Skocz do zawartości
IGNORED

Wątek dla Nadredaktora

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

akub102, 15 Gru 2008, 20:55

>>dziewczynka

>a właściwie 13 letni chłopiec po przesłuchaniu gestapo :)

To 13 letni chłopiec a własciwie dziwczynka przesłuchała gestapo?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wyjaśnienie Pana redaktora (z litery małej ponieważ wymagam aby osobiste problemy załatwiac pod swoim nazwiskiem) dotyczące zamknięcia wątku trąci osobistymi problemami o wspominanym Panu Piotrze... aż niesmak pozostaje po czytaniu ,chciało by się zostawić po sobie także jakiś post a tu klops, temat zamknięty, jak żaden inny na forum tak szybko chyba ;)

Więc tu napisze swoje przemyślenia ;)

Jestem zdania, że Pan Piotr znacznie więcej wnosi z życie audio wszystkich forumowiczów niż Pan redaktor. Szokujące staje się to, że powodem może być także polityka, więc każdy kto jest zwolennikiem Prawa i Sprawiedliwości zostanie zablokowany? Ja deklaruję się jako zwolennik tej formacji i tez zostanę zablokowany jak to kiedyś było? A puźniej dostanę liścik z przeproszeniem? I karuzela zatacza koło...

"więc każdy kto jest zwolennikiem Prawa i Sprawiedliwości zostanie zablokowany? Ja deklaruję się jako zwolennik tej formacji i tez zostanę zablokowany jak to kiedyś było?"

prezes wybrał dla was lepsze rozwiązanie...BOJKOT..więc trzymaj się tego....

Dostalem PW od jozwy maryna które to pewnie przez nieuwagę zamiast do kogo inego wyslal do mnie :P

"Podobno masz coś na lancastera? Śmiało zakładaj o tym temat tylko go nie blokuj w nim. Jak cos będzie pisał to usuniemy i tak. Do dzieła."

Szczerze mówiac nie spodziewałem sie ze jest DOKLADNIE taki jak pisał atopos, czyli INTRYGANT I MANIPLANT.

Gratulacje dla spólki SITE S.A za wybor redaktora naczelnego a ja ze swojej strony mam nadzieję ze tą droga pomoge korespondencji dojśc do adresata :)

Pozdrawiam

Radaktor, w takim razie przepraszam x 10 :)

Z drugiej strony jak to sie stalo ze swego czasu banowaliście wszystkie loginy w akikolwiek sposob podobne do jozwa maryn a tu sie józwa amryn przeslizgnał jakby nigdy nic.

Taki józwa to mi wyglada oryginalniej od jozwy.

>lancaster

Pan józwa maryn juz wysłał mi ostrzeżenie na pw, jak gdybym był śmieciarzem albo sam niewiem kim. Zastanawia mnie tylko jakiego przekonania politycznego jest skoro tak bardzo nienawidzi zwolenników PiS, niedługo będzie można mówic o prześladowaniach na forum ;)

mysle ze zwolenników PiS to nawet trzeba prześladować bo po co mają w nieskończoność gadac ze koalicji PO-PiS nie bylo przez Donalda Tuska i jego chore ambicje :)

A teraz gosciowi nie dze za dobrze pomimo wielkich i przygotowanych planów :))))

To coś jak obecnie atopos na audiohobby. Zamist pomagać sie dogadac w sprawie ksztaltu serwisu z userami częstuje bajkami o niedobrym lancasterze :)

Okazuje sie ze nawet niewtrącanie sie jest mało trendy :)

WIECEJ MATKI KURKI PROSIMY !!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.