Skocz do zawartości
IGNORED

Hiram Bullock nie żyje !!!

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

głos no i wygląd - po prostu rasowy muzyk, z jajami facet

szkoda, że tacy ludzie odchodzą, a zostaje coraz więcej bezjajecznych mazgajowatych pip, sterowanych zza biurka 'managerów' z wielkich wytwórni ;-(

Szkoda chłopa. A jeszcze tak niedawno biegał prawie po stołach w Bohemie w Gdyni z wiosłem u pasa...

:-(

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Pamiętam koncert w Szczecinie na Zamku parę ładnych lat temu. Niespożyte siły i witalność - biegał ze swoim stratem po całej scenie i zachecał publike do wspólnej zabawy.

Własnie wczoraj wieczorem słuchałem płyty Kenwooda Dennarda "Just Advance"z jego udziałem nawet nieprzypuszczająć, ze dzisiaj usłysze taka wiadomość.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jade wlasnie too funky to ignore.rzeczywiscie co do tytulu.to z prezesem ws,seniczem,adamem z krakowa i moim bratem absorbuja pewnikiem jaka ambrozje szukajac klucza do gryfu.rip gents!

we wioslach stratowych ani sladu fendera. jest cort,yamaha,ramirez.a i takze nasz qrw sopocki MAYONES,6tka i 5ka bas. A wiecie,ze nie zyje Steve Logan? Gral ze Smietana.bodaj mieszkal w krakowie.co za bas,co za glos! Onegdaj wyszedlem z festiwalowego pokazu filmu Jasmine a w bohema logan plus hammond i gary.odjazd!

xniwax w tancu zszedl przedwczoraj wojciech zielinski,ten od sportu.w stanie wojennym zbanowany z tv.poznalem go jak po polsce jezdzil z 'nie wierz nigdy kobiecie' mial jaja. Broy, czy pipa to eric clapton? Ide z cala rodzina.jak bedzie restauracja,wychodze.nawet sam

broy

Chyba trochę przesadziłeś.Byłem na jego trzech koncertach ( w odstępie kilku lat) i grał dokładnie to samo,tę samą całkowicie przewidywalną muzykę.Choć trzeba przyznać,że był "zwierzęciem" estradowym.W jakich okolicznościach zmarł?

zildjan - "A wiecie,ze nie zyje Steve Logan? Gral ze Smietana.bodaj mieszkal w

>krakowie.co za bas,co za glos! Onegdaj wyszedlem z festiwalowego pokazu filmu Jasmine a w bohema

>logan plus hammond i gary.odjazd!"

-> Zildjan

Steve Logan zmarł prawdopodobnie na skutek kwasicy ketonowej. Był diabetykiem.

Też szkoda chłopa - dobrego basisty, uzdolnionego wokalisty i naturalizowanego Krakusa.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.