Skocz do zawartości
IGNORED

elou ... bez jaj ... odblokować XYZeta !!!

gregorjan

Rekomendowane odpowiedzi

dziwi mnie w tym audiofilskim stadzie brak odwagi do zrobienia abx.

handlarzy i dziennikarzy rozumiem. to im odbiera chleb powszedni.

ale normalnych, niezwiązanych z biznesem słuchaczy, nie pojmuję.

a to takie proste ...

może wtedy wszyscy byście się ocknęli i zajęli pomieszczeniami i kolumnami.

przecież nikt się na was nie obrazi jak napiszecie, że playery i wzmaki grają (przy określonych założeniach) nieodróżnialnie, że przynajmniej w abx nie da się wyłapać ewentualnych różnic.

prezentujecie zachowanie godne partyjnego betonu lub ortodoksów religijnych. ale o tym, że audiofila jest religią już było ...

a temacie wątku, dalej podtrzymuję wniosek o uwolnienie pawła.

ps. rozumiem jednak, że jedynie prośby osób "wpływowych" typu elb, red są realizowane, więc proszę tak sobie ... nie mając nadziei.

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

byca, 22 Paź 2009, 17:40

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jest taki wątek "znaleziska na ..."

tam to wrzuć.

coś ci się poje...ło?

Ukryta Zawartość

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

matee, 22 Paź 2009, 17:46

>jest taki wątek "znaleziska na ..."

>tam to wrzuć.

Jest takie przysłowie "nie sra się do własnego gniazda"

a tamten wątek służy głównie do robienia interesów,

ewentualnie idiotów z forumowiczów

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość rochu

(Konto usunięte)

Kurna, wszędzie ten trójwymiarowy troll.

XYZ tu, XYZ tam, ABX to, ślepe testy tamto..

Boję się już podnieść deskę w sedesie z obawy, czy aby jakiś ABX stamtąd mi nie wyskoczy.

Panowie, mamy miesiąc spokoju.

Wykorzystajmy ten czas na przyjemniejsze tematy.

No właśnie.

To co tam kto ma aktualnie na zbyciu?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

ja mam... jak cie interesuje?!Tylko nie wiem czy ci do chałupy wlizie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?

>Jest takie przysłowie "nie sra się do własnego gniazda"

>a tamten wątek służy głównie do robienia interesów,

>ewentualnie idiotów z forumowiczów

Powiedz kto.

octavarium

oczywiscie ze fakt

XYZ nigdy nie zaprzeczył na forum ze tego nie było,probował tylko pisac ze miał "inne intencje" wrzucajac do aukcji audiofilskie opisy działania kabli MIT-a

regularnie mu przypominam o tym

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Seba78, 22 Paź 2009, 19:00

>Powiedz kto.

Kto... Pikaczu z Batmanem i Załoga G

Chociażby ostatnia akcja z zardzewiałym Technicsem,

najpierw nachalna promocja na forum (pod trzema nickami)

a następnie podbijanie własnej licytacji (z czterech czy pięciu kont na allegro)

i granie głupa do końca, że to niby żart tylko taki był, sranie w banie...

Włos z głowy nie spadł za ten numer nikomu, a ile takich wałków przeszło niezauważonych

i każdego dnia tutaj odchodzi? Dziesiątki jak nie setki i to skromnie licząc.

I co, dalej będziesz się upierał, że to ja zmyślam albo coś mi się wydaje?

Polecam WYSZUKIWARKĘ gdzie nie takie smakowite kąski można bez trudu jeszcze znaleźć

oraz wyłowić umoczone w ten cały kramik Towarzystwo Wzajemnej Adoracji

z obecnym moderatorem i zastępem jego przydupasów na czele. Polecam lekturę ;)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

parantulla zapytam wprost: nie staje Ci? Wiecznie narzekasz jak stara baba. Na forum wciaz weszysz podstep. Odkrywasz niby jakies towarzystwo wzajemnej adoracji jakies siatki handlarzy. Spusc to w koncu z kregoslupa i zacznij sluchac muzyki.

Mówcie co chcecie, ale osttanimi czasy Paweł zmienił ton wypowiedzi. Poglądy to inna sprawa, ale pod wzgledem higieny wypowiedzi zaczęło być w jego przypadku lepiej.

Co do inego poruszonego wątku - a mianowicie handlowców, to Harpia jest akurat szczytnym przykładem. Nie boi sie pisac pod firmowym nickiem, i bronić swoich racji. Znacznie większą alergię mam na kolesi piszących z kilku sub-kont i nagabujących na jakieś badziewie.

>z obecnym moderatorem i zastępem jego przydupasów na czele. Polecam lekturę ;)

Same gwiazdy na tym forum. Chwilowo nie mamy tropiciela mitów audiofilskich ale pojawił się tropiciel forumowych przekrętów. Przyroda nie znosi próżni :)

Czekamy na rezultaty śledztwa.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

parantulla,

co wpisać w wyszukiwarce, "zardzewiały technics"?

Daj jakieś konkrety, bo na razie Twoje zachowanie przypomina to "Jarosława zawsze dziewicy":

"Oczywiście mamy tu do czynienia z układem - to jest oczywiste"...

Who's Afraid of Music?

Music, 22 Paź 2009, 20:44

>parantulla,

>

>co wpisać w wyszukiwarce, "zardzewiały technics"?

>Daj jakieś konkrety, bo na razie Twoje zachowanie przypomina to "Jarosława zawsze dziewicy":

>"Oczywiście mamy tu do czynienia z układem - to jest oczywiste"...

Tak się składa, że to była głośna akcja na tym forum i nawet kilku oponentów przyznało parantulli racje, że był to wałek, aukcja została usunięta po tym wszystkim z Allegro.

Bertrand,

śledzenie tego forum już dawno przestało być dla mnie ciekawym zajęciem, podejrzewam że takich jak ja, zaglądająch tu od czasu do czasu jest wiecej, dlatego może warto częściej pisać o taki rzeczach?

Jeśli jest jakiś przekręt to im więcej się o tym pisze tym lepiej.

Poza tym parantulla sugeruje że to dzieje się na "skale masową", myślę że zainteresowani chętnie poczytają?

Who's Afraid of Music?

Parantula, oczywiście akcję z techniksami pamiętam - chylę czoła za spostrzegawczość. Ale wnikliwie analizując to co się stało dochodzę do wniosku, ze mieliśmy do czynienia z fanatycznym wielbicielem marki co to swoje allegrowe frustracje i niepowodzenia chciał odreagować poprzez akt wyszukanej zemsty. Oczywiście w paranoicznym umyśle zakwitnie to jako wierzchołek międzynarodowego spisku mającego na celu wyciągnięcie od frajerów z audiostereo 17 milionów dolarów.

Mnie to nie przekonuje - gdyż piszesz tu o wszechobecnym i permanentnym układzie i znacznych kwotach. Więc ja się pytam, KTO? discomaniak71 co sprzedał 5 wzmacniaczy i przyciął na nich 600 pln? bez jaj...

A już na pewno omawiany powyżej troll nie jest panaceum na podrzędne i śmieszne w swojej wadze drobne interesiki nastolatków lub trochę starszych chłopców z wąsami. Trochę powagi - nie szkoda Ci reputacji poważnego faceta? naprawdę chcesz się rozmienić na drobne pisząc tu o takich pierdołach?

Rafał - jeśli Paweł mimo wszystko podciągnął się w sztuce komunikacji to tylko dobrze świadczy o wychowawczej roli miesięcznego bana;)

A ja tam nie mam zamiaru występować o przywrócenie XYZ. Sam zaczął banować ludzi w swoich wątkach (mnie też,) - to teraz go 'odgórnie' inni zbanowali. I tyle w temacie.

Pa zdechlaku... ;-)

forumowicze z lublina mam nadzieje organizuja jakas imprezke z racji miesiecznego odpojebywania forum, jesli tak chce byc informowany na biezaco o goracych stypach i oplakiwaniu

'autorytetu' w oparach drogich fajek, w oparach wódki:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Przepraszam, czy da się założyć jakiegoś ignora na PW tudzież adblocka na pajace?

Teraz mi się od mętów dostało... :) Jak go można poważnie traktować?

>Teraz mi się od mętów dostało... :) Jak go można poważnie traktować?

Napływają sygnały od różnych użytkowników że wciąż z nimi prowadzi polemikę przez PW, często połączoną z osobistymi atakami - też miałem tą przyjemność. Niechętnie o tym piszę - ale chyba warto żeby jego gorący zwolennicy o tym fakcie wiedzieli. Przy poprzednim banie było to samo. Nie wiem dlaczego tak postępuje. Mam nadzieję że to nie jakieś uzależnienie od dyskusji na forum, co byłoby dość smutne.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie wiem

>dlaczego tak postępuje. Mam nadzieję że to nie jakieś uzależnienie od dyskusji na forum, co byłoby

>dość smutne.

Mi na to od dawna wygląda. Być może należy odbanować go ze względów humanitarnych. A resztę forumowiczów zachęcać do ignorowania osobnika - to byłby delikatniejszy odwyk.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Popieram poglądy Seby78 ale naprawdę wkurza mnie arogancja Opterona -to kiepski moderator. Nie ma gorszego podejścia ,że cyt.(niedosłownie)"jak się nie podoba ,to wynocha". To przejaw zwykłego chamstwa,z którym na codzień mamy aż za dużo do czynienia. To również przejaw intelektualnej bezsilności.

bonaventura, 24 Paź 2009, 18:26

>Popieram poglądy Seby78 ale naprawdę wkurza mnie arogancja Opterona -to kiepski moderator. Nie ma

>gorszego podejścia ,że cyt.(niedosłownie)"jak się nie podoba ,to wynocha". To przejaw zwykłego

>chamstwa,z którym na codzień mamy aż za dużo do czynienia. To również przejaw intelektualnej

>bezsilności.

Jak ktoś wcześniej zauważył to jest forum prywatne, co za tym idzie wolność romku w swoim domku. Nie wiem dlaczego masz za to do mnie pretensje. To tak jakby sąsiad miał do Ciebie pretensje że sadzisz taką trawę a nie inną. Jak się mu nie podoba to niech idzie gdzie indziej.

P.S. Nie jestem moderatorem tylko zwykłym userem.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.