Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

z trzeciej strony gdyby te podrygi zastosowali na AH ,to przynajmniej byłaby to oznaka ,ze tam cos sie dzieje.A tak polepszaja ruch u nas.Zniosłem zarowe, to zaniose i sava na cmentarz.O ile mnie pamiec nie myli ,juz taki idiota tu był ,ciągnac swoja tandetna sraczke przez dwa kilometry.Az w koncu ktos mu UTARŁ dupę.

• Redaktorzy

Zgodnie z obietnicą, informuję o zwiększeniu liczby moderatorów. Przekazałem uprawnienia do moderacji (bez możliwości blokowania kont) kilku z naszych forumowych kolegów. I tak:

- w Stereo moderacją od jutra zajmować sie będą Piopio i mlb,

- w DIY Piotrek608,

- resztą zakładek na razie zajmuje się Fr@ntz i ja, ale czekam na odpowiedź jeszcze dwóch kolegów, którzy wcześniej zgłosili chęć pomocy.

Dla ułatwienia im pracy, bardzo proszę o unikanie zwracania się do nich w wątkach, tylko na PW, a samych moderatorów również proszę o niewdawanie się na forum w długie dyskusje dotyczące moderacji. Podstawą moderacji jest regulamin forum i zawarta w nim część pt. Netykieta. Moderatorzy (podobnie jak forumowicze) mają interpretować je w jak najlepszej wierze i zgodnie z zasadami uczciwości.

>>Redaktor

>Niech się stanie!!!

Już się powoli staje. Jeszcze musimy się kilku rzeczy nauczyć, ale nie powinno to zająć wiele czasu.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Hmm...

Właśnie sobie obserwuję (trudno nie zauważyć) poczynania moderatorów w zakładce STEREO i sam już nie wiem...

śmiać się czy płakać?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Robiłem tam dzisiaj trochę porządków. Też zauważyłem że ludzie wobec siebie jakoś bardziej przyjaźni i grzeczni się zrobili... czy to źle?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość

(Konto usunięte)

mlb, 16 Kwi 2009, 16:17

>Robiłem tam dzisiaj trochę porządków. Też zauważyłem że ludzie wobec siebie jakoś bardziej

>przyjaźni i grzeczni się zrobili... czy to źle?

no nie za bardzo, chamski atak na moją osobę sobie spokojnie wisi, pomimo zgłoszenia do moderacji i zwrócenia uwagi w wątku.

ZYXPawel - na dzień dzisiejszy jeszcze zgłoszenie do moderacji nie działa, prześlij informację o wątku i stronie na priv - nie mam tyle czasu żeby wszystkie wątki dokładnie czytać.

stefan5000, 16 Kwi 2009, 17:14

>Beda teraz wycinac biednych i chronic bogatych:-)

Mniej zamożni forumowicze zachowują się pięknie, z bogatszymi jest zazwyczaj więcej kłopotu :-)

Zaraz się chyba posikam... a różańce rozdajecie za grzeczne zachowanie?

Jeden kretyn sav się trafił i to był cały wielki PROBLEM audiostereo.pl

Odkąd go nie ma na forum jest cisza i spokój, a ta cała Wasza MODERACJA sprowadza się do kosmetycznych drobnostek i robienia czegokolwiek dla samego robienia chyba.

Tak jak cały ten wątek od samego początku do samego końca - jedno wielkie BLA BLA BLA...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tylko że ten właśnie sav hasał sobie bezkarnie przez długi czas na forum mnożąc bzdurne wątki, prowokując, wnerwiając i śmiecąc, i nikt z tym nic nie robił.

Moderacja reagująca w miarę szybko i sprawnie na tak dużym forum jest po prostu koniecznością.

Wstyd! Aktyw dokłada starań na polu w szerokim wachlarzu zagadnień, a rewizjonistyczne kułactwo jak zawsze knuje!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

rochu, 16 Kwi 2009, 21:06

>Zrobi ktoś z tym porządek?

>

>

Ukryta Zawartość

wątek zamknięty i za parę minut wyleci. Prośba o zgłaszanie takich sytuacji na PW a nie w tym wątku, czy poprzez funkcję "zgłoś do moderacji", która delikatnie mówiąc kuleje.

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

o! i jest super! ktos wkoncu pogoni kota tym namolnym handlarza wciskajacym na prawo i lewo kit! McGyver ja tez sie ciesze, ze bedzie porzadek i przestrzegani regulaminu!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>foxbat, 16 Kwi 2009, 22:10

Fox wyczuwam w Twojej wypowiedzi lekką nutę ironii :)))

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

mark11, ze niby ja? niee no co Ty :) a swoja droga to na DIY od dzis bedzie LEGENDARNIE:)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.