Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Za co czapę zarobił Arek__45?

Za wielokrotne wklejanie w kółko tego samego linku do zawartości aktywnej, w pojedynczym poście. Było to celowe i wyrachowane działanie mające na celu zmulenie przeglądarki do granic jej możliwości, aby dalsze czytanie wątku stało się niemożliwe. Z przykrością należy stwierdzić, że wklejane treści nie miały też żadnego związku w omawianą tematyką, a były jedynie narzędziem mającym za cel zawieszenie przeglądarki.

Niestety, jest to wprost działanie mające na celu ubicie funkcjonowania forum. Prośby nie pomagały, więc stało się jak się stało.... Ktoś miał chyba zły dzień, skoro postanowił tak się zabawić w uprzykrzanie innym życia :-(

A kiedy już nasza kochana metalofczyca naprawiła Ci to, to chociaż pokazałeś jej piękno Krajeńskiego Parku Krajobrazowego i zbieraliście razem grzybki (Coprinus narcoticus), tudzież łowili rybki (Fish)? ;)

Czyżby don Kichot był zazdrosny? ;]

Gość

(Konto usunięte)

Czyżby don Kichot był zazdrosny? ;]

Mnie to pachnie wścibstwem i niezdrową ciekawością, a nie zazdrością :)

PS O, dziękuję za nobilitację! Dotychczas szeptałaś mi do uszka tylko: "Mój Sancho Pansa" ;)

Za wielokrotne wklejanie w kółko tego samego linku do zawartości aktywnej, w pojedynczym poście. Było to celowe i wyrachowane działanie mające na celu zmulenie przeglądarki do granic jej możliwości, aby dalsze czytanie wątku stało się niemożliwe.

I podpierdolił go nie kto inny jak ja, sittek. To tak w kwestii formalnej.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

To była tylko uprzejmość w rozwiązaniu tego problemu przez P. M.

Z mojej strony grzecznie podziękowałem

Podziękowanie to ....należało wysłać paczkę cucierków KRÓWEK, to co kobiety lubią najbardziej :) pewnie problem by nie powrócił jak bumerang :)

Nie mogłem sie powstrzymać, mam nadzieje, że odbierzecie to z uśmiechem na twarzy;)

Pozdr.

Tomasz

Pozdrawiam

Tomasz

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

I podpierdolił go nie kto inny jak ja, sittek. To tak w kwestii formalnej.

Nie ważne kto. Ważne wszakże jest, że wszelkie działania, które mają na celu uniemożliwienie normalnego funkcjonowania forum, nie mogą pozostać bez reakcji. Niezależnie od intencji, nastroju, czy czego tam jeszcze... tego kto coś takiego robi, to jest podcinanie gałęzi na której wszyscy siedzimy. A nikt nie chce z niej spaść i się potłuc :).

pewnie problem by nie powrócił jak bumerang :)

Życie "to nie bajka, to jest bitwa", i zawsze są jakieś problemy. :)

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Się zastanawiam czy molestowanie nas koreańską lolitą o malutkim móżdżku nie podpada aby pod ten sam paragraf.

Uciążliwy przekaz i sporo waży.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Się zastanawiam czy molestowanie nas koreańską lolitą o malutkim móżdżku nie podpada aby pod ten sam paragraf.

Uciążliwy przekaz i sporo waży.

Widzisz, jest jedna subtelna różnica. Tam gdzie ten "uciążliwy przekaz" ja go nazwałeś, się znajduje, tam jest wątek o tym "uciążliwym przekazie". A skoro jest on na bocznicy, to trudno mieć zarzut co do tematyki wątku. W każdym razie jest on jasno zatytułowany i nie ma przecież obowiązku tam wchodzić, jeśli kogoś temat nie interesuje. Więc z "obciążeniem treścią" się spotykać nie musi ;-)

A czym innym jest wpitalanie się komuś w dyskusję i wrzucenie 10 razy do jednego posta tego samego linka do tego samego filmu na youtube, do tego całkowicie nie w temacie dyskusji omawianej. I tak kilka razy powtórzenie takiej procedury.

Można przymknąć oko na bocznicy na jeden film nawet dziki w treści, dwa.. ale 1o razy ten sam w jednym poście, i zaraz 10 razy w kolejnym? To nie do końca to samo, co opisujesz.....

Ale oczywiście możesz się zastanawiać. A jak już dojdziesz do konkretnych wniosków, zawsze pod każdym postem jest przycisk "zgłoś" :).

A czym innym jest wpitalanie się komuś w dyskusję i wrzucenie 10 razy do jednego posta tego samego linka do tego samego filmu na youtube, do tego całkowicie nie w temacie dyskusji omawianej. I tak kilka razy powtórzenie takiej procedury.

Czasami taki film z youtube ma wartość merytoryczną dla audio a i tak nie jest tolerowany przez audiofilów i moderację bo godzi a audio-voodoo-zabawę :-). Jak dyskusja jest głupia technicznie i podparta tylko dowodem "ja słyszę" i jeszcze przy audiofilskim "teście" nie trzymającym się zasad logiki i techniki to co innego zostaje jak powtarzanie jakiegoś merytorycznego linku lub własnego merytorycznego doświadczenia sprawdzonego w rzeczywistości lub przez tych co nie obce im myślenie (przykłady na tym forum były).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A jak już dojdziesz do konkretnych wniosków, zawsze pod każdym postem jest przycisk "zgłoś" :).

Proponuję w tym temacie zrobić to co ja: zostać przez 747 dożywotnio zbanowanym :-) Ulga natychmiastowa.

Proponuję w tym temacie zrobić to co ja: zostać przez 747 dożywotnio zbanowanym :-) Ulga natychmiastowa.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Ale jak dostaniesz do kompletu BANA od meloman 62, to gdzie miejsce zagrzejesz na AS?;))

Pozdrawiam

Tomasz

Ale jak dostaniesz do kompletu BANA od meloman 62, to gdzie miejsce zagrzejesz na AS?;))

A trzeba "zagrzewać" miejsce na AS ? Jest tyle innych fajnych zajęć. W końcu mamy bardzo fajne rozwijające (niektórych) hobby. Wystarczy włączyć muzykę, koncert lub film. Co kto lubi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

lech36

>>>>>A trzeba "zagrzewać" miejsce na AS ?

Nie!!, ale jeśli już zagrzejesz jak ja i ty to nie ma odwrotu;) to jest jak narkotyk i podejrzewam, że z brak forum AS dla co niektórych odbiło by się to głodem, i ja sam potrzebował jakiejś terapii ;-))

Jeśli chodzi o inne zainteresowania to dzisiaj włączę nastrój, rozleję lampkę wina i......;))

Pozdrawiam

Tomasz

A mnie nadal nie działają przyciski odpowiedzi i cytowania pod postami. nie ma reakcji na klawisz "napisz". Musze klepać ręcznie cytaty i wstawiać post przez "więcej opcji". W ogóle forum chodzi jak mucha w smole...

Przyznać się który mi wirusa wpuścił!? ;)

A mnie nadal nie działają przyciski odpowiedzi i cytowania pod postami. nie ma reakcji na klawisz "napisz". Musze klepać ręcznie cytaty i wstawiać post przez "więcej opcji". W ogóle forum chodzi jak mucha w smole...

U mnie także bez zmian, po naciśnięciu "ODPOWIEDZ", powtarza dwa razy.

Może ktoś się tym zajmie ?? Pozdrawiam.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

lech36

>>>>>A trzeba "zagrzewać" miejsce na AS ?

Nie!!, ale jeśli już zagrzejesz jak ja i ty to nie ma odwrotu;) to jest jak narkotyk i podejrzewam, że z brak forum AS dla co niektórych odbiło by się to głodem, i ja sam potrzebował jakiejś terapii ;-))

Jeśli chodzi o inne zainteresowania to dzisiaj włączę nastrój, rozleję lampkę wina i......;))

Tak się zastanawiam dlaczego tak jest ? Przecież przebywanie tu to najczęściej strata czasu :-)

Pozdrawiam.

• Administratorzy

U mnie także bez zmian, po naciśnięciu "ODPOWIEDZ", powtarza dwa razy.

Może ktoś się tym zajmie ?? Pozdrawiam.

SOA#1

Jaki system, jaka przeglądarka itd.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

U mnie chwila poprawy i po uruchomieniu ponownie to samo. nie dział przycisk "napisz" i przyciski cytowania. Musze wklejać przez "więcej opcji" ale nie mogę później edytować.

kicha

A reszta systemu?

Tzn. Win xp-wn8, mac os, linux czy też solaris? Jaka skórka?

Metalofczyca to wszystko wiedziała...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

??;-)

Witam kolegę w szeregach ;)

Chodzi oczywiście o to jakiego lejałtu używa delikwent...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ostatnie 5 minut z życia forum: fox zakłada temat, Sławek zamyka temat, fox otwiera temat, Sławek zamyka temat, fox otwiera temat, Sławek ostatecznie rozwiązuje kwestię zamknięcia tematu :D Bardzo mnie to rozbawiło, macie poczucie humoru panowie, Wasze zdrowie ;)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Fox733, zachowujmy się poważnie. Nie będziemy się bawić w ciuciubabkę, ja zamykam Ty otwierasz wątek.....

Bardzo wyraźnie podałem przyczyny dla których go zamknąłem. Dublował on temat już istniejący, a ankieta stała w rażącej sprzeczności z obowiązującym regulaminem i była przeciwko żywotnym interesom właściciela forum. I w perspektywie z możliwością zakłócenia jego działania.

Dla Twojej wiadomości, wątek jest nadal widoczny dla administracji. Jeśli masz wątpliwości co co moich działań, pisz na [email protected]

Absolutnie nie widzę żadnych przeciwwskazań.

To jest oficjalny adres dla sporów z moderacją?

kto to będzie czytał?

Fox733, zachowujmy się poważnie. Nie będziemy się bawić w ciuciubabkę, ja zamykam Ty otwierasz wątek....

Mam do tego PRAWO! Nadane przez Administrację!

Ty zachowałeś się jak cenzor i wystrzeliłeś go w byt widoczny tylko dla Was...

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

To jest adres na który użytkownicy mogą zgłaszać uwagi dotyczące moderacji. Jest on monitorowany także przez administrację, więc możesz pisać śmiało.

Tylko pamiętaj, że zawartość usunięta, jest cały czas widoczna dla moderacji i administracji, także kontekst. W tym Twój wątek zawierający groźby karalne i nawoływanie do linczu pod adresem jednego z forumowiczów. Pamiętasz ten wątek z 18 stycznia?

W tym kontekście wszelkie działania z Twojej strony, dążące do pozbycia się jakichkolwiek zasad z bocznicy wyglądają co najmniej kontrowersyjnie. I są na szkodę właściciela, który jest współodpowiedzialny za treści na forum, także jest odpowiedzialny za ich zgodność z prawem.

Piszesz, że masz prawa, ano masz.... Tak samo jak wszyscy, w tym ja, jako moderator. Ja również z tego prawa skorzystałem. Podałem przy tym bardzo dokładnie przesłanki jakimi się kierowałem. Ty masz prawo zareagować. Maila Ci podałem. Jeśli administracja nie podzieli przesłanek, którymi się kierowałem, to Ci wątek przywróci. Ale w to, to szczerze wątpię. Bo nikt nie będzie podcinał gałęzi na której siedzi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.