Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz Fox, Tomuś z przerażenia schował się pod biurko. Jego najczarniejsze przeczucia się spełniły. Pełno tu ruskich, nawet się nie kryją. A jego sru... na Kołymę. :)

Co tam chłopaki.Jak tam główki?Czerwone?
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 16 Lutego 2013 - nie na temat
Ukryte przez Fr@ntz, 16 Lutego 2013 - nie na temat

No

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

uważasz za wystarczający argument " bzdury pleciesz " ? zazwyczaj opieramy podobne tezy przykładami . A tak mamy do czynienia tylko z twoim dobrym samopoczuciem , nic więcej

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Pisz dalej po rosyjsku.Pasuje do ciebie.

Wiem. Problem w tym, że ty nawet polskim nie władasz zbyt dobrze. Tak to już jest z tymi prawdziwymi Polakami. Języków nie znają, nawet własnego.

uważasz za wystarczający argument " bzdury pleciesz " ? zazwyczaj opieramy podobne tezy przykładami . A tak mamy do czynienia tylko z twoim dobrym samopoczuciem , nic więcej

Władz , strzelasz sobie samobója.Wymagasz przykładów na tezy a sam tego nie robisz.

Wiem. Problem w tym, że ty nawet polskim nie władasz zbyt dobrze. Tak to już jest z tymi prawdziwymi Polakami. Języków nie znają, nawet własnego.

Dobrze , że ty władasz.I masz ekstra rosyjski.Pewnie cię chwalą za to.

CENZURA działa, Tusek pewnie dzwonił, a jakiś oportunista zadziałał.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Władz , strzelasz sobie samobója.Wymagasz przykładów na tezy a sam tego nie robisz.

nie moim problemem jest twoje ograniczenie , nie przyjmujące za wiarygodne tezy MAK i komisji Millera . Masz tam przyczyny katastrofy udokumentowane badaniami ekspertów . Powtarzam nie mój problem jak również nie moim problem jest brak dowodów na tezy komisji Macierewicza czy sensacyjny serial mediów Sakiewicza ...... kasa ,kasa i polityka nic więcej . Żenujący spektakl upadku przyzwoitości i co gorsze podpartej walką o jedyną słuszną prawdę .

jak już wspomniałem ..spadaj na brzozę ( polityka i kasa układ bez agentów CBA widoczny i nic . Masz rację ten rząd jest słaby )

nie moim problemem jest twoje ograniczenie , nie przyjmujące za wiarygodne tezy MAK i komisji Millera . Masz tam przyczyny katastrofy udokumentowane badaniami ekspertów . Powtarzam nie mój problem jak również nie moim problem jest brak dowodów na tezy komisji Macierewicza czy sensacyjny serial mediów Sakiewicza ...... kasa ,kasa i polityka nic więcej . Żenujący spektakl upadku przyzwoitości i co gorsze podpartej walką o jedyną słuszną prawdę .

jak już wspomniałem ..spadaj na brzozę ( polityka i kasa układ bez agentów CBA widoczny i nic . Masz rację ten rząd jest słaby )

Tezy MAK , komisji Millera i uznawanie tego raportu za wiarygodny po prostu dyskwalifikuje ciebie jak osobę chcącą znać prawdę.Nie dopuszczasz do siebie myśli , że raport Millera to lipa , do tego kopia raportu Anodiny, który nic nie wyjaśnia.Nic w nim się nie zgadza.I dobrze to wiesz.Ale twój komuszy mózg to blokuje.Obalone są już przynajmniej :zapis rozmów w kokpicie, pancerna brzoza,upadek na grzbiecie, sygnalizacja TAWS i wiele innych.Pomijam już fakt nie złożenia wraku do kupy w celu szczegółowego przebadania.A procedura o tym wyraźnie mówi.Nawet Chicagowska.Żadna komisja ds. badań katastrof lotniczych nie zacznie bez złożenia wraku,znalezienia wszystkich czarnych skrzynek(jednej nie ma),bez sekcji zwłok ofiar ,otoczenia i przebadania szczegółowego miejsca katastrofy,bez przesłuchania wszystkich możliwych świadków zdarzenia ...itd.A ty mi zaraz powiesz , że to wszystko jest w raporcie.Jesteś śmieszny.Weź się do rzetelnej roboty i nie gadaj pierdół. Tego nikt już , oprócz ciebie i twojego towarzystwa, nie kupuje.

Ukryta Zawartość

a jaki wniosek ?

jakoś każdy kolejny smoleński bohater Macierewicza z siebie durnia w świecie ekspertów robi.

to samo tobie ... spadaj na brzozę lub dowód za tezami PiS udokumentowany ekspertyzami ekspertów od wybuchów i katastrof lotniczych a nie od mąki i węgla

Tezy MAK , komisji Millera i uznawanie tego raportu za wiarygodny po prostu dyskwalifikuje ciebie jak osobę chcącą znać prawdę.Nie dopuszczasz do siebie myśli , że raport Millera to lipa , do tego kopia raportu Anodiny, który nic nie wyjaśnia.Nic w nim się nie zgadza.I dobrze to wiesz.Ale twój komuszy mózg to blokuje.Obalone są już przynajmniej :zapis rozmów w kokpicie, pancerna brzoza,upadek na grzbiecie, sygnalizacja TAWS i wiele innych.Pomijam już fakt nie złożenia wraku do kupy w celu szczegółowego przebadania.A procedura o tym wyraźnie mówi.Nawet Chicagowska.Żadna komisja ds. badań katastrof lotniczych nie zacznie bez złożenia wraku,znalezienia wszystkich czarnych skrzynek(jednej nie ma),bez sekcji zwłok ofiar ,otoczenia i przebadania szczegółowego miejsca katastrofy,bez przesłuchania wszystkich możliwych świadków zdarzenia ...itd.A ty mi zaraz powiesz , że to wszystko jest w raporcie.Jesteś śmieszny.Weź się do rzetelnej roboty i nie gadaj pierdół. Tego nikt już , oprócz ciebie i twojego towarzystwa, nie kupuje.

i miałem przeczytać ?

nie męcz się , poświęć czas na czytanie nie jedynych słusznych .... nie będę słupem reklamowym twojego bełkotu . Na brzozę

Ukryta Zawartość

nie męcz się , poświęć czas na czytanie nie jedynych słusznych .... nie będę słupem reklamowym twojego bełkotu . Na brzozę

Nie wymagam tego od ciebie.Szkoda czasu.

koleś tak można latami ale szkoda mi czasu na idiotę . Chyba , że masz dowody o których wspominałem .

Człowieku.Daj se siana.Już ci pisałem, że ten raport to lipa.A ty traktujesz go jak biblię,hehe.Nie ma o czym gadać.

Władz.Powiem tak.Niewyobrażalne jest to , że można być takim betonem.Nasuwa się więc od razu,że ty , jak i paru innych piszecie na zamówienie.I to jest najbardziej prawdopodobne.I dużo tłumaczy.

jakoś każdy kolejny smoleński bohater Macierewicza z siebie durnia w świecie ekspertów robi.

Pewnie dlatego, że owi "niedurnie" poczuwają się do własnej niekiedy durnoty zawstydzeni.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Pisz dalej po rosyjsku.Pasuje do ciebie.

Pisanie po rosyjsku nawet na tym forum nie miało i nie ma najmniejszego znaczenia dla ostatniego (wz)lotu prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Natomiast olbrzymie znaczenie mogła mieć biegła znajomość języka rosyjskiego w mowie przez załogi polskich samolotów. A takowej nie było, co zostało niezbicie udowodnione.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.