Skocz do zawartości
IGNORED

Cd wydawane na Ukrainie

lunaticos

Rekomendowane odpowiedzi

witam forumowiczow.czy miał ktos do czynienia z wydawnictwem wschodnim płyt cd.czy jakosc odbiega od znanych firm wydawniczych??ceny mocno atrakcyjne np;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/44598-cd-wydawane-na-ukrainie/

Też mnie to bardzo ciekawi. Poza jakością dźwięku ciekawy jestem też jakości poligrafii, jak i samej treści. Nie chciałbym kupować płyty, której wydanie różni się od oryginalnego, choćby i miała dobrze brzmieć.

Napisane jest wyraźnie: do sprzedaży wyłącznie na terytorium Ukrainy. Zatem importować w celach handlowych tego nie wolno, ale jeżeli sprzedaje osoba prywatna to nie ma powodu żeby się czepiać.

Bywa różnie,

Mam M.Knopflera Shangri-La. Jest b.dobra.

Przy tej muzyce najczęściej myję- lub maluję- okna. Koniecznie w słoneczne dni.

Tych chwil się nie zapomina.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

lunaticos, 21 Lip 2008, 16:35

Kupiłem od gościa 2 Slayer'y na próbę,gra to nie najgorzej.Wziąłem więc jeszcze 5 innych pozycji-głównie wymiana kopii z mojej płytoteki na oryginały(?).Są w drodze.

Pudełka miernej jakości,książeczki zgodne z oryginałami,nadruki na płycie wyraźnie przypominają te kiczowate z piratów.Ogólnie za tą cenę może być.

A co do Master Of Puppets to chyba można brać-ta płyta i tak była pogrążona już na etapie studia nagraniowego.Miałem kiedyś dwa różne winyle Master.. wydane bodajże przez Music For Nations i Roadrunner-jedna grała gorzej od drugiej.

l'enfant sauvage

• 4 tygodnie później...

na Ukrainie raczej nie ma ustawy o prawach autorskich a nawet jeśli jest to nie jest respektowana dlatego w sklepie można kupić wszystko i piraty i oryginały bez różnicy, też kupiłem kilka dźwięk nie jest zły ale książeczka jak z pirata bez tekstów i zdjęć

Mam Dianę Krall "Girl from the other room" z Ukrainy ("oficjalny pirat" coś jak u nas kasety 15 lat temu) w porównaniu z oryginałem z Kanady na moim sprzęcie różnicy nie usłyszałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.