantazji, wymyśliłbyś lepiej nieistniejący wątek w którym trolluję i dałbyś mi dożywotniego bana, to lepiej by cię wszyscy zrozumieli. A tak to już jest po prostu żałosne.

szkoda ze nikt nie widzi wpisów które powstały po tym co napisałeś , zrobiłes to świadomie , temat / prowokacja stara i ograna na tym forum podobnie jak wszystkie inne żale

przez ten wpis watek tematyczny zamieniono w niemiłą zabawe z osoby która założyła ten temat .Żałosne sa jedynie stałe powroty . EOT

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

szkoda ze nikt nie widzi wpisów które powstały po tym co napisałeś , zrobiłes to świadomie , temat / prowokacja stara i ograna na tym forum podobnie jak wszystkie inne żale

przez ten wpis watek tematyczny zamieniono w niemiłą zabawe z osoby która założyła ten temat .Żałosne sa jedynie stałe powroty . EOT

Szkoda, że sam nie widzisz, że zwykły troll załozył watek, by właśnie prowokować takie wpis i z satysfakcją sobie folgować z banowaniem i doszeniem do moderacji. I to nie jest pierwszy przypadek

Może kolejny kandytat na moderatora? Kumpel po fachu...

jar1 chcesz się zapisać jak widze :)

A jego wpis, że zaraz wam loda zrobi moderacja juz tez zdążyłeś wyciąć. Miło było ? :)

Oj, przepraszam, zrobi laske. Ze tez mi sie popieprzyło...

Przeciez moderacja to laske...

:)

Kiedy dowiemy się za co Szymon i Stary Audiofil zostali zbanowani?

Większość moderatorów była dzisiaj obecna na forum,żaden nie miał odwagi odpowiedzieć na pytania użytkownikom tego forum?

Jeśli nie było podstaw,lub pretekstem do zbanowania były przesłanki osobiste,

MODERATORZY,którzy "podpisali" się pod zbanowaniem wyżej wymienionych osób powinni zrezygnować z wszelkich funkcji moderacyjnych.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Gość papageno

(Konto usunięte)

Bojkot tego "forum". Tylko gremialny bojkot. Albo zakładanie prowokacyjnych wątków, których ONI nie zdążą usuwać. Prawda cir? Nie odpowiadaj, mam Cię w ignorowanych.

Jako,że już wiadomo,że Szymon został zbanowany w zasadzie tylko za założenie wątku z propozycją nowej koncepcji pokoju/ów DIY,

proszę moderatora,któremu to przeszkadzało, o podanie powodów dla których ta inicjatywa zostało z miejsca skasowana.

Moderatorów,którzy się pod tym podpisali proszę o publiczne przyznanie się do tego,oraz o zrezygnowanie z funkcji.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Ja się nie znam, ale:

Po pierwsze SA wracał już z takich banów ostatecznych nie jeden i nie dwa razy.

Po drugie obaj panowie wzięli sobie na cel Paltona, wykorzystali, że byli u niego w domu, znają jego dane personalne i wyciągali różne prywatne informacje by sobie podworować zupełnie nieelegancko. Jednym z takich tematów, który służył za pole bitewne był właśnie ten zniknięty.

Ostatnio widziałem jak nabijali się z firmy żony. Sorry, ale za coś takiego ban się należy jak od tej palmy w pizdu.

Nie wiem po co Palton się im w ogóle tłumaczył dając pożywkę tak naprawdę.

To napisałem ja doktor Jarząbek, nie widząc wpisów o które poszło tym razem, ale domyślam się, z racji długości konfliktu, że podłoże identyczne. Oczywiście mogę się mylić, ale powodów obaj dostarczali dość.

Bojkot tego "forum". Tylko gremialny bojkot. Albo zakładanie prowokacyjnych wątków, których ONI nie zdążą usuwać. Prawda cir? Nie odpowiadaj, mam Cię w ignorowanych.

zakładałes dla zabawy "Jajcarskie "watki w zakladce tematycznej kluby razem z drugim równie dowcipnym userem

obaj dostaliscie blokade wpisów

mozesz dołaczyc do pokrzywdzonych . Nie pisz do mnie to nie będe odpowiadał

takie są zwyczaje w necie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Bojkot, rokosz, oj dzieci, dzieci. Tak będzie jak tatuś postanowi, bo Wy, w amoku jakimś trwacie i nawzajem się w nim nakręcacie. Rodzic postawiony pod ścianą, MUSI, choć by płakał,wymierzyć klapsa niedojrzałemu potomstwu :-(

W.

Po drugie obaj panowie wzięli sobie na cel Paltona, wykorzystali, że byli u niego w domu, znają jego dane personalne i wyciągali różne prywatne informacje by sobie podworować zupełnie nieelegancko. Jednym z takich tematów, który służył za pole bitewne był właśnie ten zniknięty

Darłem koty nie raz z Szymonem,dworował sobie i ze mnie.

W wielu rzeczach nie zgadzam się ze Starym,

ale to nie są powody,aby się mścić,mając do tego forumowe narzędzia.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Frywolny Cwale, jeśli to prawda, to wymaga ona gruntownego wyjaśnienia. Bo to, co piszesz, byłoby wyjątkowo haniebnym postępowaniem. Ja proponuję na razie wersję soft. Mam hi-end, kable mi grają, jestem podłączony do internetu, więc ichni ban mi zwisa.

Zakładam nowy wątek: Czy moderator może być obiektywny? Nie potrwa długo. Za trzecim razem dostanę bana. Hehehehehehehe.

Jeśli ktoś się notorycznie zachowuje po chamsku, to ban się należy za chamstwo i to jest ok.

Chodzi o to, żeby każdy mógł to sam ocenić (dopisek moderatora pod wpisem naruszającym regulamin). Na prawdę lepsze takie jawne działanie niż zarzuty o sądy kapturowe.

Co stoi na przeszkodzie, żeby to tak zorganizować?

No k u r w a m a ć, jak papageno, milimetr, stefek, szymon i pieterk to zakała tego forum dla moderatorów, to ja już nie mam pytań.

Zielone breja utopiła to forum.

Co stoi na przeszkodzie, żeby to tak zorganizować?

Osobiste porachunki,i chęć vendetty,

oraz ewentualnie jak w tym przypadku,prawdopodobnie jakieś własne interesiki.

Pod płaszczykiem forumowych narzędzi,można to ukryć.

Częste problemy z odhaczaniem przeczytanego wątku.

Czy to normalka i tak ma być,że nawet po kilku godzinach przeczytany wpis świeci się na czerwono?

Na pewno czyszczenie cache nie pomaga:(

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

Darłem koty nie raz z Szymonem,dworował sobie i ze mnie.

W wielu rzeczach nie zgadzam się ze Starym,

ale to nie są powody,aby się mścić,mając do tego forumowe narzędzia.

oczywiście. nikogo nie trzeba lubić - ale niesprawiedliwości trzeba się przeciwwstawiać. niezależnie kogo spotyka. czy moderatorzy nadal mają zamiar trzymać wodę w ustach? a może już są na majówce? zdaje się, że kilkukrotnie byli proszeni o wyjaśnienia. zgłaszałem konieczność przywrócenia wątku - i został (chyba po skastrowaniu) przywrócony w DIY - ale miał być przywrócony w całości z podaniem uwag moderatorów pod konkretnymi wpisami zbanowanych. tymczasem moderacja udaje - że nic się nie stało. to może wyczyśćmy historię wpisów na forum obu zbanowanych i umówmy się, że nigdy ich tu nie było? będzie jeszcze bardziej clear

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość papageno

(Konto usunięte)

Apel do użytkowników w uśpieniu. Wracajcie! Nie wymienię Was imiennie, bo kogoś mógłbym pominąć, ale nie można już dłużej tolerować tego draństwa. Jeśli wrócicie, znowu będzie się można inteligentnie pokłócić o muzykę. Z onymi nie ma o tym mowy.

Audiograde, oni działają nocą. Jutro będzie posprzątane. Czy Wam to czegoś nie przypomina?

Jutro będzie posprzątane.

Jeśli Oni wyczyszczą tą dyskusję,to już nie wiem co mam powiedzieć :).

Niech się lepiej podadzą do dymisji ;).

Dla rozluźnienia atmosfery,spotkanie moderatorów polskiej piłki ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A ja tak z innej beczki.

Ze dwie strony padają pytania użytkowników /grzeczne/ o wyjaśnienia.

I tak mnie zastanawia , czy SławkowiR i innym modom mowę odebrało? SławekR zawsze pół strony wywodu , co drugi post a nagle nic?

Oczywiście jak cir można napisać że tajne przez poufne, ale jak w innym miejscu SławekR opisał powody bana czy ostrzeżeń innego usera /była taka mała kłótnia nawet/, to co ? Wolno było?

Rybą zaczyna tu zalatywać....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.