Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Powtarzam (z niepewności czy zostało zauważone):

Czy będzie mozliwość dołączania zdjęć w "opiniach"?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja również podpisuję się pod wpisem Xinwaxa..PROSIMY O MOŻLIWOŚĆ DODAWANIA FOTOGRAFII 1000x1000pX MAKS 120KB..bo niekiedy naprawde trudno jest obrobic fotkę aby coś było widać szczególnie w dziale DIY.

No i w dziale OPINIE.....WIELE RAZY O TO PROSIŁEM.

Fajnie by bylo gdyby:

1. Do recenzji w opiniach dalo sie dopiac zdjatko sprzetu czy okladki plyty

2. Mozna bylo edytowac wlasne wpisy w opiniach czy ogloszeniach by np. poprawiac palcowki, bledy itp.

pzdrw

soso

Fajna byłaby możliwość umieszczania w zakładce "o mnie " plików graficznych (tak jak w dziale ogłoszenia).

Widać po wątku "Wasze ustroje" (choć nazwa tego nie sugeruje), że forumowicze chętnie dzielą się fotkami swoich zgrabnych systemów, a i popatrzec czasem przyjemniej niż czytać oznaczenia klocków.

Daje to tez obraz akustyki pomieszczeń w których słuchamy- a to przecież jeden w ważniejszych elementów toru...

Myśle że ubarwniłoby to forum. Co myślicie?

"Ufam/nie ufam" onecnie jest mało użyteczne. Chętnie widziałbym przy nicku autorów wpisów jakim stopniem zaufania ich obdarzam. Przecież nie sposób zapamiętać wszystkich userów forum, zwłaszcza tych piszących niewiele. Teraz by sprawdzić status zaufania trzeba niestety otwierać za każdym razem "o mnie".

Postulat ten był kilkakrotnie zgłaszany Lukarowi, niestety z zerowym odzewem. A szkoda, bo publikacja raz na rok forumowych statystyk zaufania to nie to samo.

Czy administracja może coś zrobić, żeby forum wyglądało lepiej na moim aparacie komórkowym? Dlaczego o PW nie jestem powiadamiany SMS-em? Dlaczego nie jest dostępna opcja wysłania PW poprzez SMS-a?

Czy usługa lokalizowania za pomocą modułu GPS innych użytkowników forum znajdujących się w pobliżu będzie dostępna?

>...i jeszcze mała uwaga2:

>Nie mogę edytować swojego postu po wciśnięciu "Dodaj wpis" - też macie ten problem?

potwierdzam. mi również wyskoczył taki błąd kilka razy.

mam ten sam problem. Wiadomosci na moją skrzynke [email protected] nie przechodzą. A po wysłaniu na szkrzynkę rekina wraca komunikat błędu... Co jest grane? Można z tym coś zrobić???

I zniknał mi ze strony forum przycisk "edycja wpisu" pod moimi postami. Też tak macie, czy tylko coś się z kontem dzieje?

hmmmm...

Wszystko to oznacza ni mniej ni więcej, że nasz palec (np. wskazujący) po zasięgnięciu porady mózgu (niekiedy bez owej konsultacji) dzięki zwykłej jeno korelacji wzrokowej z przyciskiem "Dodaj wpis" dokonuje haniebnego czynu, który w konsekwencji wiąże się z:

1) zarejestrowaniem przypadkowych znaków w bazie danych sprzegniętej z serwisem

2) zawłaszczeniem przez grupę trzymajacą... powiedzmy rękę na serwisie treści zawartej w tych znakach

3) utratą kontroli nad ową treścią przez właściciela palucha (treścia oraz przestrzeniami międzywierszowymi owego ciągu znaków - nawet jeśli wypowiedź stanowi tylko pojedynczy wiersz)

4) dopiszcie coś jeszcze co tam Wam przychodzi do palucha (mózgu?)

Konsekwencją tego ciągu wydarzeń jest stwierdzenie:

Wszystko co opuszcza Wasze łącze internetowe może być użyte przeciwko Waszemu paluchowi (mózgowi?)

Nasze prawo niestety zastosuje karę w stosunku do całego ciała właściciela palucha i trzeba to mieć na uwadze wyciągając palec z d..y czy innego schowka w kierunku międzymordzia (interface).

ja donoszę uprzejmie że mi się ŻADNE reklamy nie wyświetlają, powtarzam żadne i czuję się dziwnie wyobcowany i pominięty - wręcz lekceważony

zrobiłem wszystko co w ludzkiej mocy (łącznie z założeniem złotych kabli do kompa i złotych bezpieczników)

sprawdziłem c

ałego kompa, zawlokłem do serwisu, opieprzyłem dostawcę netu, pożyczyłem od sąsiada (z piwnicy co prawda i archiwalne) 15 kilo GW i wyłożyłem cały dom i szczególnie dokładnie wymościłem nimi bambosze-

wszystko nadaremno ...

zero reklam............

w trosce o sen kierownictwa korporacji składam samokrytykę i proszę o ratunek

Ps. jeśli to celowe działanie to błagam o litość - banowanie bym przeżył ale takie COŚ - to jest nieludzkie traktowanie

A ja w zakładce Wiadomosci Prywatne P>W prosiłbym o opcję kasowania wiadomosci WYSŁANYCH..mam tego od groma i jedyną metoda na ich usuniecie jest monotonnne klikanie co moze nieco zdenerwować!!

BARDZO PROSZE O SZYBKIE ZMIANY w tym temacie.

• 2 tygodnie później...
  • Redaktorzy

Serwis Audiostereo.pl powstał w celu zamieszczania informacji dotyczących szeroko rozumianego tematu audio, od sprzętu hi-fi i hi-end po urządzenia wizyjne i kina domowego, a także informacji i opinii o muzyce i filmie. Znajdziecie tu informacje o nowych produktach, testy, artykuły, poradniki, reklamy, linki do interesujących stron, a także Forum Audiostereo, czyli największy w polskim internecie (i wciąż rosnący) zbiór wypowiedzi na tematy związane z audio.

Oddajemy właśnie do użytku i stawiamy w ogniu uwag internautów wersję beta nowego Serwisu Audiostereo.pl Oprócz dotychczasowej zawartości, strona główna Serwisu mieści obecnie pola zawierające polecane wątki z Forum, linki do artykułów, testów, oraz nowości od dystrybutorów. Poprawiliśmy również wyszukiwarkę i ułatwiliśmy logowanie. Mamy nadzieję, że przypadną Wam do gustu dodane nowe zakładki Forum Audiostereo, poświęcone audio samochodowemu i komputerowemu oraz zakładka zachęcająca do tworzenia klubów miłośników ulubionych marek sprzętu. Zakładkę z artykułami rozbudowaliśmy, dodając recenzje. Dział ten stopniowo, również z pomocą forumowiczów Audiostereo, będziemy wypełniać treścią. Mamy nadzieję, że te zmiany przyczynią się do dalszego wzrostu popularności strony i że wielu internautów znajdzie na niej to, czego od dawna poszukiwało: przyjazny i bogaty w informacje serwis audio, a także społeczność ludzi głęboko zaangażowanych w tę tematykę. Jesteśmy również ciekawi Waszych opinii na temat zmienionego layoutu serwisu.

redaktor naczelny Serwisu Audiostereo.pl

Alek Rachwald

A może taka nowość:

Proponuję do etykietki forumowiczów (obok liczby dni na forum i liczby wypowiedzi) doklejać ilość punktów za zamieszczone recenzje w dziale "opinie". Prosta zasada: 1 punkt za 1 opinię (+ odpowiednia nota o tym w regulaminie).

W ten sposób powstałby okazały przewodnik po produktach i pomiar "sensownego" zaangażowania.

jak to możliwe? :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

No cóż jak na razie ostrożny optymizm. Reklamy niech bedą z boku i z góry, ale proszę żeby nie wyskakiwały "na wpisy".

Czy będzie funkcjonować powiadamianie na email o nowych wpisach w obserwowanym wątku?

pozdr

Szanowna Redakcjo, czy możecie wykonać obraz forum jeszcze w obecnej wersji i udostępnić do ściągnięcia w celach czytania offline? to dla tych, którzy chcieliby wraz z nową zmianą opuścić to forum i zabrać przeszłość ze sobą?

Pozdrawiam,

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.