Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Palton, rzucaj się ile chcesz, ale spójrz w oczy prawdzie: wielu ludzi uważa cię za półgłówka, szkodnika, aferzystę i najzwyczajniej cię tu nie chcą. Jeśli jesteś taki kulturalny, męski i yntylygyntny, to zrozum sytuację i zrób to, co osoba z tymi przymiotami zrobić powinna: zrezygnuj. Wszyscy skorzystają: userzy będą się mniej denerwować (korzyść userów), atmosfera będzie spokojniejsza (korzyść forum), a ciebie przestaną obrzucać błotem (korzyść twoja).

Miller powiedział, że prawdziwego faceta poznaje się nie po tym, jak zaczyna, tylko jak kończy. Masz możliwość skończyć z jako takim honorem przez rezygnację.

Tak było, ale to lata temu. Jak to pamiętasz vlado, skoro zarejestrowałeś się w 2010 roku? Nie bierz tego do siebie, po prostu pytam z ciekawości, bo afera miała miejsce znacznie wcześniej. Dużo ludzi wtedy odeszło z forum w ogóle, część do Audio Hobby, a część po prostu dała sobie długi urlop od "audio forów". Byłem w tej ostatniej grupie i chyba dobrze zrobiłem.

Już śpieszę z odpowiedzią :-) To proste, jestem tą częścią migracji do Audio Hobby. Trochę tam pobyłem, aż cholera mnie nie odpuściła i wróciłem jak sporo innych kolegów :-)

Włodek.

Ah, My kombatanci... ;)

Jest nas tu wciąż sporo :-) Odnoszę wrażenie, że w temacie stricte audio jesteśmy już dość wypaleni i bardziej aktywni w zakładkach około tematycznych :-)

Pozdrawiam.

Włodek.

No cóż, trochę chyba tak jest, niestety. Pamiętam, jak jeszcze trochę przed założeniem konta tutaj, z wypiekami na części twarzowej, czytałem kolejne tematy Pasjonatów audio. Tak długo, że przeczytałem całe, od deski, do deski. Fakt, było tego mniej, dużo mniej ale był to czysty koncentrat pasji i wiedzy. Potem przyszli oni, cały czas przychodzili i tym sposobem mamy, hmmm... chyba pasuje mi tu tylko jedno słowo - homeopatia. ;)

Potem przyszli oni, cały czas przychodzili i tym sposobem mamy, hmmm... chyba pasuje mi tu tylko jedno słowo - homeopatia. ;)

:-)) Poziom abstrakcji prowadzenia tego forum, oraz sposoby jego leczenia, całkowicie uzasadniają tę nazwę :-)

W.

Tak na marginesie, to jest jeszcze jedna droga, którą poszli Ci który już tu brakuje. Jest takie miejsce które, cytując jednego z nich, jest jak Yeti. Wszyscy o nim słyszeli ale nikt go nie widział. ;)

Tak na marginesie, to jest jeszcze jedna droga, którą poszli Ci który już tu brakuje. Jest takie miejsce które, cytując jednego z nich, jest jak Yeti. Wszyscy o nim słyszeli ale nikt go nie widział. ;)

Fakt, toż to już spory kawałek czasu. Są wiec wśród nas tacy, o których jedynie pamięć nasza wciąż trwa.

W.

To też, ale nie pisałem o krainie wiecznych łowów. Choć faktycznie, to kolejna ścieżka. Miałem na myśli miejsce jeszcze na tym świecie, ale widać, że chyba jest nie całkiem jak Yeti.

To też, ale nie pisałem o krainie wiecznych łowów. Choć faktycznie, to kolejna ścieżka. Miałem na myśli miejsce jeszcze na tym świecie, ale widać, że chyba jest nie całkiem jak Yeti.

:-)) Chyba jednak nie całkiem :-)

W.

Aż z ciekawości zajrzałem na to Audio Hobby.

Prawdziwy Wersal w porównaniu z AS.

Skąd to wynika?

Ze sposobu redagowania Forum ? Z szacunku do userów ? Z ...... ? :-)))

Włodek.

Może stąd, że AH z założenia nie miało być AS. Są tam ludzie, którym od początku przyświecała idea bycia w opozycji a jednocześnie kultywacji Lukar Audio i tej specyficznej samokontroli, choć wiadomo nie całkiem wyszło. Jednocześnie od początku pilnują nowych.

Dzień dobry.

Dzisiaj rano otwieram pocztę, a tam trzy miliony powiadomień o otrzymanych PW na audiostereo.pl

Wchodzę na forum, zaglądam na PW a tam faktycznie trzy miliony nowych wiadomości.

Problem polega na tym, że te wszystkie trzy miliony wiadomości, to nie są żadne wiadomości,

tylko normalne wpisy forumowiczów z wątku "H-end na zewnątrz - wewnątrz budżetówka"

które z jakiegoś powodu ładują się w całości na moją skrzynkę PW

Mógłby ktoś mi wyjaśnić o co kamon?

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Skąd to wynika?

Z szacunku dla drugiego człowieka, który może się mylić, ale nie powinien to być pretekst do poniżania go.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Raczej ze strachu o dostęp do konta w przypadku podpadnięcia któremuś z przydupasów właściciela.

Ostatni raz jak tam byłem tylko przelotem, to po całym forum grasowało trzech czy czterech userów

zaprzyjaźnionych z ojcem założycielem i rozstawiali tam wszystkich po kątach jak dzieci w przedszkolu.

Najśmieszniejsze było to, że o audio wszyscy trzej (czy czterej) razem do kupy wzięci

mają do powiedzenia mniej więcej tyle co świnia o gwiazdach, ale wszędzie ich pełno

i tylko szukają delikwentów, nad którymi mogliby się pastwić.

A niech tylko który spróbuje się odszczeknąć, to raz dwa trzy i robisz wypad ty.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ponawiam zapytanie z poprzedniej strony:

Dzień dobry.

Dzisiaj rano otwieram pocztę, a tam trzy miliony powiadomień o otrzymanych PW na audiostereo.pl

Wchodzę na forum, zaglądam na PW a tam faktycznie trzy miliony nowych wiadomości.

Problem polega na tym, że te wszystkie trzy miliony wiadomości, to nie są żadne wiadomości,

tylko normalne wpisy forumowiczów z wątku "H-end na zewnątrz - wewnątrz budżetówka"

które z jakiegoś powodu ładują się w całości na moją skrzynkę PW

Mógłby ktoś mi wyjaśnić o co kamon?

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

Żeby było weselej, to wchodząc do wątku nie wyświetlają mi się żadne wpisy dodane po 06:57

Ostatni wpis w temacie jaki mogę zobaczyć, to post #289 z godziny 06:57

a wszystko co było dopisane później mogę sobie przeczytać tylko po wejściu w moje PW

Jak tylko ktoś coś dopisze w temacie, to ja to zaraz mam w PW, a tak w tej chwili wygląda moja skrzynka pocztowa na wp.pl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

SlawekR musi odejść . Dostałem bana ponieważ zgłosiłem ,że dwóch chuliganów mnie obraża . Szanowny moderator ukarał chuliganów i ... poszkodowanego . Zachowuje się jak kacyk , który może dzielić i rządzić a użytkowników traktuje jak smarkaczy , którym będzie wymierzał klapsy według jego interpretacji rzeczywistości . Moderator powinien być bezstronny , rozgarnięty i trochę znać przepisy. A ten człowiek to głuptas z kompleksami i bez przygotowania . To nie jest pierwszy raz .

...there is no spoon...

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

No widzisz, czyli AH, też już się "wyprostowało" Dawno mnie tam nie było. :rolleyes:

Wchodzę w najwyżej notowany w analogu, dotyczący gramofoniarstwa, temat: wkładki Grado. Kolega wystepujący także u nas go założył.Po pierwszym wpisie opisującym wkładkę pierwszy komentarz po dwóch dniach. Trzy wpisy tego samego dnia, później po dwóch wpis że ładna trumienka ( bo korpus wkładki wygląda jak trumna).

Po 6 dniach założyciel próbuje reanimować temat poszerzając opis wrażeń. Cisza. Mijają dwa miesiące i założyciel znowu próbuje opisać swoje doświadczenia. Spory elaborat. Cisza. Mija miesiąc...

Kurde no trochę nie moja dynamika rozwoju wydarzeń. I wy narzekacie :)

SlawekR musi odejść . Dostałem bana ponieważ zgłosiłem ,że dwóch chuliganów mnie obraża . Szanowny moderator ukarał chuliganów i ... poszkodowanego . Zachowuje się jak kacyk , który może dzielić i rządzić a użytkowników traktuje jak smarkaczy , którym będzie wymierzał klapsy według jego interpretacji rzeczywistości . Moderator powinien być bezstronny , rozgarnięty i trochę znać przepisy. A ten człowiek to głuptas z kompleksami i bez przygotowania . To nie jest pierwszy raz .

...there is no spoon...

Taki kawał mi się przypomniał:

Dwoje dzieci (Jaś i Małgosia) się kłóci i wyzywa w sąsiednim pokoju. W końcu Małgosia przylatuje do mamy i skarży, ze Jaś jest niegrzeczny, bo obgryza Babci paznokcie i jej nie daje. Na to mama odpowieda:

"Dzieci, uspokójcie się, bo zamknę trumnę"

Za donoszenie też bym banował...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.