Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Pisanie po rosyjsku nawet na tym forum nie miało i nie ma najmniejszego znaczenia dla ostatniego (wz)lotu prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Natomiast olbrzymie znaczenie mogła mieć biegła znajomość języka rosyjskiego w mowie przez załogi polskich samolotów. A takowej nie było, co zostało niezbicie udowodnione.

Taa.Niezbicie .Raport Millera.

Brawo.Zgadłeś.Raport Millera to lipa.

Jakie masz kompetencje, aby tak twierdzić? Jest to raport rządowy stworzony przez wybitnych specjalistów wypadków lotniczych. Sama nienawiśc do Premiera Tuska nie wystarczy, tu potrzebne są kompetencje. Szczególnie jeśli zarzuca się Rządowi zbiorowe morderstwo polityczne.

Podobni jesteście w tym do niejakiego Żyrynowskiego zza Buga, który obwinia USA o upadek asteroidy nad Czelabińskiem. Ale on chyba sobie żartował, w przeciwieństwie do Was.

Jakie masz kompetencje, aby tak twierdzić? Jest to raport rządowy stworzony przez wybitnych specjalistów wypadków lotniczych. Sama nienawiśc do Premiera Tuska nie wystarczy, tu potrzebne są kompetencje. Szczególnie jeśli zarzuca się Rządowi zbiorowe morderstwo polityczne.

Podobni jesteście w tym do niejakiego Żyrynowskiego zza Buga, który obwinia USA o upadek asteroidy nad Czelabińskiem. Ale on chyba sobie żartował, w przeciwieństwie do Was.

Widzisz.Cały świat o tym wiem , że raport rządowy , stworzony przez wybitnych specjalistów jest zrobiony niezgodnie z procedurami dot.badań katastrof lotniczych i do tego zupełnie nie trzyma się kupy.
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Widzisz.Cały świat o tym wiem , że raport rządowy , stworzony przez wybitnych specjalistów jest zrobiony niezgodnie z procedurami dot.badań katastrof lotniczych i do tego zupełnie nie trzyma się kupy.

Yyy... E.... znaczy co to jest ten cały świat? Okolice Pułtuska?

TomekL3, to typowy przedstawiciel wyznawcy spiskowej teorii dziejów, więc żadne argumenty Go nie przekonają. Prędzej ateista zacznie wierzyć w Boga.

Dla mnie z kolei to ty jesteś typowym przedstawicielem leminga , który łyka wszystko co mu TVN i GWniana przedstawi.Jesteś pozbawiony zupełnie krytycyzmu wobec informacji , które ci owe media serwują.Masz ograniczony wgląd w rzeczywistość poprzez ciągłe przez nie ogłupianie.

Yyy... E.... znaczy co to jest ten cały świat? Okolice Pułtuska?

Nie rób z siebie większego debila niż jesteś.Aż przykro patrzeć.

Dla mnie z kolei to ty jesteś typowym przedstawicielem leminga , który łyka wszystko co mu TVN i GWniana przedstawi.Jesteś pozbawiony zupełnie krytycyzmu wobec informacji , które ci owe media serwują.Masz ograniczony wgląd w rzeczywistość poprzez ciągłe przez nie ogłupianie.

Ty, za to jesteś ekspertem od demaskowania spisków i braków w procedurach komisji lotniczych. Dla mnie to gadka zarozumiałej, nie douczonej i z manipulowanej ofiary Prezes & Antek Company.

Ty, za to jesteś ekspertem od demaskowania spisków i braków w procedurach komisji lotniczych. Dla mnie to gadka zarozumiałej, nie douczonej i z manipulowanej ofiary Prezes & Antek Company.

Kłamiesz już na wstępie,skoro uważasz , że procedury były ok.Jesteś zwykłym manipulatorem. Najprawdopodobniej płatnym.Także do kasy proszę.

jakoś każdy kolejny smoleński bohater Macierewicza

Jakoś wolę jego szaleństwo w kratkę niż bohaterskie parabraterstwo lotniskowe Putin z Tuskiem i po Smoleńskie Anodiny z tutejszymi pólgłówkami.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jakoś wolę jego szaleństwo w kratkę niż bohaterskie parabraterstwo lotniskowe Putin z Tuskiem i po Smoleńskie Anodiny z tutejszymi pólgłówkami.

Dokładnie.Kolesie nawet nie spróbowali wsłuchać się w to co mówi Macierewicz.Jak zwykle kupili to co im wcisnęły media.

Prezesa znamy nie od dziś i jego chore dążenie do władzy po trupach - nawet swoich bliskich.

Macierewicz natomiast, to zaślepiony nienawiścią oszołom, który czego się nie tknie, to spartoli koncertowo - lista Macierewicza, raport WSI, komisja smoleńska itd.

Dokładnie.Kolesie nawet nie spróbowali wsłuchać się w to co mówi Macierewicz.Jak zwykle kupili to co im wcisnęły media.

Najlepiej świadczy o Tobie Twój stosunek do ludzi, którzy nie są pierwszymi, lepszymi kolesiami, tak jak Ty.

Prezesa znamy nie od dziś i jego chore dążenie do władzy po trupach - nawet swoich bliskich.

Macierewicz natomiast, to zaślepiony nienawiścią oszołom, który czego się nie tknie, to spartoli koncertowo - lista Macierewicza, raport WSI, komisja smoleńska itd.

Najlepiej świadczy o Tobie Twój stosunek do ludzi, którzy nie są pierwszymi, lepszymi kolesiami, tak jak Ty.

Ty masz za to odpowiedni stosunek.Po prostu taki ustosunkowany jesteś, hehehe

A Tuska jakoś do dziś nie poznałeś.Nie poznałeś kolesia.Ten zapewne w ogóle nie ma parcia na władzę. Nigdy nie słyszałem z ust Macierewicza mowy zaślepionej nienawiścią.Dokładnie jest na odwrót.Koleś mówi rzeczowo i zawsze podpiera się faktami.Co możesz mieć do listy i raportu WSI.Czy była w nich nieprawda?Nie!Ale brnij dalej zaślepiony nienawiścią do Jarka i Antka.Dokładnie.To Ty jesteś zaślepiony nienawiścią.

No właśnie:) nawet temat założyłem po pijaku ale jak wytrzeźwiałem to zamknąłem...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jedno pytanie tomuś: skąd biorą się tacy idioci?

Sami ich tworzycie, hehehehehe.......

No właśnie:) nawet temat założyłem po pijaku ale jak wytrzeźwiałem to zamknąłem...

Najlepiej byś zrobił jakbyś się po prostu zamknął,hehehehehe
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Dobra Tumuś, uwierzyłem ci, to był zamach.

Pozostaje nam tylko znaleźć sprawców.

Amerykanie? Nie bardzo, nie mieli interesu, następny prezydent nie był już tak skłonny wysyłać żołnierzy na ich wojny. Nie likwidowaliby zatem swojego dobrego wasala.

Anglicy? Też nie bardzo. Oni sie nigdy Polską za bardzo nie zajmowali, a z punktu widzenia polityki zagranicznej polskie problemy z Rosją powodowały, ze oni sami mogli mieć lepsze z nią stosunki.

Unia Europejska? Odpada, nie ma swoich własnych służby tajnych. To poważne utrudnienie. Zresztą Kaczyński swoimi ciągłymi fochami nie spowodował nic istotnego, więc po co?

Niemcy? No nie lubili się, ale po co zamach? Wystarczyło napisać o kartoflach w TAZ i już Kaczyński rezygnował z ważnego wyjazdu. Wystarczyło paru pismaków i artykuły w prasie, aby odwrócić uwagę Kaczyńskiego od naprawdę ważnych spraw, czyli Niemcy sobie poradzili bez zamachu.

Rosja? Zemsta za Gruzję? Putin miałby więcej powodów do zemsty na rządzie angielskim lub na Amerykanach i jakoś nic. W polityce są interesy, a nie zemsty. Kaczyński był u schyłku kadencji i miał 18% w sondażach. Rosja jest wieczna, nie patrzy na parę miesięcy. Lepiej opłacało się poczekać i ewentualnie podejmować działania kompromitujące.

No to kto miał interes w śmierci prezydenta? Odchodzący prezydent miał +- 18% szans, PiS w sondażach spadał na łeb na szyję. Drugi Kaczyński był politykiem o najmniejszej wiarygodności w Polsce, brak zaufania okazywało mu około 70% respondentów.

Po Smoleńsku natychmiast wzrosły notowania PiS, Jarosław o mało co by wygrał wybory prezydenckie - dostał 47%. Kto miał interes, by pozbyć się prezydenta?

Rosja? Zemsta za Gruzję? Putin miałby więcej powodów do zemsty na rządzie angielskim lub na Amerykanach i jakoś nic. W polityce są interesy, a nie zemsty. Kaczyński był u schyłku kadencji i miał 18% w sondażach. Rosja jest wieczna, nie patrzy na parę miesięcy. Lepiej opłacało się poczekać i ewentualnie podejmować działania kompromitujące.

No to kto miał interes w śmierci prezydenta? Odchodzący prezydent miał +- 18% szans, PiS w sondażach spadał na łeb na szyję. Drugi Kaczyński był politykiem o najmniejszej wiarygodności w Polsce, brak zaufania okazywało mu około 70% respondentów.

Po Smoleńsku natychmiast wzrosły notowania PiS, Jarosław o mało co by wygrał wybory prezydenckie - dostał 47%. Kto miał interes, by pozbyć się prezydenta?

Piszesz po rosyjsku a w ogóle nie znasz Rosjan.

fox ty szybko i po cichu sprawdź co jeszce założyłeś,ojejejejej.Tylko nie to co myśle.

<br />Jeżeli to prawda to wszystkich poszkodowanych bardzo przepraszam.<br />
Jaro samo przepraszam nie wystarczy...niestety.

Musisz wymyślić nową forme rekompensaty.

PiSSmani nie musza znać Rosjan żeby ich znać. To taka ichnia logika. Tak jak nie muszą sie znać na fizyce i lotnictwie żeby okreslić przyczynę katastrofy smoleńskiej. Taki postmodernizm rodem z IV RP.

Jestem Europejczykiem.

Gdyby pissmani + ziobrowcy mieli rację w chociaż jednej, jedynej sprawie, o którą "walczyli" przez ostatnie lata, można by sie ewentualnie zastanawiać, czy nie mają racji w tym przypadku. Ale Kaczyńscy i ich fagasy mylili się ZAWSZE. Wszystko, czego się tknęli - psuli i ośmieszali. Czy jako ministrowie, czy jako "uczeni", czy jako posłowie, czy jako dziennikarze. 70% społeczeństwa to widzi, dlatego kurdupel nigdy nie zdobędzie władzy.

Tomula i podobni do niego "oszołomy" mogą wypisać jeszcze kilometry kwadratowe swoich bzdur, to niczego nie zmieni. Jedyne, co Kaczyński & Spółka robią skutecznie, to opluwanie porządnych ludzi i niszczenie autorytetów. Znamy to z historii - Mickiewicz - zdrajca, Piłsudski - zdrajca i agent, Narutowicz - zaprzaniec i zdrajca., Bartoszewski, Jan Karski, Miłosz, Jan Nowak-Jeziorański, Tusk - wszystko zdrajcy i agenci.

Jeśli kiedyś powstanie Księga Hańby Narodu Polskiego, Kaczyścy znajdą się tam na czołowym miejscu. Kto chce, niech się dopisuje.

PiSSmani nie musza znać Rosjan żeby ich znać. To taka ichnia logika. Tak jak nie muszą sie znać na fizyce i lotnictwie żeby okreslić przyczynę katastrofy smoleńskiej. Taki postmodernizm rodem z IV RP.

To taka , twoja czerwona logika.Ale nie spodziewałem się cudów.

Gdyby pissmani + ziobrowcy mieli rację w chociaż jednej, jedynej sprawie, o którą "walczyli" przez ostatnie lata, można by sie ewentualnie zastanawiać, czy nie mają racji w tym przypadku. Ale Kaczyńscy i ich fagasy mylili się ZAWSZE. Wszystko, czego się tknęli - psuli i ośmieszali. Czy jako ministrowie, czy jako "uczeni", czy jako posłowie, czy jako dziennikarze. 70% społeczeństwa to widzi, dlatego kurdupel nigdy nie zdobędzie władzy.

Tomula i podobni do niego "oszołomy" mogą wypisać jeszcze kilometry kwadratowe swoich bzdur, to niczego nie zmieni. Jedyne, co Kaczyński & Spółka robią skutecznie, to opluwanie porządnych ludzi i niszczenie autorytetów. Znamy to z historii - Mickiewicz - zdrajca, Piłsudski - zdrajca i agent, Narutowicz - zaprzaniec i zdrajca., Bartoszewski, Jan Karski, Miłosz, Jan Nowak-Jeziorański, Tusk - wszystko zdrajcy i agenci.

Jeśli kiedyś powstanie Księga Hańby Narodu Polskiego, Kaczyścy znajdą się tam na czołowym miejscu. Kto chce, niech się dopisuje.

A Donald pewnie będzie w tej księdze mężem stanu, hehehehe.Wot czerwone myślenie, hehe
Gość StaryM

(Konto usunięte)

To taka , twoja czerwona logika.Ale nie spodziewałem się cudów.

A twoja ma jaki kolor? Tak na oko to zielona jest, z lekkim odcieniem zgnilizny.

http://www.naszepanstwo.pl/173-o-tym-jak-pewien-mlody-czlowiek-nie-zostal-pisarzem-sci-fi

Doskonały tekst o smoleńskiej sraczce, choć napisany w formie fikcji literackiej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.