Skocz do zawartości
IGNORED

CHOLERNY DYLEMAT! Wydawać kasę czy nie?

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Gents,

mam dylemat, czekam na modyfikowany przez audiosmile.uk dac src behringer(artPaw pieje na jego temat)-zapłacone- do nagrywarki hdd - jak to gra bez dac'a świetnie.Gdyby pojawił się Meridian G08 z 2nd handu i tak wziąłbym za sekundę.

pre Vicka zaopatrzyłem dzis w Sovteki i zagrało, pokazały prawie d. NOS'yom Telefunkena -ofc w moim systemie

Czekam także na pre Icon Audio La4..........., zapłacone.

a tu cynk z Top HiFi -Classe cdp 100 taniej o ponad 7 kawałków.Będę słuchał,ale czy to qrw warte jest zachodu? Jestem po chorobie,pojechałbym raczej Australii na m-c może za tę cała kase :-))

W dobie kryzysu płacę kredyt wziety w CHF w ub. roku, byznes trochę przysiadł a ja tu qrw jego m. takie wydatki.

Z powrotem do szpitala ale na inny zgoła oddział? Leci Unfinished RGG na Mancie i jak to gra fajniusio.Potemm Vicek plus Talk i miód.

Co byście doradzili ?Słucham muzyki 4-5 godz dziennie

Aha,kupiłem i/k Acrolink A2200 II -1sza klasa. Panie Andrzeju,jeszcze raz mierniki i próby !

Jedź na wczasy ! ;-)

Z CD bym się wstrzymał , ja dziś będę miał Satch DAC ;-)

Dlatego k...... siedzę w domu zamiast na plaży ! ;-(

Już jedna poczta była i facet k... zostawił awizo bo nie chciało mu się zastukać !!!

Postawię ci na PC program itd. kupisz Squeezeboxa za ok.800zł i zagra lepiej od Meridiana G8,

a za resztę pójdziemy na piwo ;-)

Jarek123.........

a gdzieżbym wykazał oznaki konieczności poprawy zdrowia psychicznegi i wzięcia lekcji savoir vivre ?

Jarl

Taką cenę znam. Był do wzięcia g08.2 za 1500 funtów i poszedł. INtryguje mnie mimo wszystko ten Classe..........

Używanie wulgarnych wyrażeń - nawet zwoalowanych - jest dla mnie brakiem wychowania. A niemożność samodzielnego podjęcia racjonalnej decyzji to jednoznaczny problem zdrowotny...

Nie przesadzaj, ludzie kultury do dziś zachwycają się wspomnieniem o tym jak to Gustaw Holoubek na meczu Polonii rzucił: "A bramkarz jak ch*j stoi..."

Myślę że taka decyzja wymaga solidnego odpoczynku:)

jarek123456=>

Tak nie do końca bym się zgodził z tobą, większą część życia spędziłem na statku i tam jak wszem wiadomo nie pływają zakonnice ,a resztę sobie dopowiedz ,albo k....... wstaw właściwe słowo !

I o niczym to nie świadczy ,poza faktem używania w słownictwie wyrazów nadzwyczaj popularnych i górnolotnych ;-)

P.S

Jak jest sztorm to górą latają ;-)

A i owszem, jestem zachwycony. Przy czym niezbyt głęboko w nim grzebałem.

To zależy jak skrojony jest ten behr na który czekasz.

W nim można łatwo coś poprawić ale też sknocić cały potencjał.

zildijanie

wstrzymaj się i wpierwej go posłuchaj.

Kupuj! Przecież: "Too old to rock 'n' roll, too young to die".

:)

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

A będąc w temacie kultury:

niedawno zmarły Franciszek Starowieyski stwierdził był w ripoście na zarzut, że jego modelki mają hmmm.... obwisłe: "cyc nie ch*j, nie musi dumnie sterczeć".

Mam nadzieję, że to wyczerpuje temat? :-)

albo przynajmniej jednego jego czytacza :-)

strzymać konieee!!!... zildjianie

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

tiaaa

około kultury,ale ciut z jeszcze innej strony: strzymać konie na koncerty Joss Stone i Katie Mehlua. Obie mają niezbyt sterczące/stojące ale głosiki (Stone zwłaszcza )orgazmistyczne

ja np. za parę dni wyjeżdżam odpocząć i gdyby mi ktoś doradził dziś wydać to na sprzęt zamiast, albo podjąc jakieś istotne decyzje to bardzo niechętnie bo w mojej pracy ja wyraźnie czuję jak wielomiesięczne zmęczenie stopniowo osłabia formę, więc najpierw odpoczynek a potem pomyslimy

a ja podczas choroby i rekonwalescencji miałem/mam dużo czasu na przemyślenia. Kasy do kieszeni do czarnego gajeru do drzewnianej mi nie włożą. I tyla :-))

Serpentyny i pobocza wyczuwamy.

Raz na ziemi, raz pod ziemią drogi kręte.

"Radio Taxi, proszę czekać..." - zaczekamy,

coś być musi, coś być musi,

do cholery, za zakrętem.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ktoś tu szukał G08...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

l'enfant sauvage

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

CDP100 wygląda pięknie i jest super wyposażony, gra - tu mam mieszane uczucia:/, ale żeby tak od razu z majtami na łbie po niego biec to bym nie pobiegł, nawet za dobrą kasę! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.