Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  469 członków

Denon Klub
IGNORED

Klub marki Denon

Rekomendowane odpowiedzi

szukam pilota ktory zagada z dra-935r niestety oryginalny niedostepny moze byc jakis inny denona

No i jak gra ten najlepszy amplituner Denona?:)

Pewnie obok 1035r 1025r i 825r...

1035r to chyba to samo co 935r tylko na rynek japonski, czy tam amerykanski, taka sama roznica miedzy 1025r, a 825r, przynajmniej tak mi sie wydaje :)

Jak gra, napewno lepiej od dra-1000 i dra-700AE, nie podlaczalem do dobrego zrodla, ze spotify premium z tv po optyku przez fioo d3, brakuje wykopu muzykalnosci, nie porownywalem z pma-1500r, w moim glownym

systemie

reasumujac gra jasno, odchudzonym dzwiekiem, dobra rozdielczosc, na test porownawczy z pma-1500r moze sie zdecyduje :) mysle czy by go na przeglad nie oddac

Nie wiem czy pod tv lepszy dac cos da, ewentualnie mysle nad kompem z dalphile, ale to sprawdze bo mam w glownym systemie

1035 i 1025 mają większe moce w tym sensie to nie to samo co 935 i 825...

Też najbardziej mnie ciekawi porównanie ze współczesnymi wzmakami 15xx....

Myślę że te amplitunery są na poziomie wysokich wzmakow z tamtych lat czyli mniej wiecej pma-1060...

Ja miałem tylko 735r, ale odstawał od integr, bynajmniej tak mi się wydaje jak sięgnę pamięcią. A przy okazji, jakby kto chciał to będę miał idealne PMA-2000R do sprzedania.

?👈

Witam Panowie mam pytanie, ponieważ byłem zmuszony sprzedać moją końcówkę mocy z pre jestem zmuszony kupić na szybko budżetowy wzmacniacz chciałem zapytać w co zainwestować? Posiadałem kiedyś Denona PMA 920 i biorę go pod uwagę lub PMA 1060 ten znam tylko z opisów lub jakiegoś NAD 340 czy 350 ;) Cd mam stary DCD 3520, kolumny Quad 11L. Pozdrawiam Jacek

Edytowane przez Epi

Nowsze tranzystory, wieksze pasmo przenoszenia dostosowane do SACD...tyle wyczytałem kiedys z tego co pamiętam. .

Czyli niewiele...ogolnie warto kupic dwójkę pod warunkiem że w zblizonych pieniądzach bo jest po prostu nowszy...ogniwo pośrednie do 1500ae...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.