Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Chiba wieczoru, hehehe. Ziele zaczyna źrenice rozszerzać? Uważaj, żeby cie fotel nie wciągnął...hehehe

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Chiba wieczoru, hehehe. Ziele zaczyna źrenice rozszerzać? Uważaj, żeby cie fotel nie wciągnął...hehehe

Jak zwykle nie łapiesz.Ale dizle tak mają.No , ale nie spodziewajmy się cudów.W końcu w Polsce mamy jak mamy.

Jak by wyznawcy sekty smoleńskiej chodzili do szkoły, a nie na wagary, to by było lepiej.

Święte słowa! Ale sa tez tacy którym żadna szkoła nie pomoże. I tu tomek ma niechcący racje - nad nimi można tylko zapłakać ;-).

Jestem Europejczykiem.

Ciekawy materiał dla socjologów, politologów i badaczy sekt.

Owszem. Tylko kto bedzie to czytał? Żyjemy w epoce sensacyjnych nowinek a nie informacji. Na pierwsze strony portali nie trafi socjolog analizujący zachowanie swirów tylko te właśnie świry, dziwolągi, ludzie skrzywieni, zboczeńcy i maniacy.

Jestem Europejczykiem.

na Boga , ta sekta wierzy w wybuchy nie w Boga. Nie wiadomo co to jest .

ogłoszą " święty wybuch " patronem Polski

kilka lat kolesie nadal przy brzozie klęczą , brzoza jest ale jej nie ma .

Bez przesady, to trochę wstyd, ale jest was najwyżej jakieś 20% - nie będę płakać z waszego powodu. ;)

Widzisz stary, i tu jesteś w błędzie.Jest nas znacznie więcej.Ta liczba , jak widzę ,cię już zaczyna przerażać.

Owszem. Tylko kto bedzie to czytał? Żyjemy w epoce sensacyjnych nowinek a nie informacji. Na pierwsze strony portali nie trafi socjolog analizujący zachowanie swirów tylko te właśnie świry, dziwolągi, ludzie skrzywieni, zboczeńcy i maniacy.

dokładnie.Wystarczy włączyć TVN.

kolego nie jesteś partnerem polemiki opartej o fakty .

Oczywiście masz rację , ty jeden uchowany przed manipulacją . Kupiłeś chrupki dla potwora z Loch Ness ?

z jakich powodów kłamiesz , masz zaburzenia z postrzeganiem rzeczywistości czy młody , nawiedzony przez starych narodowych ramoli przerobiony .

W raporcie komisji Millera podano wysokość uderzenia w brzozę, które doprowadziło do oderwania końcówki skrzydła, a nie wysokość przełamania drzewa - tak szef PKBWL Maciej Lasek tłumaczy 1,5-metrową różnicę między danymi komisji i prokuratury.

Tzn , muls co wolisz , taką Polskę jak teraz?

Top20 co ja mogę ci powiedzieć.Nie chce mi się nawet tobie tłumaczyć.

Co, boisz się wojny z Rosją?Tzn , że mamy cicho siedzieć bo jesteś zesrany?

ale Ty się nie boisz :)

co, dawno wojny nie było?

Oczywiście masz rację , ty jeden uchowany przed manipulacją . Kupiłeś chrupki dla potwora z Loch Ness ?

z jakich powodów kłamiesz , masz zaburzenia z postrzeganiem rzeczywistości czy młody , nawiedzony przez starych narodowych ramoli przerobiony .

To jakie są te fakty?

ale Ty się nie boisz :)

co, dawno wojny nie było?

No to siedź cicho , Putin z Merkel niech cię dyma a za parę lat i tak będziesz mówił po hebrajsku.O emeryturze zapomnij.

ty jesteś faktem .Nic innego nie ma . Po tylu latach ujadania z politycznymi naganiaczami, teoretykami spiskowcami mając pod ręką nie podważony przez ekspertów lotniczych nie politycznych profesorów od mąki i węgla opisany przebieg katastrofy mam chyba prawo takim jak ty wykrzyczeć

spadaj na brzozę

To jakie są te fakty?

No to siedź cicho , Putin z Merkel niech cię dyma a za parę lat i tak będziesz mówił po hebrajsku.O emeryturze zapomnij.

nie, lepiej dać się zarżnąć w jakieś pseudowojence

rodzina Ci tam zginęła, że tak jęczysz o tym samolocie?

wiceprezes PiS Kamiński jak najbardziej planował wojenkę z desantem

" Z raportu wyszło, że na stanie grupy specjalnej, tworzonej w Centralnym Biurze Antykorupcyjnym, znajdował się karabin snajperski kalibru 12,7 mm. – Człowiek trafiony z takiego kalibru po prostu się rozpryskuje. Operatorzy wojsk specjalnych używają takiej broni do niszczenia pojazdów i umocnień. Nie wiem, do czego agenci CBA chcieli strzelać z tego karabinu – zastanawia się jeden z wojskowych specjalsów. CBA miało również ambicje do prowadzenia akcji pod wodą. Kupiło nawet liny do desantowania się z helikopterów. "

wiceprezes PiS Kamiński jak najbardziej planował wojenkę z desantem

Teraz natomiast liczy już tylko na "obudź się Polsko" i wzorem Hitlera podżeganie i podpalanie rządów Tuska.

Władz, zadzwoń do Paligłupa.Może ci podpowie.

ty jesteś faktem .Nic innego nie ma . Po tylu latach ujadania z politycznymi naganiaczami, teoretykami spiskowcami mając pod ręką nie podważony przez ekspertów lotniczych nie politycznych profesorów od mąki i węgla opisany przebieg katastrofy mam chyba prawo takim jak ty wykrzyczeć

spadaj na brzozę

Władz zachowujesz się albo jesteś komuchem.Starym komuchem.

nie, lepiej dać się zarżnąć w jakieś pseudowojence

rodzina Ci tam zginęła, że tak jęczysz o tym samolocie?

Widzisz jaki ty tępy jesteś.Przez takich jak ty mamy w Polsce burdel i rządzą nami komuchy i lewaki.

Teraz natomiast liczy już tylko na "obudź się Polsko" i wzorem Hitlera podżeganie i podpalanie rządów Tuska.

Fan Tuska.Szkoda gadać.Lubisz być dymany jak widzę.

Tomek obudź się w końcu i poczytaj ze zrozumieniem co Pan Premier mówił.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy w związku z ujawnionym w "Nowym Państwie" protokołem oraz ostatnim komunikatem NPW zostaną wznowione prace komisji Millera?

W sprawie brzozy w kontekście dalszego istnienia komisji Millera… Nie pierwszy raz mamy do czynienia z brakiem fachowości jeśli chodzi o komunikację społeczną ze strony prokuratury. Zwracałem już na to uwagę. Nie jest to ciało mi podległe, ale w rozmowie z prokuratorem generalnym Andrzejem Seremetem, że ze względu na wagę tej sprawy - powinna być pieczołowicie traktowana, w sensie precyzyjnego przekazu. Nie można sobie pozwolić na wpadki, jakimi byliśmy ostatnio świadkami. Przez tego typu niechlujność jeśli chodzi o informowanie i formułowanie komunikatów, ci którzy mają złą wolę albo jakiś interes polityczny - formułują, albo podtrzymują najbardziej drastyczne, czy absurdalne wnioski.

Jak wiadomo okazało się, że różni ludzie różnie mierzą, ale z tego co mi wiadomo mierzą tę samą brzozę. Co do jej roli w tej katastrofie nikt z komisji Millera, czy prokuratury nie ma wątpliwości. Na końcu te komunikaty komisji i prokuratury zbliżyły się do siebie, do tych 510 cm. W zależności jak kto mierzy, czy od podstawy złamania, czy od korzenia, czy od mchu etc. zależą te wyniki. Nie widzę powodu by to bulwersujące, także mnie, zamieszanie komunikacyjne podważało zasadnicze ustalenia komisji Millera.

Jest wiele innych faktów podważających te ustalenia, pan skupił się na brzozie.

Nie znam innych.

Będzie wznowienie prac komisji, czy nie?

Nie widzę w tej chwili żadnego powodu, by komisja Millera wznawiała teraz prace.

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tomek obudź się w końcu i poczytaj ze zrozumieniem co Pan Premier mówił.

Ukryta Zawartość

Czy w związku z ujawnionym w "Nowym Państwie" protokołem oraz ostatnim komunikatem NPW zostaną wznowione prace komisji Millera?

W sprawie brzozy w kontekście dalszego istnienia komisji Millera… Nie pierwszy raz mamy do czynienia z brakiem fachowości jeśli chodzi o komunikację społeczną ze strony prokuratury. Zwracałem już na to uwagę. Nie jest to ciało mi podległe, ale w rozmowie z prokuratorem generalnym Andrzejem Seremetem, że ze względu na wagę tej sprawy - powinna być pieczołowicie traktowana, w sensie precyzyjnego przekazu. Nie można sobie pozwolić na wpadki, jakimi byliśmy ostatnio świadkami. Przez tego typu niechlujność jeśli chodzi o informowanie i formułowanie komunikatów, ci którzy mają złą wolę albo jakiś interes polityczny - formułują, albo podtrzymują najbardziej drastyczne, czy absurdalne wnioski.

Jak wiadomo okazało się, że różni ludzie różnie mierzą, ale z tego co mi wiadomo mierzą tę samą brzozę. Co do jej roli w tej katastrofie nikt z komisji Millera, czy prokuratury nie ma wątpliwości. Na końcu te komunikaty komisji i prokuratury zbliżyły się do siebie, do tych 510 cm. W zależności jak kto mierzy, czy od podstawy złamania, czy od korzenia, czy od mchu etc. zależą te wyniki. Nie widzę powodu by to bulwersujące, także mnie, zamieszanie komunikacyjne podważało zasadnicze ustalenia komisji Millera.

Jest wiele innych faktów podważających te ustalenia, pan skupił się na brzozie.

Nie znam innych.

Będzie wznowienie prac komisji, czy nie?

Nie widzę w tej chwili żadnego powodu, by komisja Millera wznawiała teraz prace.

No co mówił ten twój Pan Premier?Podtrzymał, delikatniej mówiąc, lipny raport Millera dot. badania katastrofy lotniczej TU-154M , które to badanie jest niezgodne z procedurami.

Ukryta Zawartość

<br />Jeżeli tej brzozy nie ma, to mozna by nieistniejący pień wsadzić w dupę Macierewiczowi i wysłuchac jego wrazeń.<br />
Zastanawiam się czy tych życzeń(czy wskazań,recepty)nie wysłać...mailem.

Maciarkowi.

Użytkownik jamelo dnia 14.02.2013 - 12:34 napisał

Fan Tuska.Szkoda gadać.Lubisz być dymany jak widzę.

Kulą w płot.

Fanie Kurdupla - z tym dymaniem, to zanim się obejrzycie, a sami będziecie krzyczeć za związkami partnerskimi, jak się Jareczek zmieni wektor o 180 stopni, jak to już wielokrotnie robił.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.