Skocz do zawartości
IGNORED

Klub marki Monitor Audio

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwazam sprzedaz centralki PLC150 mam ja pare miesiecy stan oczywiscie idealny. Wiecej info na priv.

Zastrzegam sobie prawo zmiany pogladow bez podania przyczyny.

Ok. Podaje wiecej info.

Stan idealny wszystko w komplecie. Kupiona w Polskim salonie kilka miesiecy temu.

Cena 5,5k (wplata na konto) plus wysylka w Polsce gratis, za granice wysylke organizuje sobie kupujacy. Odbior osobisty mile widziany.

Innej ceny nie bedzie, wiec nie ma co pytac.....

post-50975-0-24490400-1477736162_thumb.jpg

post-50975-0-56546400-1477736185_thumb.jpg

post-50975-0-22392000-1477736194_thumb.jpg

post-50975-0-63016900-1477736202_thumb.jpg

Jest wspaniala ;) to tez nie mam parcia na mus sprzedac... jest poprostu mozliwosc kupienia plc350 i koncowki mocy.

ehhh :)) sam widzisz ta metalnosc ludziska zaraz mysla, ze cos nie tak a to jest zwyczajnie taki "konik" audio trudno zatrzymac :))

He he rozumiem to. Jak kupiłem nowy wzmacniacz to potem czułem taka pustkę że nie mogę sobie przegrzebać internetu żeby coś znaleźć bo już kupiłem :-) A takie głupie pytanie: czy tą końcówkę chcesz dać na fronty czy central?

P.S.

Piękny masz ten pokój i sprzęt!

Edytowane przez Kejup

He he rozumiem to. Jak kupiłem nowy wzmacniacz to potem czułem taka pustkę że nie mogę sobie przegrzebać internetu żeby coś znaleźć bo już kupiłem :-) A takie głupie pytanie: czy tą końcówkę chcesz dać na fronty czy central?

P.S.

Piękny masz ten pokój i sprzęt!

Na fronty mam Denona 2020 a koncowka bylaby, tylko na centralke.

No to grubo. Sporo tam u Ciebie watów :-) Chętnie bym posłuchał takiego sprzętu tym bardziej że monitor audio jakoś mi pasuje ale dopóki nie pyknę szóstki w totka moje gs20 muszą mi wystarczyć. Pozdro!

Jest wspaniala ;) to tez nie mam parcia na mus sprzedac... jest poprostu mozliwosc kupienia plc350 i koncowki mocy.

ehhh :)) sam widzisz ta metalnosc ludziska zaraz mysla, ze cos nie tak a to jest zwyczajnie taki "konik" audio trudno zatrzymac :))

A jednak::))))) ale to dobrze, kawał kloca będzie. A z tą końcówka jestem ciekaw bo sam tak kombinowałem ale wkoncu mi tego denona nie naprawili i nadal ciągne bezpośrednio z ampli. Wydaje mi się że plc350 bez końcówki ani rusz.. No i ten sredniotonowy wróci wkoncu :)

Sprawdziłem tak na szybko specyfikację plc350 i waga 33.5kilo, szerokość 80cm. Dół do 32hz.. to będzie dobry upgrade względem plc150. Pzdr

A jednak::))))) ale to dobrze, kawał kloca będzie. A z tą końcówka jestem ciekaw bo sam tak kombinowałem ale wkoncu mi tego denona nie naprawili i nadal ciągne bezpośrednio z ampli. Wydaje mi się że plc350 bez końcówki ani rusz.. No i ten sredniotonowy wróci wkoncu :)

Sprawdziłem tak na szybko specyfikację plc350 i waga 33.5kilo, szerokość 80cm. Dół do 32hz.. to będzie dobry upgrade względem plc150. Pzdr

darulok to nic pewnego.... poprostu jest mozliwosc kupienia plc350 to taka przewrocona na bok kolumna he he

Sam do konca nie wiem, moze wystawie z raz jak sie sprzeda to wtedy bedzie jak nie to nie. A jak ta plc350 pojdzie to tez nie bede polowal na zaboj, bo ta plc150 jest naprawde bardzo bardzo dobra nawet czuje, ze bez koncowki nie wykorzystuje jej pelnego potencjalu.

Czytalem troche na necie ludziska pisali, ze jest roznica, ale nie czarujmy sie to nie tylko sam sredniotonwy tam sa dwa duze basy i dwa porty.

Właściwie to Ty masz porządny subwoofer więc ten bass z centralki raczej nie bedzie słyszalny.W moim przypadku przejscie z silver center na gxc350 dało poprawe ale czy dużą czy małą , każdy tą miarę ma inną.Dla mnie jest ona dośc spora,tym bardziej że silver jeszcze nie sprzedałem i mogę porównać łeb w łeb..

Edytowane przez darulok

Tak tu nie bedzie ani troche skromnosci z mojej strony sub jest w pyte :) drugi znowu mi sie spoznia trzeba bylo kupic zimowki do woza i takie tam bzdety... ale ten dual sub idzie i wkoncu bedzie.

A Ty centralki kolekcjonujesz ?.... to moze platinum ? ;) Ode mnie zawsze igla.

Tak tu nie bedzie ani troche skromnosci z mojej strony sub jest w pyte :) drugi znowu mi sie spoznia trzeba bylo kupic zimowki do woza i takie tam bzdety... ale ten dual sub idzie i wkoncu bedzie.

A Ty centralki kolekcjonujesz ?.... to moze platinum ? ;) Ode mnie zawsze igla.

heh wiem że igła ale jak już to wolałbym plc350 więc poczekam aż przeskoczysz pózniej na pl350II :)))wtedy tą przyszłą nową(niedoszłą jeszcze) od Ciebię wezmę:)))) Edytowane przez darulok

heh wiem że igła ale jak już to wolałbym plc350 więc poczekam aż przeskoczysz pózniej na pl350II :)))wtedy tą przyszłą nową(niedoszłą jeszcze) od Ciebię wezmę:))))

ojjj to musze Cie rozczarowac.... nawet gdybym mial kase na platinum II to i tak bym ich nie kupil poniewaz nie podobaja mi sie wizualnie.

Dla mnie spaprali robote z tym desingiem a w szczegolnosci laczenie sredniotonowki i wstegi ehh katastrofa.

Dla mnie spaprali robote z tym desingiem a w szczegolnosci laczenie sredniotonowki i wstegi ehh katastrofa.

Jajko niespodzianka też mi się nie podoba ;)

wydziergane na szydełku...

Witam.

Jaki wzmacniacz do MA RS8

Miałem okazję kupić bardzo zadbane kolumny.

Parametry pracy sprzętu:

Pokój około 45 m2

Rozstaw kolumn 2,5-3 m

Muzyka - od Pink Floyd, Dire Straits, Bruce Springsteen, Marillion, po AC/DC, Motorhead, Tool i Slayer.

Kwota około 4000 zł nowy bądź używka.

Co polecacie.

Witam.

Jaki wzmacniacz do MA RS8

Miałem okazję kupić bardzo zadbane kolumny.

Parametry pracy sprzętu:

Pokój około 45 m2

Rozstaw kolumn 2,5-3 m

Muzyka - od Pink Floyd, Dire Straits, Bruce Springsteen, Marillion, po AC/DC, Motorhead, Tool i Slayer.

Kwota około 4000 zł nowy bądź używka.

Co polecacie.

od siebie

Lampowy wzmacniacz yaqin mc100b ,moc, siła, dynamika, piekna barwa,wypełnienie{ale trzeba dobrać lampy pod siebie) .. uważaj bo zmiana lamp zawsze wciąga i ciekawośc co by było inaczej np z innymi bańkami,no i wiadomo lampy się zużywaja a to dodatkowe koszty..pzdr

od siebie

Lampowy wzmacniacz yaqin mc100b ,moc, siła, dynamika, piekna barwa,wypełnienie{ale trzeba dobrać lampy pod siebie) .. uważaj bo zmiana lamp zawsze wciąga i ciekawośc co by było inaczej np z innymi bańkami,no i wiadomo lampy się zużywaja a to dodatkowe koszty..pzdr

Ja mu już lampę oferowałem bo chce sprzedać swoją ale jego żonie się nie podoba lampa i dlatego odpada

A tak na poważnie lampy może i najładniejsze nie są ale odwzajemniaja się jakością dźwięku

Edytowane przez venom200

Gdyby moja żona decydowala co mam kupic zapewne siedziałbym do tej pory na głośnikach komputerowych jak kilka lat temu :}}ale jak to mówia w małżeństwie facet powinien nosić pasek.pzdr

Prosiłem abyscie mi pomogli w wyborze a nie stroili głupie miny. To każdy potrafi.

Darulok Ty to chyba oprócz paska do spodni zakładasz jeszcze szelki.

Tylko ten MingDa jest jedynym słusznym wyborem?

Ostatnio poszedł nad s300 za 4tysie a teraz jest c375bee. U mnie MA grają z nadem i mnie się to połączenie podoba.

Jak mieszkasz na Śląsku to zapraszam posłuchać mojego c356bee po modzie. A może akurat Ci się spodoba a jeszcze zostanie kasa na kabelki itd.

Edytowane przez Kejup
Ostatnio poszedł nad s300 za 4tysie a teraz jest c375bee. U mnie MA grają z nadem i mnie się to połączenie podoba.

Jak mieszkasz na Śląsku to zapraszam posłuchać mojego c356bee po modzie. A może akurat Ci się spodoba a jeszcze zostanie kasa na kabelki itd.

Widzę że Nad który kupiłeś ode mnie sprawia Ci wiele radości

Oj tak :-)

Ostatnio miałem okazję go porównać z paroma innymi i z każdym wygrał bez problemów. Może to być też zasługa tego że dobrze zgrał się z moimi MA albo po prostu trafił w mój gust.

Edytowane przez Kejup

Prosiłem abyscie mi pomogli w wyborze a nie stroili głupie miny. To każdy potrafi.

Darulok Ty to chyba oprócz paska do spodni zakładasz jeszcze szelki.

Tylko ten MingDa jest jedynym słusznym wyborem?

przecież ci doradziłem wcześniej,a odniosłem się do postu kolegi więc jakie głupie miny..
  • 2 tygodnie później...

Posiadam wzmaka Exposure 2010 i kolumny monitor audio gs10 połączone kabelkiem wireworld solstice 7

Narazie gra to z PC - karta asus xonar essence ST

Czy zmiana wzmaka na ''lepszy'' wpłynie znacząco na poprawę dźwięku ?

budżet max 3500 za używkę.

Witaj!

Przepraszam że się powtarzam ale u mnie co prawda z gs20 gra modyfikowany nad c356bee i to połączenie bardzo mi się podoba.

Edytowane przez Kejup

Niestety nie mam porównania. Kolega sparował go z atollem 100 i nad wygrał dla niego. Szkoda że nie mieszkam blisko Ciebie bo można by postawić je w bezpośrednim pojedynku.

• 2 tygodnie później...

Ktoś z Was ma lub testował Gold 200/300 i może mi coś powiedzieć o różnicach?

Zastanawiam się nad zmianą 200-setek na większego brata.

Pokój 25m2, elektronika jak w sygnaturce...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.