Skocz do zawartości
IGNORED

Audiostereo, to juz 7 lat

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

No pięknie :) Ja we wrześniu zacznę piąty rok na forum... to najdłużej regularnie odwiedzane przeze mnie miejsce w sieci... I to się pewnie już nie zmieni. Za głęboko wirus audio jest we mnie wrzarty, a tylko tu znajduję antybiotyk ;)

Pozdrawiam

Luxmany i winyle 

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

12 Lip 2008, 10:35

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1456 / 1970 / 7

discomaniac71, 12 Lip 2008, 10:05

>Viniu nie chce Cie martwic ale 1405 dni to nie sa nawet 4 lata:) Pozdrowionka.

Dlatego napisał "Ja we wrześniu zacznę piąty rok na forum" :))

Jesli juz to 4:)

• Redaktorzy

Serwus, chłopaki i dziewczęta. Nie byłem na urlopie, tylko w lesie pracowałem na utrzymanie. Ale na razie jestem z powrotem. Siedem lat... Kiedy pierwszy raz trafiłem na forum, było ono w zasadzie w pieluszkach, istniało dopiero od paru miesięcy. Byłem akurat na stypendium za granicą i forum lukara okazało się wyjątkowo miłym sposobem utrzymywania łączności z krajem. Sielskie to były czasy, kiedy codziennie czytało się WSZYSTKIE nowe posty, i na większość z nich odpowiadało. Środek lipca to kiepski moment na świętowanie, ale jesienią tzreba zrobić małą imprezkę. W końcu nie codzień ma się siedem lat.

Rany jak ten czas płynie..w tamtych czasach oczekiwałem na swoje nowe 4 sciany..teraz najchetniej bym je zmienił na kolejne nowe bo mam wąski pokój do odsłuchu...pamietam jak Redaktor pisywał z kraju królowej Elżbiety..Chyba trzeba bedzie rzeczywiście zrobic jakies wielkie jesienne spotkanie forumowe w Wawie.

Rany jak ten czas płynie..w tamtych czasach oczekiwałem na swoje nowe 4 sciany..teraz najchetniej bym je zmienił na kolejne nowe bo mam wąski pokój do odsłuchu...pamietam jak Redaktor pisywał z kraju królowej Elżbiety..Chyba trzeba bedzie rzeczywiście zrobic jakies wielkie jesienne spotkanie forumowe w Wawie.

Mnie stuknie 5 lat ,bodaj jesienią,kiedy to zacząłem tu zaglądać za namową szanownego Audiograde. To już nie to samo Forum ale też i forumowicze nie ci sami i tacy sami.Pamiętacie Rusta,Lola,Kubła,Beerfanoldera,Arka 67 i wielu innych ? Czasem przemknie gdzieś Broy czy Frank.Jazza nie ma :-))

Zauważam generalny spadek zainteresowania jak i jakości w każdym interesującym mnie dziale - stereo,lampa,muzyka.Coś się wypaliło ... ale to chyba normalne jak w każdej dziedzinie życia,w której rolę odgrywają emocje. A przede wszystkim, na rynku muzycznym - na rynku karmy dla naszych urządzeń nie pojawia się od dłuższego okresu nic ciekawego. Już nie biorę urlopu i nie zamawiam taryfy,aby Sonus natychmiast podlutował mi kabelek do szpilki Eichmanna w i/k,którą poprzedniej nocy złamałem wciskając w gniazdo pieca odsłuchując różne piecyki czy i/k,nie mówię u tuningowca,że ma być natychmiast,do którego wysyłałem taryfę po odbiór. Nie złamię już paliczka u prawej nogi jak to ze złości potraktowałem z kapcia 15kg pancerną końcówkę :-))

Może zmienię mieszkanie i wtedy może pojawić się problem wypełnienia pokoju odsłuchowego odpowiednią dla moich już zmęczonych uszu masą dżwięku a wtedy może zwrócę się o radę na jakimś forum.

Kupiłem 2 Manty, wróciłem do znakomitego pre Vincenta i jest całkiem fajnie;jakbym wpadł na pomysł gramofonu,mam w odwodzie pre Talka z equalizacją RIAA.I tyla....

Pozdrawiam,

PS zamykanie wątków na Bocznicy uważam za co najmniej żałosne... Na szczęscie Forum nie mieni się już "niezależnością ".

No to gratulacje!

Pomimo faktu, że ostatnio dużo rzadziej zaglądam a jeszcze rzadziej coś piszę mam sentyment do AS jako pierwszego forum o tematyce audio, które czytałem. Życzę więc jeszcze wielu lat istnienia i krzewienia wiedzy o audio!

Kris

Star trekkin' across the universe; Boldly goin' forward, still can't find reverse...

• Redaktorzy

W takim razie poproszę autora projektu logo na koszulką forumową o zgodę na wykonanie kolejnej serii. Swego czasu mieliśmy trochę tych koszulek, rozpoznawaliśmy się po nich na Audio Show. Zorientuję się co i jak, i ruszymy. Gadżety w rodzaju kubków to też dobry pomysł. Można je rozprowadzać między forumowiczami i na Show.

W nomenklaturze tego forum obowiązuje zwrot wpis (nie post). Zresztą, to nawet lepiej brzmi po polsku.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

>rozpoznawaliśmy się po nich na Audio Show.

Ja proponuje bialoczerwone opaski i jeszcze jakies tajne haslo... np. Zyrafy wchodza do szafy, odzew Pawiany wchodzą na ściany.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Czas płynie szybko. Dla mnie naprawdę dużo wydarzyło się przez te lata. Forum zmienia się i liczę, że po ostatnich chudych miesiącach przyjdą znowu dobre czasy. Pozdrowienia dla wytrwałych weteranów i wszystkich nowych użytkowników.

Pozdrawiam

Papamek

lata lecą, srebrzą się skronie, przybywa dioptrii, ubywa włosów, przybywa płyt, ubywa słuchu, subtelnieje smak za to szwankuje pamieć można więc uznać że system jest całkowicie zbalansowany.

jubileuszowe pozdrowienia posyła kolegom Rockfanolder (w lipcu akurat mija moich pięć lat na forum)

W normalnej codzienności spotkać audiofila to często jak strzał w totka, a tu cała masa ludzi podobnie i pozytywnie zakręconych : -) Możliwość kontaktu z ludźmi pasjonującymi się tym samym, co my to chyba największa korzyść z uczestnictwa w forum. Pozdrowienia dla wszystkich,

Ja oczywiście biorę przykład ze starszych i też pozdrawiam wszystkich i nowych użytkowników i trosze starszych. Miło mieć takie forum na który wszyscy sie rozumiemy, no może nie wszyscy :) ale panuje tu bardzo miła i sympatyczna atmosfera. Pozdrawiam serdecznie jeszcze raz wszystkich :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.