Skocz do zawartości
IGNORED

Lechu czy Bolek?

anastazy

Rekomendowane odpowiedzi

wladz, 27 Cze 2008, 14:28

>zildjian

>

>"Wladz(-o) ludowa ! Towarzyszu Władz(-iu) !

>>

>W taki sposób nie nagina się gramatyki :-))"

>

>Może logiki?

Także.Zapomniałem o tym wspomnieć wyżej.

>wladz, 27 Cze 2008, 16:12

>dartman

>

>jak można z tobą rzeczowo rozmawiać.Analizować sprawy bieżące.Jak to zrobić nie otrzymując etykiety.

oczywiście, że można. Trzeba tylko rzeczowo rozmawiać.

il Dottore, 27 Cze 2008, 11:33

>Nie mam problemu emigranta, gdyż emigrantem się nie czuję. Po prostu z moim talentem i wiedzą mogę

>pracować w wielu krajach i wybrałem ten gdzie płacą najlepiej.

Nie no proszę Państwa to niezwykła i piękna postawa patriotyczna. Jeżeli są jeszcze tacy patrioci to jest dobrze. Proponuje społeczną akcję - zbieramy podpisy pod apelem o nadanie imienia Il Dottore jakiejś podstawówce. ...Z ziemi polskiej do wolski...

Gość

(Konto usunięte)

...Bezpieka mnie nie złamała i wy wszyscy, czterdzieści milionów nawet, nie zmusicie mnie...

-mówił w piątek rano w radiowej Trójce wyraźnie wzburzony Wałęsa.

Bardzo dziwnie jakoś ten megaloman podzielił Polskę na dwie części:(

Walery, 28 Cze 2008, 02:28

>il Dottore, 27 Cze 2008, 11:33

>

>>Nie mam problemu emigranta, gdyż emigrantem się nie czuję. Po prostu z moim talentem i wiedzą mogę

>>pracować w wielu krajach i wybrałem ten gdzie płacą najlepiej.

>

> Nie no proszę Państwa to niezwykła i piękna postawa patriotyczna. /.../

BUHAHAHAHAHAHA! :)))

Człowieku, na onet z takimi textami! :) A co ma miejsce pracy wspólnego z patriotyzmem? :)

Uważasz, żde to takie bardzo patriotyczne - rzucać perły przed wieprze i dawać się dymać polskiemu pracodawcy - złodziejowi i idiocie? Nie, mój prosty przyjacielu, to po prostu GŁUPIE a nie patriotyczne. :)

Jeżeli jeszcze gnijesz w swoim zaścianku a nie wyruszyłeś na podbój Europy to tylko dlatego, że twoja wiedza i zdolności na nic innego nie pozwalają. Moje - i owszem.

Szkoła podstawowa (a może dopiero WUML) nauczyła cię pisać i dlatego możesz tu wylewać swoje frustracje.

Powiedz jeszcze że Kościuszko (pracował jako inżynier wojskowy O ZGROZO! dla Amerykanów) też był dupa nie patriota. Boże, co za prostactwo! :)

Na koniec cytat z klasyka - znowu Witkacy:

"Nie jest to przyjemność duża

całą noc malować stróża.

I za taki marny zysk

zgłębiać taki głupi pysk."

Ja już nie "maluję stróża" - zmądrzałem. A obowiązki to mam przedw wszystkim wobec swojej rodziny którą muszę wykarmić. I spełniam je jak na mężczyznę przystało.

A teraz przepraszam, bo muszę wracać na stronę Travel Adviser. Dzieci właśnie skończyły szkołę i domagają się wakacji. Zgoła niepatriotycznych bo baaaardzo daleko. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

tomek7776, 28 Cze 2008, 19:10

>ty smrodliwy,czerwony,dyletancie.

>masz szacunek dla ludzi?

>wiesz do kogo porownujesz,?

Tomku, daj spokój. :)

Ja już nie maluję stróża więc "poszczekiwanie qndelków" (Co. by J. Glemp) mnie nie rusza... :)

Co najwyżej mam trochę darmowej rozrywki.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

tomek7776, 28 Cze 2008, 19:10

>ty smrodliwy,czerwony,dyletancie.

>masz szacunek dla ludzi?

>wiesz do kogo porownujesz,?

tomuś, ty niedorobiony ubecki bękarcie - wiesz ty, co to szacunek? :-)

>jar1, 28 Cze 2008, 23:44

>tomek7776, 28 Cze 2008, 19:10

>

>>ty smrodliwy,czerwony,dyletancie.

>>masz szacunek dla ludzi?

>>wiesz do kogo porownujesz,?

>

>tomuś, ty niedorobiony ubecki bękarcie - wiesz ty, co to szacunek? :-)

jaruniu,

oszczędź nam tekstów z piaskownicy,

wszyscy wiedzą, ze jesteś przegrzanym sbeckim bękartem,

a przy okazji taką maleńką gnidą,

taką z pragi ... tam stacjonowali długo patrząc na drugi brzeg Wisły,

i tak z ich trwania, pośrednio,

ty się począłeś,

i tak już ci zostanie,

takie genetyczne skrzywienie,

sowiecki pachołek.

>jar1, 29 Cze 2008, 00:01

>A wiesz, co misiu z obory, ja akurat nie z Pragi.. buachcahaha. Znowu walnąłeś jak chłop w stodołę.

hmm, a to mnie zafrasowałeś...

no to kto cię "zrobił" ???

moje byki, stanowczo, jednym głosem mówią NIE !

a postkomunistyczne są,

to skąd u ciebie ta krew w oczach ???

Gość

(Konto usunięte)

Były ubek uczy studentów prawa

Były ubek uczy studentów prawa na koszalińskiej uczelni - donosi dziennik "Polska". Oficer stalinowskiego Urzędu Bezpieczeństwa Stanisław Kłys po wydarzeniach Poznańskiego Czerwca '56 prześladował obrońcę zbuntowanych robotników, mecenasa Stanisława Hejmowskiego. Dziś jest profesorem nadzwyczajnym uczelni w Koszalinie i wykłada prawo.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5405565,Byly_ubek_uczy_studentow_prawa.html

>jacch, 28 Cze 2008, 07:41

>Bardzo dziwnie jakoś ten megaloman podzielił Polskę na dwie części:(

Megaloman Kaczyński również podzielił Polskę na dwie części. Jago podział ci odpowiada, czy już nie pamiętasz?

Jestem Europejczykiem.

"Były ubek uczy studentów prawa"

...

Nie wyskakuj przed orkiestrę, stary. Teraz na tapecie jest Wałesa, a nie jakiś tam poczciwy ubek, co uczy studentów. Ubecy są cacy, bo tylko oni mogą nam powiedzieć, czy nie jesteś świnią. Ten ubek nauczy studentów życia: że warto być ubekiem, bo niekt się nie czepia, w telewizji pokażą i będzie można na stare lata weryfikować gości, których się za młodu śledziło. Świetna fucha, apolityczna i dobrze służąca państwu. Nie wiem doprawdy, co cię w tej wiadomości oburza, to chyba dobrze, że będzie kogo zapytać, czy jacch nie donosił na Horsta, a jeśli donosił, to czy robił to chętnie, czy grymaśnie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.