Skocz do zawartości
IGNORED

XYZPawel, jego merytoryczne wątki/wpisy

opteron

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że tytułowy jegomość wprowadza swoimi głupimi wpisami znaczny nieład w praktycznie każdym wątku w którym się odezwie (najczęściej NIE na temat) proponuje aby bardziej rygorystycznie przestrzegać tematów poruszanych w konkretnych wątkach. A w razie naruszenia spójności tematycznej, usuwać szczególnie jego wpisy które w momencie tworzenia mają tylko jeden cel: "nadupcać się".

Jego wątki sprowadzają się do głupich wymian epitetów, oraz odsuwania uwagi forumowiczów od ciekawych zagadnień. Ponieważ nie przyjmuje on nic do swojej hermetycznej wiadomości oraz nawet za NAGRODĄ (która pewnie przekracza jego 3-miesięczny dochód) nie chce przekonać się na czyjś test w jego obecności, twierdząc że "nie chce mu się" proponuje aby takie wątki również były usuwane z tego forum, nie dla złośliwości, ale dla przyjemności korzystania z niego jak za dawnych czasów kiedy nawet zadymiarze mieli pewien "poziom".

Podsumowując, to nie jest miejsce dla niego, skoro tego nie rozumie proponuje mu to wyjaśnić. Na innych forach jakoś sobie radzą z pasożytami a tutaj wiecznie musi być burdel. Jeśli XYZ się odzywa w wątku najczęściej możemy przyjąć schemat klikania "zgłoś do moderacji" no chyba że faktycznie ma coś do powiedzenia...

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Co muszę zrobić by zgłosić ten wątek do moderacji?

"Zgłoś do moderacji" nie działa.

Dla jasności:

To czy zgadzam się czy nie z tym co pisze XYZPawel nie ma znaczenia. Mam możliwość zablokowania tego użytkownika i wówczas ja mwp05 nie będę widział jego wpisów ale jednocześnie nie będę blokował innym możliwości polemiki z tym użytkownikiem.

Zakładanie tematu o kimś z jednoczesnym zablokowaniem możliwości odpowiedzi/polemiki/obrony uważam za przejaw totalnego ...

opteron, 6 Wrz 2008, 18:22

>Jako że tytułowy jegomość wprowadza swoimi głupimi wpisami znaczny nieład w praktycznie każdym

>wątku w którym się odezwie (najczęściej NIE na temat) proponuje aby bardziej rygorystycznie

>przestrzegać tematów poruszanych w konkretnych wątkach. A w razie naruszenia spójności tematycznej,

>usuwać szczególnie jego wpisy które w momencie tworzenia mają tylko jeden cel: "nadupcać się".

>

>Jego wątki sprowadzają się do głupich wymian epitetów, oraz odsuwania uwagi forumowiczów od

>ciekawych zagadnień. Ponieważ nie przyjmuje on nic do swojej hermetycznej wiadomości oraz nawet za

>NAGRODĄ (która pewnie przekracza jego 3-miesięczny dochód) nie chce przekonać się na czyjś test w

>jego obecności, twierdząc że "nie chce mu się" proponuje aby takie wątki również były usuwane z tego

>forum, nie dla złośliwości, ale dla przyjemności korzystania z niego jak za dawnych czasów kiedy

>nawet zadymiarze mieli pewien "poziom".

>

>Podsumowując, to nie jest miejsce dla niego, skoro tego nie rozumie proponuje mu to wyjaśnić. Na

>innych forach jakoś sobie radzą z pasożytami a tutaj wiecznie musi być burdel. Jeśli XYZ się odzywa

>w wątku najczęściej możemy przyjąć schemat klikania "zgłoś do moderacji" no chyba że faktycznie ma

>coś do powiedzenia...

Czy pan się przypadkiem nie zagalopował? Jego watki są merytoryczne i poruszaja wązkie tematy, to że wy robicie offtopy, i naskakujecie na siebie. Regulamin nie zabrania wierności własnym poglądom , to nie jest wina pawła że nie ulega waszym poglądom. Pozdrawiam

AMJ

Gość rochu

(Konto usunięte)

Merytorycznie się nie wypowiadam, lecz kilka słów odnośnie formy.

Operton jak jesteś takim twardzielem i zakładasz wątek o kimś z forum, nawet jeżeli go nie lubisz czy nie szanujesz to może warto dać się gościowi samodzielnie wypowiedzieć w takim wątku?

Odbanuj XYZPawel, to na prawdę kretyńsko wygląda.

A ja mam taki pomysl - przestancie sie z nim klocic do jasnej... no bo po co? kazdy ma swoje racje, on akurat jest jak to napisal audiosceptykiem i niech nim pozostanie.

Dzizas, po co sobie nerwy meczyc, skoro to nie przyniesie zadnego rezultatu?

Nie bronie go, bo sam nie mam zbytnio o tym wszystkim pojecia, ale skoro on "slyszy" to, co na papierze to niech tak zostanie, Wy slyszycie to, co slyszycie i tyle (moza czasem faktycznie ma racje, pomyslcie o tym)

>Nie bronie go, bo sam nie mam zbytnio o tym wszystkim pojecia, ale skoro on "slyszy" to, co na

>papierze to niech tak zostanie, Wy slyszycie to, co slyszycie i tyle (moza czasem faktycznie ma

>racje, pomyslcie o tym)

Dobrze, ale on nam wmawia, że słyszymy inaczej niż słyszymy :))) I to w każdym możliwym wątku.

MWP05, 6 Wrz 2008, 18:42

>Dla jasności:

>To czy zgadzam się czy nie z tym co pisze XYZPawel nie ma znaczenia. Mam możliwość zablokowania tego

>użytkownika i wówczas ja mwp05 nie będę widział jego wpisów ale jednocześnie nie będę blokował innym

>możliwości polemiki z tym użytkownikiem.

Nie chodzi mi o to ze go widzę czy nie, potrafię sobie go "ukryć" chodzi o to że poważni ludzie się angażują w durne polemiki z nim zamiast uczestniczyć w ciekawych wątkach. Napisałem to już wcześniej ale widzę że wielu tutaj ma problem z rozumieniem tekstu.

>Zakładanie tematu o kimś z jednoczesnym zablokowaniem możliwości odpowiedzi/polemiki/obrony uważam

>za przejaw totalnego ...

Ja po prostu nie mam zamiaru z nim dyskutować KPW? Czy znowu czegoś nie rozumiesz?

VoiceKraft 6 Wrz 2008, 18:44

>Czy pan się przypadkiem nie zagalopował? Jego watki są merytoryczne i poruszaja wązkie tematy, to >że wy robicie offtopy, i naskakujecie na siebie. Regulamin nie zabrania wierności własnym >poglądom , to nie jest wina pawła że nie ulega waszym poglądom. Pozdrawiam

Panie voicrekreft, Pan jest kolejnym wschodzącym gwiazdorem tego forum kalibrem i inteligencją przypominający XYZta.

rochu 6 Wrz 2008, 19:06

Guzik mnie obchodzi jak to wygląda... Napisałem wyżej że to (ten wątek), to nie jest nowa piaskownica dla XYZ i nie będzie mi tutaj paradował z uporem maniaka ze swoiimi linkami.

guitarmen 6 Wrz 2008, 20:15

Zgoda, w takim razie niech sobie poszuka forum gdzie się obala takie rzeczy jak podróż na księżyc itp. Będzie tam miał masę kolegów którzy go poklepywać po plecach będą. Czego on tutaj szuka? Sory to jakaś pokuta?

Tak długo tutaj będzie egzystował jak długo znajdą się ludzie z którymi będzie mógł dyskutować. Dlatego zablokowałem mu możliwość pisania tutaj i w miarę możliwości radzę to wprowadzać we własnych wątkach chyba (co jest bardzo wątpliwe) ma coś do dodania OD SIEBIE rzeczowego.

Switch 6 Wrz 2008, 21:27

No mniej więcej o to chodzi :-)

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Gość

(Konto usunięte)

>Panie voicrekreft, Pan jest kolejnym wschodzącym gwiazdorem tego forum kalibrem i inteligencją

>przypominający XYZta

Gdy brakuje argumentów nie ma jak uciekanie sie do argumentów ad personam

opteron, 6 Wrz 2008, 21:56

>MWP05, 6 Wrz 2008, 18:42

>

>Dla jasności:...

>...chodzi o to że poważni ludzie się

>angażują w durne polemiki z nim zamiast uczestniczyć w ciekawych wątkach...

Jeżeli Ci "poważni ludzie" byli by choć w połowie tak poważni jak Ty Ich widzisz to nie uczestniczyli by w wątkach tak bardzo uwłaczających Ich powagi.

Czyż nie?

A Ci "Poważni ludzie" wdają się w polemikę z XYZPawel a potem "poważnie" płaczą że XYZPaweł zabrał im łopatkę i wiaderko!

>ale widzę że wielu tutaj ma problem z rozumieniem tekstu.

A gdzie to widzisz?

Bo ja widzę akurat co innego:

Zaprosiłeś innych do samosądu (jakie to szlachetne z Twojej strony że zakneblowałeś oskarżonego, oszczędzi mu to bólu).

>Ja po prostu nie mam zamiaru z nim dyskutować KPW? Czy znowu czegoś nie rozumiesz?

No właśnie "znowu czegoś nie rozumiem"

Skoro nie chcesz z nim dyskutować to po co do k. n. zakładasz taki wątek. To ma Go sprowokować do "nie dyskusji"?

A może XYZ ma stereo, baa, kable droższe od niejednego zestawu ludzi na tym forum i robi sobie z nas po porostu jaja ? ;P

Lub jest studentem prowadzącym swoiste badania psychologiczne środowiska audiofilskiego, w tym jego reakcji na drażliwe dla nas tematy ? ;)

Ewentualnie jeszcze jedna możliwość. Paweł jest klonem jednego z moderatorów/adminów i swoimi wpisami ma podnieść temperaturę rozmów, dzięki temu wciągnąć do rozmów ludzi spoza kręgu zatwardziałych audiofili ;)

Ot, kilka takich teoryjek spiskowych na temat tej niebanalnej postaci...

I love the sound of crashing guitars

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.