Skocz do zawartości
IGNORED

serwis audio .. Kraków ale nie tylko

fxx

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś zna dobry serwis audio w Krakowie, zajmujący się CD akurat potrzebuję do mojego CAIRNA, ostatnio wysyłałem go do Francji do producenta do serwisu ;-)a wolałbym bliżej

Może zresztą wzorem na przykład list dyskusyjnych samochodowych podalibyśmy sobie wzajemnie listy serwisów AUDIO w różnych misatach godzne zaufania?

https://www.audiostereo.pl/topic/63052-serwis-audio-krak%C3%B3w-ale-nie-tylko/

Marek Michalczyk - jeden z najlepszych w PL. Tel. znajdziesz w wyszukiwarce.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

również polecam p. Michalczyka, z Krakowa. Drogo, ale solidnie. Dobry kontakt telefoniczny. Serwisuje same tuzy, typu Accu itp. Można mu oddać swój ukochany sprzęt, bez obawy :)

Do stary audiofil

Odezwał się ten co pewnie nie umie nawet wymienić uszczelki w kranie a bezpodstawnie krytykuje innych.Dobrze ktoś kiedyś powiedział że starcy to złośliwi i zrzędliwi ludzie.Człowieczku jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to zamilcz.

Bez odbioru

Macieq71

Wpis byl kolego nie do Ciebie-a cisnienie sie Tobie podnioslo i zaraz CI wywali uszczelke-uwazaj!!!!

A znasz madralo Michala Michalczyka-serwianta McIntosha-bo ja nie-tylko Marka Michalczyka-co

mieszkal kiedys w Warszawie ,a teraz w Krakowie-ja wiem nawet czemu sie przeprowadzil-takze nie

pisz bredni,bo jestes cieniutki jak krawat komunijny.

• 1 miesiąc później...

Nie chcialem zakładac nowego wątku wiec dopsize tutaj mam nadzieje ze bedzie jakis odzew. A moze ktos wie gdzie mozna naprawic stary wzmacniacz SONY ?? Za przystepna cene oczywiscie

5z0p3n:

>ktos wie gdzie mozna naprawic stary wzmacniacz SONY ??

W Tokio zapewne bez problemu.

Nie sądzisz że nieco łatwiej byłoby ci doradzić, gdybyś łaskawie zdradził, gdzie mieszkasz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.