Skocz do zawartości
IGNORED

best of Vollenweider

1siedem

Rekomendowane odpowiedzi

WItam,

Mam kilka jego płytek: Caverna Magica, White winds, Dancing with Lion no i przede wszystkim Book of Roses.

Wg mnie Book of roses jest zdecydowanie najciekawsza, najbogatsza i najbardziej różnorodna z wymienionych.

Pozostałe niby dobre ale mnie tak nie rzucają na kolana. Stąd moje pytanie: czy jest jeszcze jakaś płyta Vollenweidera zbliżona ww. cechami do Book of Roses? Będę wdzi ęczny za namiar. Pytam bo dużo reedycji widziałem ostatnio :)i coś bym nabył. pozdroovka, 1siedem

https://www.audiostereo.pl/topic/49955-best-of-vollenweider/

pierwsza płyta - jeśli lubisz klasykę - "Eine art suite in... " ale trudno dostępna...

dla mnie to coś jak tubular bells u Oldfielda - wszystko później jest już trochę inne...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

concerts of china

J.M.JARRE

:)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

1siedem nie ma lepszej płyty niz bok of rosses...w mojej płytotece WOGÓLE nie ma jakiej kolwiek lepszej płyty...a troche tego mam..dla tej płyty warto kupic najdrozsze klocki na swiecie..sprzet na którym ta płytka "nie wychodzi"..powinien jak najszybciej wyjsc z naszego domu:)

Chciałbym to kupic w formacie pcm-24/96...to byłby orgazm.

• 2 tygodnie później...

Dla mnie ta.Choć lubię wszystkie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.