Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

<br /> Ale gdyby państwo polskie przejęło ciężar dochodzenia na siebie myślę, że nie byłoby tej dzisiejszej chorej wojny i tak wrogich podziałów.<br />

Na obcym terytorium?

Nie byłeś? To znaczy byłeś z Nami przeciwko komunie!

Co się z Tobą stało Tomku L3!!!!???

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To kolejny mit pancernej brzozy legł w gruzach .Ekipa Millera jak mówi osobiście badała brzozę która była ścięta na wysokości 5,1 metra a po dwóch i pół roku ma nagle 7,7 metra.Cholera , jak szybko rośnie.

Nie byłeś? To znaczy byłeś z Nami przeciwko komunie!

Co się z Tobą stało Tomku L3!!!!???

Co się z wami stało.Otwórzcie oczy, ludzie kochani!

niezly idiota.Dawno juz nie mielismy podobnego posranca.Moze jutro wyndzie na ulice i go...zastrzelom??

za wolnosc i demokracje i za 1600zł brutto.....tu zginal koles...idiota.

niezly idiota.Dawno juz nie mielismy podobnego posranca.Moze jutro wyndzie na ulice i go...zastrzelom??

za wolnosc i demokracje i za 1600zł brutto.....tu zginal koles...idiota.

Muls,chyba demencja już cię dopadła.

Ale chiba nie ten co zdechł?

Ale jeśli nawet, to czytając Tomusia wcale siem nie dziwiem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

koles wlasnie.... a muszem.

ale lekarz mi zapisal rozmowe z idiotami zebym stanal na nogi.Taka terapia ..rozumiesz.

tak wiec nie odchodz.

Przedobrzyłeś, mają Cię teraz za przywódcę...

jutro abdykuje.i wezma ciebie z ....polecenia.

Nie możesz zawieść.....idiotów, to fanatycy, nie darują.

numerek nie rozsmieszaj mnie i ty bo mi penknie brzuch ze smiechu.

Ten uśmiech jest w Twoim kierunku, taka terapia, rozumiesz, też jestem lekarzem, mam swoje metody, skuteczne, nie wymagają idiotów........

Sssp.iesz się więc, i jedź najpierw tam gdzie muls był. Będziesz wtedy jeśli ochłoniesz po szoku wywołanym dysonansem, mógł na nowo odkrywać rzeczywistość.

Potwierdzam.

747 leczy na swój sposób...

A dup....nie fox-a jest dyrekturką! I mysli, że jak sie nią kablowo łaczy to sciąga tą mądrość z niej płynącą :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Widzę, że wiesz co dobre ale boisz się nieco. Nie zaryzykujesz to i się nie przekonasz :P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.