Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

,,Wyniki kolejnych badań, jakie w USA zlecił Stanisław Zagrodzki, kuzyn śp. Ewy Bąkowskiej, wskazują, że na fragmencie pasa bezpieczeństwa z tupolewa odkryto ślady trotylu oraz substancji DNT, powstającej przy detonacji trotylu. Czy te oraz inne badania pokazują, że możemy już mówić o pewności, iż na pokładzie TU-154M w Smoleńsku doszło do wybuchu?''

cześć muls... co tam....

Antoni Macierewicz:,, Hipotezę, że na pokładzie tupolewa w Smoleńsku doszło do eksplozji uważam za silną, ale wciąż za hipotezę. W takiej sprawie ostateczne rozstrzygnięcie, mówienie o pewności może mieć miejsce jedynie po bardzo dokładnych i wieloaspektowych badaniach.''

Dla podtrzymania tematu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

oraz dwa pierwsze komentarze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mnie podoba sie ten:

"Ja nie wiem jak można nie wierzyć w dwa wybuchy! Przecież wszystko układa się w logiczną całość. Tu-154 startuje czysty z Okęcia sprawdzony przez pirotechników. W tym samym czasie na terenie Rosji przygotowują się do zamachu, rozpylają sztuczną mgłę a gdy tylko prezydencki samolot się w niej znalazł, korzystając z zerowej widoczności na skrzydła opuszczają się (na linach z innego samolotu) żołnierze SPECNAZU, którzy instalują dynamit na skrzydle i kadłubie. Potem żołnierze ewakuują się przy pomocy spadochronów a Tusk z Putinem detonują dynamit ciesząc się szyderczo! Ale przecież Tu-154 to przerobiony bombowiec, więc wszyscy przeżyli! Żeby zatuszować ten fakt milicja dobija pasażerów strzałami w głowę, potem usuwa naboje z czaszek i ćwiartuje zwłoki żeby upozorować katastrofę. Na koniec ucinają brzozę i zwalają na nią winę. Takie są fakty..."

Jestem Europejczykiem.

Rok w Bocznicy bez Tomków i drzew.

wiem ,że chciałbyś dusić się we własnym sosie ale to se ne da pane hawranek....hehe...

Takie same, jak i twój wpis. Gówniane!

hehehehe....

trzeci rok idzie

może by już przestać marnować pieniądze podatników i skończyć babrać się w tym szambie

właśnie , może w końcu zróbmy badanie przyczyn katastrofy według międzynarodowych standardów i zakończmy sprawę...

,,Prokurator generalny RP Andrzej Seremet nie uzyskał żadnych zmian w stanowisku Rosji w sprawie zwrotu rejestratorów pokładowych i wraku polskiego Tu-154M. I to mimo tego, że po ewentualnym zwrocie wraku i czarnych skrzynek obiecał oddawać je Rosji „na każde życzenie”.''

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.