Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer VSX-1018 czy Yamaha RX-V663

janek2311

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przeszukiwałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na interesujące mnie pytanie. A mianowicie chcę kupić amplituner i mam na oku dwa modele Pioneer VSX-1018 czy Yamaha RX-V663 i nie wiem, na który się zdecydować. Byłbym wdzięczny za jakieś sugestie i opinie bardziej doświadczonych Użytkowników i osób, które miały do czynienia z obydwoma modelami.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/49998-pioneer-vsx-1018-czy-yamaha-rx-v663/

Jest i Pioneer za 2490 z przesyłką:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Na początku amplituner ma grać z głośnikami MAGANTA a z czasem zmieniłbym na coś lepszego. W chwili obecnej dopiero zaczynam poznawać wszystko co jest związane z KD i nie jestem jeszcze dokładnie obeznany co i jak (zielony jestem) :-D Pokój jaki posiadam to 25m2, telewizor SONY 40 cali FULL HD, Nbox oraz zamierzam kupić POPCORNA

Ja mam yamhe rx661..ale to prawie to samo...to bardzo udany model...w swojej cenie...ja zapłaciłem 1399zł z 3 letnia gwarnja w audioklanie..jest prawie bezkonkurencyjny..niezły do stereo...w KD super...mam pokój 40mkw..i jest ok...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - i zgadzam sie z wetrdyktem.

Pioneer gra najsłabiej z całej grupy

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.