Skocz do zawartości
IGNORED

koncerty blue-ray

fugazi

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznaje ze nie czytalem tematu od poczatku wiec moge sie powtorzyc ale ostatnio nabylem Crossroads 2010. Urok gitarek z topowymi wykonawcami plus BB King wiec dalej reklamowac chyba nie trzeba no i finalowy kawalek The Thrill Is Gone "walcuje na miazge" ;)

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

• 2 tygodnie później...

Hej Koledzy,

kompletujac wczesniej tworzona tu wspolnie liste, przyszedl czas na zakup: The 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Frame na BD

Mozecie polecic mi jakies (tanie i pewne) miejsce gdzie moglbym sie w to wydanie zaopatrzyc?

Z gory wielkie dzieki!

pozdrawiam

Wyspecjalizowany dealer koncertów BD (490 pozycji) jest w Warszawie, ul. Solec 97.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Niestety to najdroższa pozycja. Warta każdego zeta.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hej Koledzy,

kompletujac wczesniej tworzona tu wspolnie liste, przyszedl czas na zakup: The 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Frame na BD

Mozecie polecic mi jakies (tanie i pewne) miejsce gdzie moglbym sie w to wydanie zaopatrzyc?

Z gory wielkie dzieki!

pozdrawiam

Najlepiej kilka do kupy i za granicą. Niestety. Ostatnio to co mnie interesuje kupuję za 100-120zł w Polsce podczas gdy na amazonie nowe np. Lee Ritenour polska 93-110zł , amazon 6,99 dolarów ; Botti in Boston u nas 119-129zł , amazon 18,5 dolara

Trzeba się przestawić.

Wyspecjalizowany dealer koncertów BD (490 pozycji) jest w Warszawie, ul. Solec 97.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Niestety to najdroższa pozycja. Warta każdego zeta.

wielkie dzieki za adres.

Maja tam ta pozycje za 169,00 zł - drogo ale jak mowia - tylnej czesci ciala nie urywa :)

Wchodze w to!...i tak dlugo juz na to czekalem :)

Ps. na "amazony" jeszcze przyjdzie czas :)

Ukryta Zawartość

Maja tam ta pozycje za 169,00 zł - drogo ale jak mowia - tylnej czesci ciala nie urywa :)

22 dolce na amazonie:) Nówka nie śmigana.

No dobra kończę bo zaraz ktoś mi powie że szczędzę na sztuce:)

22 dolce na amazonie:) Nówka nie śmigana.

No dobra kończę bo zaraz ktoś mi powie że szczędzę na sztuce:)

na amazonie hamerykanskim? Ja patrzylem na UK i tam bylo drozej...

Jak jest z takimi przesylkami z USA? jest cło lub inne oplaty? Jaki dochodzi koszt wysylki? No i co z regionalizacja wydania plyty?

No tak można kupić odtwarzacz bluray z free region. W oppo nie mam problemu. Ceny, na amazonie amerykańskim jest sporo taniej niż na UK.

Cło, do 150 euro jest kwota wolna dla towarów spoza UE.

Nawet jak ktoś by się uparł to dolicz do 7 dolców przesyłkę 23% vatu i jakieś cło , przesyłka np dla 10 płyty razem wyjdzie tanio. Niech będzie 10 dolarów za sztukę. Ja póki co nie płaciłem.

To jak to się ma do 100 zł za płytę ? Sprawa druga , większość wydań nowych to 19 dolarów a dla hitów 29, szybko zresztą przecenianych.

Aspekt ważniejszy to taki że jest wiele wydań nieosiągalnych w Polsce. No i w efekcie, jeżeli kupujesz pojedyncze płytki to się nie opłaca, ale ja kupuję kilka /naście/ płyt w miesiącu razem z filmami.

dzieki za info.

"Niestety" mam juz odtwarzacz BD wiec opcja zakupu kolejnego odpada...

Hej janunio - zamowilem plytke w polecanym przez ciebie serwisie - poza standardowymi zwrotkami z potwierdzeniem nie mam zednej innej informacji czy i kiedy bedzie zlecenie realizowane. Masz jakies doswiadczenia jak dziala ten serwis? czasy, terminy, powiadomienia o statusie zamowienia itp?

daj znac,

dzieki

pozdr

dab

Zawsze robię odbiór osobisty, więc brak doświadczenia.

Zdarza się, że tam znajdowałem pozycje o których nie miałem pojęcia.

Importowałem z Japan i USA. Płytki przychodzą dość szybko.

Sprawa regionu: właśnie po to mam ASUS BDS-700. Bo tylko w USA był SEAL i kilka innych pozycji.

Schiller "Sonne Live" muza odlot i jakosc dzwiek obraz 10!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sharp AQUOS 80" Full LED LC-80LE645E .......Benq w1070 120" ... clone Pro-Ac d100 kino+ tannoy mercury 7.4 stereo... 4K... 4k ultrabox+

Jesli chodzi o obraz troszke więcej bajerow "więcej głębii ostrosci" "obraz dzielony na 3 czesci" technicznie jakosc identyko jak ATEMLOS realizacja troszke lepsza moim zdaniem ,co do muzy troszke utworkow z ATEMLOS tez jest ,dzwięk super moze jeszcze bardziej dynamiczniejszy jak poprzednio

Sharp AQUOS 80" Full LED LC-80LE645E .......Benq w1070 120" ... clone Pro-Ac d100 kino+ tannoy mercury 7.4 stereo... 4K... 4k ultrabox+

Dla fanow Marillion miodzio : dzwięk -10 ,obraz -10

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak "Live From Cadogan Hall " nie powala obrazem ,tutaj w "holidays" obraz niezly moze nie ostry jak zyletka ale na pewno HD

ps.plytke dostale w prezencie kupiona w Cork Irlandia

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy później...

Świetny koncert Ulvera na BD i DVD- niestety wersja tylko stereo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam W Nowym Roku!

Przniósł Wam może Gwiazdor pod choinkę jakieś ciekawe wydania na BD?

Odsłuchałem wielokrotnie:

The 25th Anniversary Rock & Roll Hall of Frame na BD

To wydanie urwało mi jaja na poziomie Szyi :)

Naprawdę warte każdej ceny!

Pozdrawiam

Czy zna ktoś płytę BD z rejestracją koncertu, chyba z 1979 roku z Paryża, amerykańskiej grupy "Supertramp"? Widziałem to w sklepie, ale trochę boję się jakości materiału. Płyta z tego koncertu (muzyczna) była rewelacyjna (jakościowo). Czy może ktoś to oglądał ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Moj nowy nabytek, Robbie Williams Live At the Palladium - swietny, zreszta jak kazdy Robbie :)

A w drodze Max Herre Unplugged - pewnie nie kojarzycie, to dosyc znany niemiecki raper z przelomu lat 90tych /2000. Dla fanow gatunku (czyli mnie) to mus, podobno swietna aranzacja i wykonanie....juz sie nie moge doczekac..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy zna ktoś płytę BD z rejestracją koncertu, chyba z 1979 roku z Paryża, amerykańskiej grupy "Supertramp"? Widziałem to w sklepie, ale trochę boję się jakości materiału. Płyta z tego koncertu (muzyczna) była rewelacyjna (jakościowo). Czy może ktoś to oglądał ?

Oglądałem ten koncert w łikend. Jakość obrazu całkiem niezła - co prawda nie tak świetna jak nowe produkcje (np Police, Marillion) niemniej jednak bardzo dobrze się ogląda. Ścieżka dźwiękowa bardzo dobra.

Oglądałem ten koncert w łikend. Jakość obrazu całkiem niezła - co prawda nie tak świetna jak nowe produkcje (np Police, Marillion) niemniej jednak bardzo dobrze się ogląda. Ścieżka dźwiękowa bardzo dobra.

Dzięki za info. Tak uznając Police za 10 pkt to ten Supertramp ile może mieć ? Oczywiście wiem że to stary koncert, ale był rejestrowany na taśmie filmowej więc może jest całkiem dobrze. Pink Floyd z Pompei jest bardzo dobrze nagrany mimo że to chyba 1972 rok.

Pozdrawiam

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.