Skocz do zawartości
IGNORED

Jak uleczyć to forum ...

Piopio

Rekomendowane odpowiedzi

Gagacek wrócił do łask na AS więc teraz psioczy na AH, ciekawe kiedy sytuacja się odwróci? :) Gagacku wszyscy wiemy, że zamiast jakości wolisz ilość - to widać po twoich wpisach ;)

Pozdrawiam,

foxbat

>gagacek, ze niby co??

A nie, ja piłem do tego tam powyżej...

lancaster

>gagacek, a pamiętasz jak przybiegłeś na to niedobre audiohobby poużalać się

Przecież ja przyszedłem pośmiać się, bo dla mnie być/nie być na forum to mało istotna sprawa. Nie naginaj głupio faktów. A z resztą niedługo potem okazało się że admin to też człowiek i swój rozum ma. Dziwne dla ciebie, prawda?

Przypominam tobie że mój wpis bardziej dotyczył Twojego postępowania.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

CAL!, 1 Kwi 2009, 09:35

Gagackowi chodziło o to; że na audiohobby nie pieprzą bez sensu i nie ma się tam do czego przyczepić,i po kim jeżdzić-żal goryczy sie wylewa ;. Ma dla tego taki wielki żal do audiohobby. Wpisów tam jest mało ale za to konkretne.Żeby nie było tak słodko też ostatnio ludziska chcą się tam dowartościować pisząc peany na temat produktów delikatnie na wyrost nazywanych budżetowymi Ci co mają jakieś sensowne w końcu klocki przestają pisać i zaczynają słuchać muzyki i nowi "bezsprzętowcy" wchodzą w ich miejsce, taka wymiana pokoleń ;).Trochę drgnie na rynku z gospodarką, wypłatami to i zakupy a co za tym idzie poziom forum się podniesie.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

szwagier, czy ja wiem, nie odstaje od standardu ;) popatrz na zakladke STEREO...

quantity, not quality...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

=>Redaktor, 1 Kwi 2009, 10:03

>Witam kolejnych powracających. Miło że wpadliście, zapraszam ponownie. I bez uprzedzeń, bo tu nie

>biją i nie gryzą.

Bardzo chętnie skorzystam z takiego prima aprilisowego zaproszenia, tylko bardzo prosze o wysłanie na maila aktualnegoi działającego hasła do zablokowanego Nicka :)

• Redaktorzy

Bardzo by pomogło, gdybym znał tego nicka, wtedy będę mógł sprawdzić o co chodzi i ew. odblokować. Nie ejstem duchem świętym i nie muszę wiedzieć, kim byłeś w poprzednim życiu. Zresztą nawet przyzwyczaiłem się do twej miękkiej puszystości.

=>Leszek, 1 Kwi 2009, 10:09

>Czy novi moderatorzy będą opłacani przez właściciela? :O)

Coś Ty! będą wolontariuszami,nastepnie praktykantami a pózniej ich się wyśle żeby mając takie piekne CV znależli bez problemu pracę

>rbej, 1 Kwi 2009, 10:12

>wy***ać wszystkich audiodebili i będzie spokój.>

Jak zwykle na co po niektórych zawsze można polegać,jak zwykle też,rbeju nie zawiodłeś...a nawet wskoczyłeś na półkę wyżej.W jakiej kategorii?Sam sobie na to pytanie odpowiedz.

l'enfant sauvage

Wełniany

>Gagackowi chodziło o to; że na audiohobby nie pieprzą bez sensu i nie ma się tam do czego przyczepić

E tam, jak zwróciłem uwagę jednemu z nawiedzonych aby nie nawijał głupot to zaraz zleciało się kilku. Nieważne że te słuchawki miałem 8lat... ja ich nie znam i tyle. Dzieci piaskownicy.. tfu! internetu normalnie. To ma być merytoryka? Dziękuję, postoję. Dlatego właśnie tamto forum ma kilkanaście wpisów na dzień, nie ma co się dziwić. To wszystko w temacie.

Jeszcze przypominam o wpisie Petera daniela który w bardzo precyzyjnych i dosadnych słowach opisał działalność pewnego człowieka z wiecznie swędzącymi palcami. Dokładnie Właśnie to jest przyczyna takiego obrotu sprawy. Bynajmniej to co pisze żartem primaaprilisowym nie jest.

Wracając na to podwórko, jak czytam takiego półgłówka który pisze:

>wy***ać wszystkich audiodebili i będzie spokój.

To chyba nie "prima aprilis inaczej", naprawdę nie rozumiem dlaczego takie coś nie dostanie bana. Naprawdę nie tędy droga.

Trochę sensu poproszę.

=>Redaktor, 1 Kwi 2009, 10:13

>Bardzo by pomogło, gdybym znał tego nicka, wtedy będę mógł sprawdzić o co chodzi i ew. odblokować.

>Nie ejstem duchem świętym i nie muszę wiedzieć, kim byłeś w poprzednim życiu. Zresztą nawet

>przyzwyczaiłem się do twej miękkiej puszystości.

Oj nie przypuszczam żebyś był taki tępy :).Taką złą gramatyke to tylko ja mam ale miło mi że się do niej przyzwyczaiłeś, czuję się dzięki temu bardziej anonimowo :)))

gagacek, 1 Kwi 2009, 10:19

Petera daniela który w bardzo precyzyjnych i dosadnych słowach opisał

>działalność pewnego człowieka z wiecznie swędzącymi palcami. Dokładnie Właśnie to jest przyczyna

>takiego obrotu sprawy. Bynajmniej to co pisze żartem primaaprilisowym nie jest.

Jeżeli tylko 5% swoich postów, pisanych na dwóch forach internetowych, zamienisz na wpisy merytoryczne (na bazie wiedzy jaką niewątpliwie posiadasz) a nie będziesz się skupiać na dowalankach osobistych, zakończonych zwykle słowami "głupek" lub "idiota" to będzie wspaniale.

Redaktor, 1 Kwi 2009, 10:29

>I jakby tak jeszcze wszyscy poszli za tym głosem rozsądku, ale byłoby śmiesznie.

Jozwa. Nie myślałeś o tym aby spróbować się dogadać się z Piotrem, Atoposem, Lanem .. z dawnymi userami ? Może nawet napisać gdzieś "sorry przegiąłęm". Ja rozumiem, że dyskusja może nie być prosta ale to może być krok w dobrą stronę.

Kacperek,

*Primo - Wbrew pozorom wielu forumowiczom pomagam - ale głównie na pw. Opinię o mnie mam w pewnej części ciała, zwłaszcza takich postaci jak szwagiero itd.

*Secundo - jeśli piszę że ktoś jest głupkiem to widocznie nim jest, nie interesuje mnie zaowalowana forma. Nie wiem czy wiesz, ale w skrajnych przypadkach taka forma może prowadzić do zaburzeń, czego przykładem jest wątek który właśnie podesłał mi forumowicz - popłakałem się ze śmiechu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Naprawdę niektórym internet mocno poplątał się z rzeczywistością.

:)))))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trochę sensu poproszę.

• Redaktorzy

Dogadanie się z Atoposem nie jest możliwe, tego akurat próbowałem parę razy. Obecnie uważam go za (pardon) osobę nie odpowiadającą za swoje czyny. Nawiasem mówiąc, wczoraj wywaliłem stąd jego klona. Rzoumiesz zapewne problem? Co do pozostałych, to ponieważ sami odpowiadają za to, co robią, są osobami pragnącymi zachować jakąś prywatność, i w zw. z tym nie chcę publicznie dyskutować na ich temat. W każdym razie w mojej opinii nie jest to zagadnienie zwiazane z tematem wątku.

Kacperek,

Nie wiesz to nie pisz, ja mam dobra zabawę przy porannej kawie:)))

Trochę sensu poproszę.

Redaktor, 1 Kwi 2009, 10:39

>Dogadanie się z Atoposem nie jest możliwe, tego akurat próbowałem parę razy.

Mylisz się. Dogadanie się z Atoposem jest możliwe.

>W każdym razie w mojej opinii nie jest to zagadnienie zwiazane z tematem wątku.

Moim zdaniem jednak jest to zagadnienie związane z tematem bo nie rozmawiamy tutaj tylko o moderacji jako takiej ale również ogólnie o forum. No ale jeżeli nie chcesz to zrób może oddzielny wątek i odblokuj nicka PiotrRyka, atopos, Lancaster i .....

• Redaktorzy

Kacperku, ja cię pezpraszam, ale to już przerabiałem. Nie ma powodu, dla którego notoryczny troll i awanturnik MUSI być forumowiczem AS. Nie musi. Poza tym, nie prowokuj mnie do pisania o kimkolwiek za jego plecami. EOT.

• Redaktorzy

Lancaster BYŁ do niedawna odblokowany, czego nie raczyłeś zauważyć. Dostał z powrotem bana za trolling i ataki osobiste. Co do R., to zapytaj go najpierw, czy sobie tego życzy, zanim wystąpisz w jego imieniu. EOT.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.