Skocz do zawartości
IGNORED

Lechu czy Bolek?

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

dartmaniak nie nosisz ty czasami garbu ......? to bardzo zaweza pole widzenia.A z twoja swiadomoscia zapomnji o spolkach miedzynarodowych.Twoje miejsce jest na wsi -tam gdzie twoji koledzy po fachu...Sbecy.

il Dottore, 27 Cze 2008, 11:33

>Co do nadmiernie rozdętego "JA", to nie będę się kłócił i bawił w fałszywą skromność... sukces

>uderza do głowy... :)

Pocieszę Cię, to tez zupełnie pospolity objaw u ludzi, którym w jednym pokoleniu udało się przekwalifikowac z chłopa na pana. :-)

oni dartus, to znaczy ci czerwoni tak sie znali na gospodarce -jak ty na polityce.Nawet jak dostali za darmo ta kase, to juz jej nie maja bidoku.Co i tobie grozi.No chyba ze zona bogata.

Jaro_747, 27 Cze 2008, 11:27

>Jaszcze raz chylę czoła przed tą dogłębną analiza popartą licznymi faktami typu ja wiem, ty wiesz,

>wszyscy wiedzą, media wiedzą.

Operacja zdejmowania bielma kosztuje w Irlandii 5000 euro za jedno oko. Jesteś ślepy na prawe i lewe to razem daje 10000 euro. Tanio jak barszcz. Pacjenci walą drzwiamy i oknamy. :)

Możesz to zrobić także i w Polsce. Ceny zróżnicowane - od 2600 zł za jedno oko (nie polecam) do 4000-6000 zł za oko w rzetelnych i sprawdzonych firmach (najnowsza technologia, najlepsze amerykańskie soczewki), ta droższa opcja to zmiennogniskowa soczewka Restor - udatnie naśladuje naturalną soczewkę, akomoduje i nie musisz zmieniać sobie okularów do dali i bliży). Oczywiście jeśli nosisz okulary do dali, to za grosze (jakieś 1200 złotych) można zciachać ci rogówkę laserem, korygując jej krzywiznę. Wówczas będziesz potrzebować okularów tylko do czytania.

Polecam operację katarakty - dużo lepiej się po niej widzi. :)

Cała zabawa to wszystkiego 15 minut, znieczula się oko kropelkami, po zabiegu idziesz do domku. Doktor zdejmuje ci opatrunek nazajutrz i już widzisz normalnie. Może wówczas rzeczywistość wyda ci się jakaś inna. I nie miej do siebie pretensji. Neo też nie od razu odkrył Matrix... :)

>>Wiem, że jako fan komunizmu i obrońca TW, jesteś za urawniłowką ale w normalnych krajach to działa

>>inaczej. Demokracja demokracją, ale spróbuj spojrzeć krzywo na lekarza. Natychmiast zostajesz

>>wypisany z listy pacjentów, lekarz powiadamia kolegów i nie masz szans na zapisanie się do

>>jakiegokolwiek doktora w promieniu 50km.

>

>Skąd ci się ubzdurało, że jestem fanem komunizmu??? Choć jeden cytat proszę please Wielce Szanowny

>Panie Doktoże. A może będzie lepiej Jego Excelencjo?

No już nie przesadzajmy z tymy tytułamy... :) Nic też mi się nie ubzdurało - po prostu mam pewność. Prawicowiec z ducha i przekonań nie broni TW. Skoro nie prawicowiec - to lewicowiec, alias czerwony pająk, lub też - by sięgnąć do języka medycznych diagnoz - suis rubra. :)))

>Proponyję wprowadzić te rozwiązania w Polsce, i to ustawowo! Pacjent krzywo spojrzy na Excelencję

>Doktora - spuszczamy ćwiartkę krwi. Pyskuje coś o swoich prawach - elektrowstrząsy. izba Lekarska na

>pewno poprze ten pomysł :-).

Nie odwracaj kota ogonem. Ja nie mówię o przestrzeganiu praw pacjenta bo to oczywistość. Ja mówię o zachowaniach stricte chamskich. W Polsce na takich miłych pacjentów nie ma bata. W cywilizowanych krajach - i owszem! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

>il Dottore, 27 Cze 2008, 11:15

>>> A ŻADNEGO z lekarzy fałszywie oskarżonych w tej dętej "aferze" sąd nie skazał.

Nie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oczywiście złożyli odwołanie:

Ukryta Zawartość

Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jaro, pisałem o PRAWOMOCNYM wyroku - czytaj ze zrozumieniem, pliz. :)

Symptomatyczne, ze te linki pochodzą z portalu gazeta.pl... :) Na "Fakcie" nie znalazłeś nic? :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

il Dottore

" Nie wszystko. Nie będę cię zanudzał kombatanckimi opowiesciami ze studenckich zadym, bo sam teraz tylko się wściekam, gdy sobie uświadomię, jakim byłem idiotą. :)

W każdym razie kilku ZOMO-wców do dziś chciałoby pewnie ze mną gdzieś w ciemnej uliczce pogadać... ;)"

zanudzaj zanudzaj może to być ciekawsze od poglądów co i dlaczego obecnie z tym krajem się dzieje.

Mówisz kilku chciałoby z tobą porozmawiać w ciemnej uliczce.......ciekawe dawaj dalej......to byłaby rozmowa na podobne argumenty.

>il Dottore, 27 Cze 2008, 11:50

>Nic też mi się nie ubzdurało - po prostu mam pewność.

Powalająca logika: po co nam dowody, skoro mamy pewność. Szkoła Ziobry i Stalina :-).

>Prawicowiec z ducha i przekonań nie broni TW. Skoro nie prawicowiec - to lewicowiec, alias czerwony

>pająk, lub też - by sięgnąć do języka medycznych diagnoz - suis rubra. :)))

Kolejne ciekawe wnioskowanie. To może jakiś cytat w którym bronię TW? Koledzy mogą pomagać :-).

>Nie odwracaj kota ogonem. Ja nie mówię o przestrzeganiu praw pacjenta bo to oczywistość.

A ja mówię o przestrzeganiu praw pacjenta, bo w Polsce to wcale nie jest oczywistość, w przeciwieństwie do chamstwa lekarzy i działania mafii lekarskiej. Czyli odwrotnie, niż na zachodzie.

Chamskie zachowania w stosunku do lekarza? Toż to akt samobójczy!!!

Jestem Europejczykiem.

il Dottore, 27 Cze 2008, 11:58

>Jaro, pisałem o PRAWOMOCNYM wyroku - czytaj ze zrozumieniem, pliz. :)

Lechu jest w dużo lepszej sytuacji - został PRAWOMOCNYM wyrokiem "uniewinniony", w przeciwieństwie do łowców skór.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

>il Dottore, 27 Cze 2008, 11:58

To ty czytaj ze zrozumieniem łaskawco ;-).

Przecież specjalnie podałem dwa linki - jeden do wyroku w pierwszej instancji, drugi do apelacji.

W pierwszym swoim wpisie napisałeś o wyroku:

> A ŻADNEGO z lekarzy fałszywie oskarżonych w tej dętej "aferze" sąd nie skazał.

co jest, jak widać oczywistą nieprawdą. Dopiero za drugim razem, gdy śmiałem w to wątpić napisałeś o wyroku prawomocnym. Otóż na razie nie ma żadnego wyroku prawomocnego - ani skazującego, ani uniewinniającego!!! Ale nie ze względu na brak dowodów, tylko na to, że proces trwa.

>Symptomatyczne, ze te linki pochodzą z portalu gazeta.pl... :) Na "Fakcie" nie znalazłeś nic? :)

A co do tego ma gazeta? Zadzwoń sobie do sądu i sprawdź wokandę ;-).

Jestem Europejczykiem.

>Na "Fakcie" nie znalazłeś nic? :)

Nie znajdę, bo wyszukiwanie nie działa:

"W chwili obecnej funkcja wyszukiwania jest niedostępna.

Prosimy spróbować później."

Niemiecka gazeta, niby niemiecka porządna technologia, a tu proszę ;-)!

Jestem Europejczykiem.

Mniej więcej tak by to wyglądało. :)

>jar1

>Sobie rybki łowię... a w wolnych chwilach przerabiam pisdrakow na macę, popijając krwią dzieci >"prawdziwych patriotów' .

przerabiać to ty możesz, chyba swój życiorys i choćbyś nie wiem jak się starał to i tak czerwonego kmiota na kilometr rozpoznam (mulsik to do ciebie też)

>muls

>dartmaniak nie nosisz ty czasami garbu ......? to bardzo zaweza pole widzenia.A z twoja >swiadomoscia zapomnji o spolkach miedzynarodowych.Twoje miejsce jest na wsi -tam gdzie twoji >koledzy po fachu...Sbecy.

>oni dartus, to znaczy ci czerwoni tak sie znali na gospodarce -jak ty na polityce.Nawet jak dostali >za darmo ta kase, to juz jej nie maja bidoku.Co i tobie grozi.No chyba ze zona bogata.

już ci mulsik raz odpisałem w jedynym znanym ci języku.... i nic?

"zapomnij o spółkach międzynarodowych..." oj towarzyszu mulsik złe informacje macie oj złe...

Less, 27 Cze 2008, 12:23

>

>>Jaro, pisałem o PRAWOMOCNYM wyroku - czytaj ze zrozumieniem, pliz. :)

>

>Lechu jest w dużo lepszej sytuacji - został PRAWOMOCNYM wyrokiem "uniewinniony", w przeciwieństwie

>do łowców skór.

Nie Lechu tylko Bolek - to po pierwsze.

Po drugie: do procesu można zawsze wrócić, jeśli pojawią się nowe okoliczności w sprawie. Jest na to okres ustawowy i nawet na TVN24 (o zgrozo!!!) słyszałem już tą opinię.

Oczywiście sąd znów Bolka uniewinni, bo "prawo prawem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie". :)

To dlatego nie było lustracji sędziów i dlatego Bolkowi włos z głowy nie spadnie. A autorzy książki mogą sobie jeszcze 3 tomy napisac.

temat wątku Lechu czy Bolek,

proponuję tajne głosowanie, które zamknie jałową dyskusję.

Czy Redakcja może przygotować trzy przyciski : Lechu, Bolek, Lolek (znaczy nie mam zdania)?

Nie wladz, nie z obecnym,na którego temat założyłeś wątek,gdzie panuje totalne chamstwo. Pewnikiem tego oczekiwałeś.

Chodzi mi o Jego Ekscelencję Prezydenta Lecha Wałęsę,który przperowadzadzony był o 8:12 w Salonie Politycznym Trójki.

No chłopaki, tak to wygląda?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>

>>Jaro, pisałem o PRAWOMOCNYM wyroku - czytaj ze zrozumieniem, pliz. :)

No to się doprosiłeś:

"Wyroki podtrzymane - będą siedzieć"

poniedziałek 9 czerwca 2008 10:46

Dożywocie i 25 lat dla "łowców skór"

Wybiegi obrońców na nic się nie zdały. Niesławni "łowcy skór" - lekarze i sanitariusze łódzkiego pogotowia, oskarżeni o zabójstwa i narażenie życia pacjentów - ostatecznie skazani. Sąd apelacyjny podtrzymał wyroki. Najcięższy dla sanitariusza Andrzeja N. - dożywocie. Najlżejszy wyrok to pięć lat więzienia dla jednego z byłych lekarzy.

A tu link do prawomyślnej gazety:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

zildjian

"Nie wladz, nie z obecnym,na którego temat założyłeś wątek,gdzie panuje totalne chamstwo. Pewnikiem

tego oczekiwałeś."

Tak pałac prezydencki opanowało chamstwo!

Widzisz odrobina dobrej woli i piszemy o tym samym.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.