Skocz do zawartości
IGNORED

Do Moderatora ,Redaktora

wladz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Co tu kogoś posrało?

Wszystkie watki o filmie wycięte w pień.

I jeszcze jedno...co nagannego jest we wpisie

Dżambuś _podobno_ to si właz na dach stodoły śniegiem zasypało?

Nie protestuje tylko pytam.

to jest haratanie nie moderowanie

"OK. postaraj się tylko przestrzegać tych założeń. Osobiste wycieczki, wyzwiska i tego typu wzajemne uprzejmości będą kasowane.

Dysputy polityczne można prowadzić na bocznicy w jednym wątku i tego się trzymajmy." Fr@ntz

może wytłumacz czym jest wątek polityczny osobiste wycieczki wyzwiska i tym podobne pierdoły..

nie czujesz rytmu nie masz wyczucia o czym piszemy a jeżeli chcesz z bocznicy zrobić piaskownicę dla ministrantów to ogłoś z ambony i po problemie.

jak do tej pory wstrzymywałem się z oceną licząc na załapanie rytmu przez moderację niestety ostatnie ciachanie bez jakiegokolwiek wytłumaczenia wpisów tematów nie naruszających regulaminu co najwyżej dobre samopoczucie moderatora przekracza normy współpracy forumowiczów z decydentem forum.

Niestety muszę przyznać rację Lancasterowi ,buszującemu choć styl w którym przekazali swoje wątpliwości był nie do przyjęcia.

Szkoda lecz dusza znika z forum na rzecz technokratów bez polotu.

• 1 rok później...

Czy ktos z wielce szanownych moderatorow, moze nam maluczkim wyjasnic dlaczego watek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest zamkniety? Czy to celowe dzialanie, czy tez znow "guziczki" w panelu, pewnemu moderatorowi z bozej laski, osiagnely stan "osobliwosci"????

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zapytałbym autora wątku. W zgłoszeniach do moderacji nic ostatnio nie widziałem na temat tego wątku, więc raczej zamknął go sam autor.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• 5 miesięcy później...

Mam pytanie - który z moderatorów szalał z nożycami w wątku:

Ukryta Zawartość

usuwając kulturalne i na poziomie wpisy (przykład - cytaty biblijne, trafiające w sedno). Chyba mamy syndrom swędzących paluszków.

Ukryta Zawartość

może niech nie odpowiadają

osobiście mam przesyt tych zielonych kwiecistych bezsensów z reguły mijających się z prawdą

czyżby kosz stał się najciekawszą pozycją forum

(nie piszę o wartości bo tej od dawna tu nie uświadczysz)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

>>Fox

A obaczmy jak się rozwinie :) Może tym razem dojdzie na właściwy adres? :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Owszem, jeden z kolegów usunął trochę wpisów z adnotacją "nie na temat". Przejrzałem je - faktycznie z tematem wątku niewiele miały wspólnego. Czy to takie dziwne że moderator postąpił wg regulaminu?

Zresztą wątek zgodnie z życzeniem autora został zamknięty.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Przecież tam 2/3 jest nie na temat. To się chłop nie wysilał.

Zresztą wątek zgodnie z życzeniem autora został zamknięty.

Wreszcie, a i tak Disco miał ostatnie zdanie w wątku ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Owszem, jeden z kolegów usunął trochę wpisów z adnotacją "nie na temat". Przejrzałem je - faktycznie z tematem wątku niewiele miały wspólnego. Czy to takie dziwne że moderator postąpił wg regulaminu?

Wpisy były jak najbardziej na temat - obnażały totalną niewiedzę niektórych zaangażowanych dyskutantów w sprawach ogólnie pojętej cyfrowości. W tym wątku jest widoczny jeden problem - ignoranci nie potrafiący nawet zrozumieć argumentów strony przeciwnej, za to z wielkim zaangażowaniem tokujący swoje reklamowe agitki. Początkujący może mieć problem z odróżnieniem jednego od drugiego, i stąd tego typu lekko szydercze wpisy - zresztą do prawidłowego odczytania przez 15-latka o IQ powyżej 110.

misiomor, być może - ale zauważ że temat wyczerpał się już parę tygodni temu, a wątek zapełnił się przepychankami. Zamknięcie wątku było tylko kwestią czasu.

Po co zatem usuwać wpisy będące czymś na kształt finalnego wyjaśnienia "who is who" - a więc zupełnie na temat? Zamknięcia wątku nie kwestionuję w żaden sposób.

Wpisy były jak najbardziej na temat - obnażały totalną niewiedzę niektórych zaangażowanych dyskutantów w sprawach ogólnie pojętej cyfrowości. W tym wątku jest widoczny jeden problem - ignoranci nie potrafiący nawet zrozumieć argumentów strony przeciwnej, za to z wielkim zaangażowaniem tokujący swoje reklamowe agitki. Początkujący może mieć problem z odróżnieniem jednego od drugiego, i stąd tego typu lekko szydercze wpisy - zresztą do prawidłowego odczytania przez 15-latka o IQ powyżej 110.

Wszystko się zgadza ale oni zgodnie z regulaminem postępują...mają inny?

O proszę... dobrze, przywrócę te wpisy. Wątek pozostanie zamknięty.

Czy ktoś mnie może odblokować w wątku klub Primare ?

Odblokowałem - mam nadzieję że słusznie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.