Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym o przesunięcie zakładki "kluby" bardziej na lewo bo ginie i wydaje sie jakby była...hmmm olewana(?)mało widoczna (?) ;)

Może rozparcelować zakladkę "kluby" tematycznie do poszczególnych zakładek tematycznych.

Przykładowo; zakładka "Stereo" w niej podzakładka "Kluby" zawsze na samej górze i podobnie w pozostałych zakładkach głównych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

>Szanowna Redakcjo,

Przypominam się :-)

W wątku "Wzmacniacz Mission Cyrus Two i inne..." już kilka osób prosi przeniesienie tego watki do zakładki klubowej, proponuję nadać wątkowi nazwę CYRUS Klub.

pozdr.

Arkadix

Ty wiesz, Dymu, że mam całkiem podobne wrażenia???

Dlatego możemy napisać sobie, niczym w damskiej toalecie - "głupi KaOwiec" i jestem przekonany, że żadnego śledztwa nie będzie... ;-)

Pozdrowienia dla tych, którzy z nudów tu wpadają!

A'propos tematu. Siedzę sobie i piszę. Odpowiadam na list. Ponieważ poważnie traktuję osoby z którymi w tej formie rozmawiam, trochę to trwa. Uff.. Kończę. Klikam "wyślij" i co? Okazuje się że nie wiedzieć czemu, już jestem wylogowany a moje wypociny szlag trafił. Teraz też na wszelki wypadek kopiuję ten wpis bo może zniknąć zanim go wyślę. Zróbcie z tym dyskomfortem coś.

-> porucznikzubek

No niestety, wygląda na to, że zarządzanie kodem nie stoi na najwyższym poziomie. Ilość drobny bug'ów jest przerażająca, ale nie to jest najgorsze - gorsze, że ich liczba się nie zmniejsza :-(

Przyodziewając forum w nowe szaty zachowaliście niemal wszystkie dawne elementy i chwała Wam za to, bo siła przyzwyczajenia jest duża i dodaliście kilka rzeczy. W tym wszystkim znikła jednak opcja "pokaż wszystko" przy przeglądaniu wybranego wątku.

PROSIŁBYM O PRZYWRÓCENIE TEJ OPCJI.

(Opcja ta: a) ułatwiała mi przeglądanie wielostronicowych wątków zwłaszcza, kiedy poszukiwałem konkretnych wpisów czy konkretnej informacji, o której pamiętałęm, że gdzieś tam była; b) pozwalała mi zapisać na dysku cały wątek np. po to, by prześledzić go na wakacjach, gdzie nie mam dostępu do sieci [tak zrobiłem kiedyś z wątkiem o NOS DAC - obecnie 35 stron] ; c) pozwalała przemieścić się wiele wpisów przewijając ekrany a nie na przemian klikając kolejne strony i przewijając ekrany.)

Będę wdzięczny za uwzględnienie mojej prośby :-)

podpisuję się pod wpisem Hiszpana dwoma rękami bo otwierając wątek w jednym oknie ciskam sobie ctrl+f i wpisując wyraz lub użytkownika można łatwo znaleźć wpis lub info.

• 2 tygodnie później...

Korzystając z wyszukiwarki fajnie byłoby, gdyby można było zaznaczyć możliwość przeszukiwania całego portalu (opinii, artykułów) a nie tylko samego forum - bo jeżeli szukam informacji na temat jakiegoś klocka, to chciałbym zarówno wiedzieć, co o nim piszą w artykułach, co w opiniach jak też co na forum.

• Redaktorzy

Kochani, korespondowałem w tej sprawie długo i intensywnie i w końcu dostałem wiążącą odpowiedź. W obecnej chwili nie ma technicznej możliwości przywrócenia funkcji oglądania całego wątku, próby wykazały, że jest to zbyt obciążające dla obecnych serwerów. Niestety. Da sie dopiero, jeśli zmieni sie hardware.

jakub 102

a cofnąć w czasie byś się nie chciał ? pomyśl jak będą wyglądać wątki jak wykasujesz z nich wpisy to będzie "ser szfajcarski" i niczego się nie dowiesz.

Redattore!

A ile kosztowałaby zmiana hardwaru???

Skoro korporacja biedna to może zaproponujemy zatem małą "ściepę"???

Chociaż myślę sobie, że prawdopodobnie można byłoby liczyć na większą ofiarność, gdyby celem zbiórki była zmiana softwaru, ale przecież o tym nie mówimy... ;-))

Gorące pozdrowienia!

Do stu JÓZW!

Jak to jest z KLUBAMI? Zdaje się, że teraz klubik herberta bryluje sobie w zakładce stereo!

A MY jak te d... siedzimy w klubach na boczku! W ogóle to MARNY pomysł z wywaleniem klubów na osobny tor!

NIC się nie dzieje!

ZRÓB jakoś po socjalistycznemu - RÓWNO! Albo WSZYSCY albo NIKT!

Pozdrawiam.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Prosze o zamieszczanie tych wkurwiajacych reklam w sposob nie utrudniajacy normalne poruszanie sie po forum! Co to ma byc z ta reklama "dopasuj prezent" z babcia w okienku, do k... nedzy zaslania przelaczanie sie na inne zakladki!

Do Redaktora

Stanowczo protestuję przeciwko zamieszczaniu reklamy "dopasuj prezent",której nie można usunąć i która uniemożliwia korzystanie z Forum.

Długo im schodzi czasu na to.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

Bo dopiero wczoraj udało się znaleźć taki widoczek jak powyżej. Jak już pisałem, u mnie nie występuje na żadnych z komputerów, programistom od konserwacji strony też nie chciał się pokazać, tzreba było sobie wyobrażać, jak to wyglada, na podstawie opisów słownych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.