Skocz do zawartości
IGNORED

Świąteczne Marzenia czego sobie życzymy

krzychlis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

zbliżają się Święta 2008, święta w okresie wchodzenia w kryzys... ale nie o tym chciałem pisać... chciałem raczej żebyśmy popuścili wodze fantazji i rozmarzyli się na temat wymarzonego prezentu pod choinkę dla Audiofila...

pozdrawiam

ja tam zrobilem konkurs z nagroda zaraz zrobie drugi.. po co marzyc trzeba dzialać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moze cos mnie jeszcze strzeli po nowym roku jak jeszce bede po sylwestrze... kto wie

Ukryta Zawartość

Ja bym chciał, żeby kupujący na Allegro, często używany sprzęt bez gwarancji, mieli trochę dystansu do siebie samych, swoich decyzji, oraz sprzedajacych ...

Zdrowych i Wesołych świąt.

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

zycze sobie scislej ochrony takich stworzonek....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja życzę sobie aby w końcu jakiś wspaniałomyślny forumowicz doradził biednemu żuczkowi jaki sobie sprawić pod choinkę prezent. Nawet budżet wzrósł do 3500PLN. A czasu coraz mniej...

Ukryta Zawartość

Spełnienia marzeń życzę wszystkim.

JK

Ukryta Zawartość

"Drogi Mikołaju uwolnij mnie od chęci bezustannego zmieniania sprzętu na lepszy. Jeśli nie potrafisz, to pomóż mi znaleźć pieniążki na przedwzmacniacz Bryston." ;)

Tak.

JayKay, 19 Gru 2008, 00:50

>Ja życzę sobie aby w końcu jakiś wspaniałomyślny forumowicz doradził biednemu żuczkowi jaki sobie

>sprawić pod choinkę prezent.

No ja sobie właśnie sprawiłem AKG K-701, tylko ten mój Mikołaj chyba gdzieś na panienki po drodze odbił i dojść do siebie nie może, wrrrr...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A ja właśnie zdałem sobie sprawę z tego, że mi do pełnego szczęścia to tylko kilku drobiazgów brakuje, więc Mikołaju chcę tylko mądrej kobiety, co by nie oceniała sprzętu po wyglądzie, ale i po brzmieniu. Bo przecież chinolka sobie kupię, stoliczek na sprzęt też, a jak znajdę czas to i sam zrobię. Kolumny wymienię jak zarobię i anty kablami połączę, stawiając na Vibrapodach korzystając z wielkiego kryzysu który niby nadciąga.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Gość ata77

(Konto usunięte)

a ja sobie zycze zeby ostatni zakup polozyl mnie na kolana w konfiguracji ktora mam. Życze sobie rowniez zeby antykablke tak wychwalane zrobily mi rownie mila niespodzianke. A Wam Wszystkim zycze zyczliwosci mniej zazdrosci i Mikołaja co sie zowie szczescie.

Paul_67 > trafiłeś w dziesiątkę - z tym prezentem jest najtrudniej.Rzecz jednak wymaga odwagi.Podobno każdy dostaje szansę w życiu na prawdziwą miłość, ale większość ją marnuje, gdyż obawia się lub nie chce płacić ceny za to - wielka miłość - wielka cena,ale jestem przekonany ,że warto.Pzdrowienia Paweł i życzę Ci odwagi ...no i szczęścia - bez niego ciężko z tym prezentem - Jacek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.