Skocz do zawartości
IGNORED

Chamskie i obraźliwe listy od forumowiczów

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wswier

(Konto usunięte)

>Przecież ten osobnik o nicku bruner wysyła groźby karalne do innych użytowników forum. Uważam, że

>Redakcja powinna, a nawet musi podjąć działania prawne!!!

Violet,

problem polega na tym, ze jezeli to jakis glupi smarkacz, to mozna mu w ten sposob skutecznie

cala reszte zycia zmarnowac.

Po wyjsciu z wiezienia/poprawczaka on wcale nie bedzie lepszy, a tylko, imho, juz nieodwracalnie

gorszy.

Wydaje sie, ze najpierw trzeba by temu pajacowi przynajmniej probowac uswiadomic konsekwencje

tego co robi ...

Jesli to nie przyniesie skutku - to wtedy - faktycznie - nie ma innej rady ...

pzdr

wswier

W każdym razie, jest kupa śmiechu:-) Jak ktoś boi się takich gróźb, niech schowa się do szafy, jak komuś przeszkadzają - niech zakłada jakoś sprawę w sądzie:) Mnie to śmieszy, przynajmniej tyle dobrego:)

No i latest news from mr. bruner_ :

"To nie byłem ja, koledzy, to SZATAN mnie opętał nocą, ale modliłem się do Ojca Tadeusza z Torunia i Przenajświętszej Panienki i już mi przeszło"

Hehehe:):):)))))))))) AMEN:D

Przywrócić? A jaką macie gwarancję, że opętanie nie powtórzy się? :D

Takich jełopów, jak rzeczony bruner, to końmi należy włóczyć, a nie przywracać...

Zdecydowanie przywrócić! Widać wszyscy święci zadziałali!!!

Trzeba dać szansę zbłąkanej owieczce! - toć szatan wszedł w niego, a on, biedny, przezwyciężył tą czarną bestię i z pokorą prosi nas, braci swych, o przebaczenie! Alleluja!!!

Nie dajcie się omamić

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To znaczy się ten cały nawrócony brunerek,to na tym zdjęciu ma być?Tym drugim oczywiście a może nie tak znowu oczywiście.Jacek,czyżbyś go znał osobiście?Sławny zaczyna być,kurde.

Pocieszające wieści - zdaje się, że to idiotyczne wygłupy, a nie jakiś neonazista. Ale konto powinien tak czy owak mieć zlikwidowane - zajrzyjcie na jego "o mnie". Tyle, że teraz naprawdę może pójść siedzieć za obrazę uczuć religijnych - religijni fundamentaliści nie są tak dobrotliwi jak audiofile:

bruner_ wziełem lekarstwa już mi lepiej 2009-11-01 00:59:43

bruner_ > To nie byłem ja, koledzy, to SZATAN mnie opętał nocą, ale modliłem się do Ojca Tadeusza z Torunia i Przenajświętszej Panienki i już mi przeszło 2009-11-01 10:20:30

czarnypsiak, 1 Lis 2009, 14:36

>Ja tam nie wierzę, by bez udziału egzorcysty się obyło. Pamiętaj, ża diabeł przewrotny jest !

>Jak egzorcysta wyda zaświadczenie to co innego.

Egzorcysta musi być, ale też zablokowany forumowy egzorcysta alias XYZ:-)

Wezwijcie atoposa jako egzorcystę i bądźcie kosekwentni.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak mnie by ktoś groził to bym to zwyczajnie zlał, ale za rodzinę ..... kur.., za nic w życiu, na niewinnych chce napadać? to dalej, maczeta leży dawno nie używana taka do kapusty oczywiście, żeby sobie ktoś złego zaraz nie pomyślał o mnie.

Ale zaczął bym siekać tę kapustę na bigosik, kiełbaska, trochę boczku i pomidorów do kolorku, mniam...

Łączę się w bólu, też dzisiaj dostałem te laurki.

Cóż - tym się często kończą wątki o zabarwieniu nacjonalistyczno-politycznym, w tym kontekście chyba widoczny jest powód dlaczego moderacja konsekwentnie ogranicza dyskusje polityczne na Bocznicy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie wiem czy najlepszym. Ale popatrz jak np. wygląda i na czym polega wolność u Amerykanów. W najbardziej demokratycznym państwie (przynajmniej tak twierdzą)...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

"Przecież ten osobnik o nicku bruner wysyła groźby karalne do innych użytowników forum. Uważam, że Redakcja powinna, a nawet musi podjąć działania prawne!!!"

Tak się składa, ze mam rodzinę, i mojej rodzinie również nie spodobały się groźby wysyłane przez usera. Odpowiednie kroki zostaną podjęte. Proszę na razie nie usuwać PW z otrzymanymi groźbami.

Wg mnie to 1. ten czyn (brunera) był umyślny i świadomy, 2. Wiele osób, które otrzymały te listy z pogróżkami o znamionach czynu karalnego mają uzasadnioną obawę jego realizacji i nie jest to obawa bezpodstawna ponieważ bruner może znać dane osobowe userów forum (chociażby poprzez zakładkę ogłoszenia), 3. W ostateczności sąd może oskarżyć brunera o usiłowanie. Art. 190 Par. 1. KK

I to nie już są żarty, bo:

art. 190 KK § 1. stanowi: "Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

• Redaktorzy

Jeśli w wyniku postępowania będę mógł zlokalizować autora gróźb, również będę w miarę zadowolony. A więc proszę uprzejmie kolekcjonować te PW.

Jeśli ktoś myśli że skacząc pomiędzy komputerami czy korzystając z dynamicznego IP skutecznie się ukryje przed Policją, chciałbym uprzejmie poinformować że to poczucie bezkarności jest bardzo złudne. Jestem przekonany że Policja w ramach doskonalenia umiejętności łapania sieciowych przestępców chętnie zaopiekuje się sprawą.

Mój kolega, który jest adminem na innym forum internetowym, również parę lat temu zmagał się z takim upierdliwym userem. Obrażał on jawnie innych forumowiczów, szerząc treści rasistowskie i nacjonalistyczne. Sprawa oczywiście trafiła na policję (kolega ma znajomości) po czym w kilka dni później, do drzwi delikwenta zapukali funkcjonariusze ;) Żartownisiem z tego co pamiętam, był chyba jakiś niepełnoletni gniotek, rodzice musieli spuścić mu delikatnie mówiąc w manty po rozmowie z policją ;)

I love the sound of crashing guitars

Micke 13, 1 Lis 2009, 23:54

>... Sprawa oczywiście trafiła na policję (kolega ma znajomości) po czym w kilka dni

>późnie...

co to znaczy?

kumoterstwo, łapownictwo czy co?

jakie znajomości? ciebie też możemy zapodać za takie informacje

Redaktor, 1 Lis 2009, 21:53

>Jeśli w wyniku postępowania będę mógł zlokalizować autora gróźb, również będę w miarę zadowolony. A

>więc proszę uprzejmie kolekcjonować te PW.

A gdyby bruner to był klon użytkownika który na tym forum naprodukował rekordową ilość swych klonów. Sławni Meksykańczycy, Sławni PuertoRykanie itd itd. A jest to bardzo prawdopodobne. Facet ma swoją mdłą mikrą odskocznię od nudy. Fordanser forumowy, muł roboczy od paddzierżanja razgawora.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.