Skocz do zawartości
IGNORED

statystyka - styczeń

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Fajno, że jest nas niby więcej, tylko poziom spada. Gonimy nim wstępniaki w pisemkach.

* * *

Lukar, brawo za administrowanie, bezproblemowe użytkowanie forum, podzial na działy i Twoje szybkie reagowanie na problemy. Duży szacunek.

DZIĘKI : )))

Pozdr.

Przyłączam się do gratulacji. To niesamowite - 47 tysięcy !!! Robi wrażenie.

Andrea, Pal - forum będzei trzymać klasę dopóki tacy jak wy będą sie na nim udzielać. A różne typki były, są i będą - przypominając meteory przelatujące przez nocne niebo. Migną, zrobią zamieszanie i znikną.

• Redaktorzy

47tys to liczba osob ktore weszly na strone, zarejestrowanych jest cos ponad 1000 osob.

a co do poziomu.. Wy tworzycie ta strone - ponawiam tez prosbe o stworzenie porzadnego dzialu FAQ

Wypada się cieszyć, bo prawie 50 tysięcy Polaków jest świadoma swego audiofilskiego słuchu. Albo uważa, że słuch ma. Jest to pozytywne i krzepiące.

Z drugiej strony razi coraz większa nachalność nowych wpisów. Puste, coraz częściej chamskie i ordynarne odzywki. Przekomarzanie się. Marazm i nuda. Bezwartościowe dykteryjki Szymonojazzoavvnowakqów. Polityka. Wyższość Tonsili nad Dynaudio. Wiara w cudowne moce mini wieży Panasonica. Bełkot. Bzdet.

Brak też nowych, ciekawych opinii poza naszą małą stabilizacją: na okrągło jaki cedek do kembridża, jaki system do 2 tys, jaki konekt do 200zł itd.. Ale taka jest też nasza rzeczywistość. Audiofilizm gazetowy. Ale marzenia są potrzebne i budujące.

Z drugiej strony zastanawiam się często, czy ci "prawdziwi" audiopaci z systemami za n-dziesiąt= albo set- tysięcy czytają nasze forum? Albo czy w ogóle coś czytają?

Ostatnio spotkałem gościa z systemem za 150 tys., który puszczał na tym Ich Troje. Perwersja, czy głupota? A więc czy audiofil to ten co ma, czy ten co wie, co ma?

Mało wpisów do działu muzyki: dlaczego? Czego słuchamy jest ważniejsze, niż na czym.

Bocznica rośnie szybko.

Gość Jazz MD

(Konto usunięte)

Cieszy mnie fakt niepodania statystyk indywidualnych wpisow. "Liderzy" i ci, ktorzy "zaistnieli" jak to lubia sami okreslac, sa zapewne nieco rozczarowani i czuja dzisiaj wyrazny brak mozliwosci poklepania samych siebie, lub kolesiow po ramionach i plecach. LOL Co do logowania, nie bardzo rozumiem kontynuujacych wnioskow. Przypomne, ze jest to forum publiczne i nakaz zameldowania, legitymowania itp, sa tylko pamiatka przeszlej ery. Ewindentnie jednak kozuch butelkowego mleka ze srebrnym kapslem pozostal. Spocznij towarzyszu! LOL

Ja również - jestem za...

Uważam, że logowanie z ograniczaniem wolności wypowiedzi nie ma nic wspólnego, natomiast można chyba wymagać od osób pojawiających się na forum po raz pierwszy/szukających porady - choćby minimum wysiłku, polegającego na zarejestrowaniu się ;)...

->Jazz MD

tak naprawdę zarejestrowanie się nie ma nic wspólnego z meldowaniem, wręcz przeciwnie, w przypadku osób zalogowanych nie jest wyświetlana informacja o dostawcy internetu, z którego usług korzystają, pośrednio również kraju/ miasta, z którego najprawdopodobniej piszą...

>dźezi midi

Hamerykanie i ich naśladowcy niezmiennie budzą moją wesołość, gdy próbują interpretować rzeczywistość spoza swojego matriksu według obowiązujących w nim zasad. W tym przypadku chodzi o obowiązek poczucia odniesienia osobistego sukcesu do końca (Jak leci? - OK! – wszyscy chyba pamiętają ten dowcip). ACCWD

Mleko nie było takie złe, no i smakowało jak mleko, a nie jak obecne produkty Smithfield Food i im podobnych g... Dodatkowa zaleta była taka, że jak przyjechał jakiś dęciak z zachodu i nudził, to wystarczyło podać odrobinkę nieprzegotowanego nabiału i był z nim spokój na jakieś dwa tygodnie. ACCWD

panowie, ta ilość jest przytłaczająca... po dwóch godzinach odświeżone wpisy nie mieszczą się na jednej stronie, z czego kilka nadaje się do czytania... ja chyba odpadam :(

*** a mam taki pomysł, żeby dało się z tym przeżyć: żeby "wybrane" (kolejna zakładka) wyświetlało interesujące tematy odłożone do prywatnego profilu - to plus obecne już "nowe tematy" pozwoliłoby jednocześnie być na bieżąco i zminimalizować potrzebny na to czas.

Logowanie powinno byc obowiazkowe ... nie trzeba nic pisac, zalogowanie dla kogos kto jest zainteresowany tematem forum nie jest wielkim problemem.

Wejscie na haslo jest juz w 99% takich stron i nikomu to nie przeszkadza. Mozna zawsze wyslac na emaila

reg i faq dla nowych uczestnikow ... no nic pisac sobie mozna ale ciezko zeby ktos to zrobil wiec temat zginie jak wiekszosc innych ...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.