Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  208 członków

Heco Klub
IGNORED

Elitarny klub HECO

Rekomendowane odpowiedzi

Z instrukcji to niby chyba 27 kilo sztuka :-) Kapusta mordeczko moja audiofilska,ja z Youtube mam taki bas właśnie,ten utwór akurat jest u mnie mega drastyczny,inne nie :-) a i czytałem że onkyo detaliczny suchy ale basu dodaje,ale nie wiem czy to prawda

Z instrukcji to niby chyba 27 kilo sztuka :-) Kapusta mordeczko moja audiofilska,ja z Youtube mam taki bas właśnie,ten utwór akurat jest u mnie mega drastyczny,inne nie :-) a i czytałem że onkyo detaliczny suchy ale basu dodaje,ale nie wiem czy to prawda

27kg to musza to wytrzymac

Ms. Lauryn hill - Doo Wop . proszę rozręcić wzmaka chociaż do połowy i testować basik.

Vienna Acoustics Bach Grand <- Yamaha A-S1100 <- Myryad Z20 Dac <- Chromecast Audio + kable wg audioburak i gra muzyka.

Daniel

Słabo jak nic :p

Może moje tak nisko nie schodzą jak Twoja i dlatego :)

Bo to z Youtube jest,a jakie Ty kolumny masz?bo u mnie biorę głośność na 60 przy tym utworze i całe mieszkanie drży

Bo to z Youtube jest,a jakie Ty kolumny masz?bo u mnie biorę głośność na 60 przy tym utworze i całe mieszkanie drży

A tak w ogóle to chciałem napisać że uwielbiam Nasz klub Heco :-D

Daniel zmień kolumny. W muzyce o której piszesz nie ma za dużo basu. Masz za duże kolumny do 20-kilku metrów2.

Vienna Acoustics Bach Grand <- Yamaha A-S1100 <- Myryad Z20 Dac <- Chromecast Audio + kable wg audioburak i gra muzyka.

Nie nie miałem czasu mordo,dzis wieczorem posłucham obiecuje,bo mam w domu dziś przyjęcie,a jutro wyjeżdżam na długi weekend,ale wieczorem posłucham z dziewczyną razem

To sie trzeba spotkać i posłuchać.

Ja się mogę z tobą spotkać i posłuchamy razem czy jest bas,tylko powiedz w domu że na kolację możesz nie wrócić

Dokładnie,biore przykład z najlepszych czyli z ciebie i tego redkontakt,chyba że te dwa nicki to jedna osoba,to tymbardziej,bo to podwójna mądrość i status dojrzałości,teraz muszę tylko skalibrować ypao w moim wzmacniaczu rn 803d

Absolutnie tylko w nazwie,zobacz redkontakt w temacie wzmacniacz do heco music style napisał tylko że to temat o wzmacniaczu,a nie amplitunerze,a wcześniej było napisane o Yamaha rn803d który jest amplitunerem i nie odniósł się już do tego i miał rację,bo teraz w zakładce start w temacie pierwsze kolumny,S4home napisał że chociaż to amplituner,ale tylko w nazwie,bo tak naprawdę to wzmacniacz,teraz podważasz racjonalne słowa swoich przyjaciół,oraz S4home,ktory chyba oczywistością jest że wie lepiej od Nas :-)

Dla mnie jest to amplituner stereo i nie ważne kto co pisze, wystarczy spojrzeć co posiada.

Wiesz czym się różni amplituner stereo od wzmacniacza stereo?

Przecież amplituner kina domowego tez jest wzmacniaczem czyż nie?

Czego Ty chcesz ode mnie powiedz?teraz Ty szukasz awantury?dla jednych amplituner to amplituner,a innych amplituner na bazie wzmacniacza to wzmacniacz i mnie też nie interesuje co kto inny pisze,S4 i Twoi koledzy tak napisali i ja im wierzę,bo mądrze piszą i mam takie samo zdanie,jakie i oni mają,chyba mam do tego prawo prawda :-)

No to ja nie wiem,no to miej pretensje do swoich przyjaciół redkontakt i basti Seba, i S4home że ludzi w błąd wprowadzają,przeciez czytasz posty,ślepy i głupi chyba nie jesteś,masz powyżej wypowiedzi i na forum na którym byłeś wczoraj przecież,nie zaprzeczysz ;-)

Wzmacniacz do music style :-) ale mnie się nie czepiaj,napisz do swoich kolegów i z nimi porozmawiaj,masz ich wpisy czarno na białym,wiec ślepca nie udasz ;-) o co Co teraz chodzi?mam zestaw heco Aurora 700 i Yamaha rn803d,też źle?

Gość

(Konto usunięte)

Daniel...zestaw jak najbardziej fajny, tylko nie w takim metrażu...przecież mowa o tym była, nie że zestaw do 4d...piszesz często o "przebasowionej" realizacji, kiedy to nie realizacja tylko "połączenie" Twojego gabinetu z zestawem jest przebasowione, stąd takie wrażenia a nie inne...

Daniel z całym szacunkiem ale nie wiem jakie jest twoje doświadczenie w świecie audio i ilu letnie bo jak jak 25 lat temu zaczynałem zabawę od poważniejszego sprzętu to najpierw przewertowarem kilka książek aby wiedzieć co i jak. Tobie również radziłbym poczytać czym się różnią od siebie:

- wzmacniacz,

- amplituner

- amplituner sieciowy stero którego Ty posiadasz.

Nie złość się tylko zasięgnij wiedzy a będziesz wiedział na przyszłość bo to podstawa.. :-)

• 2 tygodnie później...

Co tak wszyscy zamilkli po ostatniej kłótni, czy nadal cieszy nas brzmienie kolumn Heco?

27kg to musza to wytrzymac

https://www.youtube.com/watch?v=G1qvEr9bC6c

krótki, sprężysty ale dobitny bas, równowaga tonalna zachowana, jest ok.

dobry bas, chodzi nisko i dlatego taki mocniejszy jest kontrola

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.