Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Admin powinien reagować .... ale bocznica musi być ...czasami każdy z nas ma złe dni i chciałby sie wyładować ....a bocznica nam to umożliwia......! Czasami na bocznicy są ciekawe tematy ...jak i nasz ukochany oryginał Vlad !!!!!

Ale chamstwo na innych ikonkach tematycznych to już przesada....ale fakt ..jak temat jest o kolumnach za 10000 to po jasna cholerę pisać o spikerach za 1000 ...!!!

broy, 12 Paź 2007, 23:45

Nie marudź poprostu jak to spiewał Młynarski "róbmy swoje" palanty przyjda i sobie póżniej pójdą a Twoja praca się przyda rozsądnym i ciekawym świata

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

@ muls

A Ty byś chciał żebyśmy delej kłócili się nt. sieciówek i stolików w stereo?

Przecież to by było już żałosne.

Wolę pogadać z kolejnymi wcieleniami Vlada o filozofii niż podnoscić po raz n-ty ten sam agrument w tak banalnej sprawie jak stolik czy dywnaik.

roland>>>a czy ja tu sie zajmuje stolikiem czy dywanikiem???Czy znajdziesz cos z moim wpisem na powyzsze.jesli juz to najwyżej z pozycji przesmiewcy ,bo tyle to jest warte.Forum ma wartośc ok 10 % całości- oczywiscie nie licząc bocznicy.

muls, 13 Paź 2007, 01:28

>znamiennym jest że koniec końcem, po okresie nadymania sie i tak wylądowaliście na smietniku, czyli

>bocznicy.Niezbadane sa wyroki boze.

To niestety oczywista oczywistość i pisałem o tym już jakiś rok temu.

Przyszło paru świeżaków i rozgoniło w pizdu te wszystkie kółka wzajemnej adoracji, wzajemnych biznesików i wzajemnego sobie kadzenia, czyli Grupy Trzymającej Władzę na tym forum. No, a skoro niepodważalne dotąd "autorytety" spadły z piedestału, to się poobrażali i poszukali sobie nowych miejsc dla spełniania swojej największej pasji, jaką jest samodowartościowanie. Zostało paru niedobitków, dla których doradzanie nowym forumowiczom w zakupie kolumn do 1.000pln nie jest tak nobilitujące, jak kiedyś opowiadanie bajek o kolumnach za 100.000pln, a wszystkie niemieckie śmietniki są już ogołocone ze starych Denonów i Marantzy, więc o czym tu jeszcze można sobie podyskutować i co tu jeszcze można stuningować, żeby popchnąć naiwniakom pięć kilo bezwartościowego złomu za gruby szmal...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Molibden, 12 Paź 2007, 22:39

>"Ludzie przychodzą i odchodzą a rewolucja pozostaje"

>

Raczej smród pozostanie. Smród senicza bryzgającego fekaliami w każdym wątku. Pozostaną śmierdzące wydechy analfabetów technicznych, czyli audiofili. Pozostanie bełkot zamroczonych mózgojebem ścierwojadów...

theremin

"Pozostanie bełkot zamroczonych mózgojebem ścierwojadów..."

Urocza jest ta autoironia.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

muls, 13 Paź 2007, 13:56

>ale musimy sie zgodzic że to co dla mnie nie stanowi zadnej wartości -dla innych całkiem całkiem.

Taka starą "pałę" wykształcił (lub nie jak widać) poprzedni ustrój. Brzydko dziadu że na swych dobroczynców plujesz:) Ale jest to zrozumiałe: ani ty dyrektor ani inzynier, taki głupol post komunistyczny wypuszczony z uczelni jak wielu w tym czasie. Lepiej pilnuj zonę, wnuki i nie zabieraj głosu. Pies czo najgłosniej szczeka jest najgorszy:)

muls

o mnie | ignoruj | PW

stat: 961 / 1517 / 0 13 Paź 2007, 20:27

belial ...czy to twoje.?Nie obchodzi mnie naćpany pierdolcu kogo i w jakich ilościach przyprowadzasz do domu i co w swojej chawirze wyczyniasz! Jeszcze jeden taki tekst i spotkamy się gnojku sam na sam! Pasi, ululany chujku?

przed chwila dostałem .Ale ty tak ładnie piszesz/

Dziwię sie smieciu za takie wpisy. Ja za cos takiego dałbym ci w twarz-0 jako staremu pierdzielowi za jakiego ciebie śmieciu komunistycznego wykształecenia uważam. A jak będziesz wyzywał przeciwników pomysl trochę-0 lata przecież nie te, kondycja nie ta, i refleks nie ten. Przyjacielska rada daj se dziadziuś spoko:)

thereminie, przepraszam! byłem jedynie ciekawy nowych technik nacierania się ekskrementami bo ostatnio zaniedbałem temat, mówiąc większości wartościowych koprofilom "sp***dalaj" - staram się nadrobić zaległości! - to jak to jest z tymi gównami panie wynalazku?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.