Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie bardziej przerażające jest to jak społeczeństwu łatwo uwierzyć jest w informacje które są w taki sposób podawane. Wystarczy naoglądać się telewizji i myślenie się wyłącza. Pan z telewizorni tak powiedział i to jest ..>>>>>.dalem plusika bo bardzo mi sie podoba ten idiotyzm.

Dla mnie bardziej przerażające jest to jak społeczeństwu łatwo uwierzyć jest w informacje które są w taki sposób podawane. Wystarczy naoglądać się telewizji i myślenie się wyłącza. Pan z telewizorni tak powiedział i to jest święte.

jak można taki głupi wpis napisać , czyli na wiecu prawdę powiedzą a pokazany w telewizji już zmanipulowany

ps,

zawsze podobne głupki nie potrafią odpowiedzieć skąd swoją wiedzę czerpią , może ty odpowiesz

tak generalnie to rozmowa jeśli miałaby być polityczna i zamachowa powinna przebiegać wokół kwestii - ląduj dziadu? I Błasika za sterami.

Oczywiście żart.

Ale fakt że zaczyna się pitolenie na temat od strony dlaczego na jednym skrzydle nie leciał i co taka mała brzózka mogła mu zrobić to objaw omnipotencji władzy która opowiada ze na drzwiach od stodoły polecą i jeszcze po drodze wszystkie baby we wsi zapłodnią.

jak władzunia ma dar pieprzenia głupot przy każdej okazji to potem przy poważnych zdarzeniach ludzie są już gotowi do przyjęcia każdej bzdury informacyjnej.

A ze sledztwo było nieudolne, bo zła pozycje przyjęto to znowu się musi okazać że to wina "ruskich" i rządu agentów kgb. I wszystkiemu winne putiny i anodiny. Akurat gdyby pierwszego dnia Tusk powiedział Putinowi czego chce i potrzebuje do śledztwa to by to dostał bez problemów. Tylko mogło się okazać to zbyt niekorzystne dla PO-PISu, bo gdzie byłby motyw ich reklamowej wojenki ?

Śledztwo się jeszcze nie zaczęło.

Parodia śledztwa tak.

Musimy zmienić władzę, odesłać popaprańców, skąd przyszli i zrobić śledztwo z badaniami naukowymi włącznie.

Trzeba inwestować w młodzież.

Tu jest taki jeden Plastic.

Jest bardzo obiecujący.

Jak wyjedzie na zmywak.

Najciekawsze jest to, jak wpisy w tym wątku pojawiają się i znikają. Zupełnie jak mgła pod Smoleńskiem.

Halo, halo - wieża, tu użytkownik - czy jesteśmy na kursie i ścieżce, czy u was w dupie?

Gość StaryM

(Konto usunięte)

W społeczeństwie debili, jak StaryM, nie trudno manipulować kapuściakami.

747 - coś dla ciebie:

http://www.naszepanstwo.pl/157-wprost-nie-do-wiary

i jeszcze to:

http://www.naszepanstwo.pl/156-jak-poznac-polityka-z-klasa

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

renata.rudecka-kalinowska.salon24.pl/473007,grzebcie-politykom-w...

To lepsze od Twojego StaryM.

Ukryta Zawartość

renata.rudecka-kalinowska.salon24.pl/481377,marszalek-ewa-kopacz...

Albo to.

numerek a ty nie pracujesz dla ludzkosci???

Nie, nie jestem w robocie.

Rycerz okrągłego stołu?

Polacy często wyjeżdżają do Wielkiej Brytanii, USA, Kanady, Australii i dobrze się w tamtych demokracjach czują i aklimatyzują, nie przeszkadza im jedność tamtych obywateli, z oporami wracają do polskiego piekła. Nie tęsknią np. w Kanadzie za za wojnami kanadyjsko-kanadyjskimi, których nie ma mimo że tam są prowincje francuskojęzyczne obok anglojęzycznych, podobnie zresztą w USA jest dużo Meksykanów. W Polsce też szybko byśmy się zjednoczyli gdyby odsunąć mafie polityczną PO od władzy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziki szał "prawaków" po nijakim w sumie filmie jest wyraźnym znakiem, że nie chodzi o takie pierdoły jak prawda tylko o zbeszczeszczenie symboli nowej religii i podważenie jej fundamentów.

Jestem Europejczykiem.

Dziki szał "prawaków" po nijakim w sumie filmie jest wyraźnym znakiem, że nie chodzi o takie pierdoły jak prawda tylko o zbeszczeszczenie symboli nowej religii i podważenie jej fundamentów.

Dokładnie, tak.

Zbeszczeszczono w tym gniocie pamięć o odwadze naszych pilotów, żołnierzy, oficjeli, obsługi, że w ogóle wsiedli do tej zepsutej latającej trumny, licząc, że przy pozytywnym zbiegu okoliczności uda się na tym gruchocie dolecieć w jednym kawałku.

Niestety nie udało się.

ROZPAD SIĘ W POWIETRZU.

Kiedyś dowiemy się po co i dlaczego.

Zbeszczeszczono w tym gniocie pamięć o odwadze naszych pilotów, żołnierzy, oficjeli, obsługi, że w ogóle wsiedli do tej zepsutej latającej trumny, licząc, że przy pozytywnym zbiegu okoliczności uda się na tym gruchocie dolecieć w jednym kawałku.

Tak z czystej ciekawości - na czym niby polegała odwaga pilotów? A na czym odwaga oficjeli? O odwagę obsługi (jakiej, czego?) nawet nie śmiem pytać bo to już dla mnie totalna zagadka.

Jestem Europejczykiem.

Bo szkoda było na nowe samoloty dla Vipów. A poza tym jakby wysłali Awacsa to by nawet na kartoflisku wylądowali.

Tak z czystej ciekawości - na czym niby polegała odwaga pilotów? A na czym odwaga oficjeli? O odwagę obsługi (jakiej, czego?) nawet nie śmiem pytać bo to już dla mnie totalna zagadka.

Chyba tu o ułańską fantazję chodzi a nie o odwagę...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zbeszczeszczono w tym gniocie pamięć o odwadze naszych pilotów, ...

No tak, nie był to film o Dywizjonie 303.

ROZPAD SIĘ W POWIETRZU.

Polacy piszą - rozpadł się...

Chyba tu o ułańską fantazję chodzi a nie o odwagę...

Gdyby piloci mieli dość odwagi to polecieliby na inne lotnisko i teraz kilku fanatyków dyskutowałoby o zapomnianej przez wszystkich zniewadze doznanej w Smoleńsku przez urzędującego Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Jestem Europejczykiem.

A ja Wam powiem tak : filmu NG nie oglądałem , jak i gniota niejakiej Gargas. Gdy słyszę słowo "Smoleńsk" - flaki mi się skręcają i dostaję kurwicy nerek. Wiem jedno - jedna z głównych kreatur , wciskająca nieborakom głupoty do głów - naprawdę nazywa się Anton Macierew. "-icz" - to tylko dla zmyłki.

No tak, nie był to film o Dywizjonie 303.

Polacy piszą - rozpadł się...

Filut

Skończony śledczy, jest słowo rozpad i zwrot rozpadł się.

Rozpad, ponieważ był wybuch.

Jak jest wybuch to jest rozpad cząstek.

PANIAŁ

Gdyby piloci mieli dość odwagi to polecieliby na inne lotnisko i teraz kilku fanatyków dyskutowałoby o zapomnianej przez wszystkich zniewadze doznanej w Smoleńsku przez urzędującego Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

To co jest Tuskiem miało zadanie i obowiązek przygotować Panu Prezydentowi bezpieczne warunki do odbycia wizyty okolicznościowej, z okazji okrągłej 70 rocznicy.

To, nie wywiązało się z zadania.

Pan Prezydent, powinien wejść na pokład maszyny i wysiąść z niej w miejscu docelowym, bądź awaryjnym, w stanie względnego zdrowia, a nie bez niektórych części ciała jako trup.

DOTARŁO DO WAS DEBILE?

A w zwykłym to tylko zwykłe rozdrobienie tudzież rozczłonkowanie:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tylko wtedy, gdy to wybuch atomowy. :D

Masz rozległą wiedzę.

Powinieneś się na forum więcej udzielać, inni by skorzystali na tym.

Należy Ci się też za to jakaś zapłata.

Czas to pieniądz.

DOTARŁO DO WAS DEBILE?

Proszę uważaj bo moderacja czuwa a pisałeś, że masz dużo ostrzeżeń. Co z nami będzie bez Ciebie na Forum?

Rozpad samolotu, istnieje taki porządek w języku polskim czy nie do jasnej cholery?

Proszę uważaj bo moderacja czuwa a pisałeś, że masz dużo ostrzeżeń. Co z nami będzie bez Ciebie na Forum?

Trudno, jak mam się komunikować z maszynami Tuska?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.