Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

A co ma do powiedzenia Hypki, gdzie jest Hypki, Jaro, Twój kumpel.

Hypki powiedział co miał do powiedzenia. I o ile mnie pamięć nie myli to skrytykował zarówno raport rosyjski jak i polski, oczywiście za różne rzeczy. Oraz stwierdził, że jeżeli w miarę inteligentnie i na chłodno skompilujemy obydwa to jest duże prawdopodobieństwo, że będziemy bliscy rzeczywistego przebiegu wydarzeń.

Dla jasności osób niezorientowanych - Hypki był zajadłym przeciwnikiem ministra Klicha i wystepował w radiu Maryja (sam słyszałem). Ale stał sie wrogiem PiSSmanów bo wyrażal fachowe opinie zamiast bredzić na ustaloną na Krakowskim Przedmieściu nutę.

Jestem Europejczykiem.

Hypki powiedział co miał do powiedzenia. I o ile mnie pamięć nie myli to skrytykował zarówno raport rosyjski jak i polski, oczywiście za różne rzeczy. Oraz stwierdził, że jeżeli w miarę inteligentnie i na chłodno skompilujemy obydwa to jest duże prawdopodobieństwo, że będziemy bliscy rzeczywistego przebiegu wydarzeń.

Co się stało w ostatnich dwóch sekundach lotu?

Hypki to wie?

Z jakiego raportu?

Co się stało w ostatnich dwóch sekundach lotu?

Hypki to wie?

Samolot zadupcył w glebę.

Wiedzą to wszyscy. Zwłaszcza ci nieżyjący.

Jestem Europejczykiem.

Ty nam nie tłumacz. Wytłumacz tym pajacom z PO co to demokracja.

Powinien wygrać najlepszy, a od 5 lat tak nie jest..

Już miałem to złośliwie skomentować ale powstrzymam się i zapytam calkiem poważnie:

A skąd niby mielibyśmy wiedzieć, że to ci są lepsi a nie tamci?

Jestem Europejczykiem.

Won! wy***rdalać z Polski! Tu jest miejsce tylko dla POLAKóW z dziada pradziada!!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tyle razy tłumaczę: wygrajcie sobie wybory chłoptasie!

popierniczyły ci się systemy

w demokracji obywatel nie musi wygrywać wyborów żeby mieć wpływ na władzę . NAwet jak obnywatek nie popiera partii rzadzącej to ma prawo mieć oczekiwania wobec niej

niechże twoj sowiecki umysł wreszcie to pojmie. To że ktoś się dorwał do władzy to nie znaczy że ma żreć z tego koryta ile się da .

Władza to służba wobec współobywateli i przywilej.

Tylko w rozumieniu troglodytów twojego pokroju jak ktos "sobie wygrał" wybory to mu się należy .

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Tobie się bartuś wszystko popierniczyło. I nie pisz lemingu PiSSmański co ja myśle bo nie masz o tym zielonego pojecia. Radziłbym ci zajęcie się sobą ale widać, że na to 5 sekund zajęcie i zostaje wolny czas do zagospodarowaniai nie wiesz co z nim zrobić.

Jestem Europejczykiem.

Tobie się bartuś wszystko popierniczyło. I nie pisz lemingu PiSSmański co ja myśle bo nie masz o tym zielonego pojecia. Radziłbym ci zajęcie się sobą ale widać, że na to 5 sekund zajęcie i zostaje wolny czas do zagospodarowaniai nie wiesz co z nim zrobić.

tyle wody wylanej na forum i dalej nie wiadomo co myślisz ?

hehe

do bełkotu bez sensu się pan szanowny przyznaje i cenię tę szczerość

powinienes ten podpis zmienić z "Jestem Europejczykiem" na "Żyję w Europie"

będzie bliżej prawdy i Europejczycy odetchną

a co do tematu

po każdym takim newsie jest kampania bagatelizacji problemu. Tylko ile już tego było ? Z sumy wpadek nie wynika sukces

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Obejrzałem film dokumentalny opisujący śledztwo katastrofy Arrow Air 1285 z 1985

kopara mi opadła, bo jak widać nie tylko my mamy swoją komisję Milera i Macierewicza.

totalne deja-vu tylko czasami niektóre detale na odwrót

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

- amerykański samolot cywilny wyczarterowany przez wojsko przewoził żołnierzy z misji wojskowej z płw Synaj (248 osób)

- po międzylądowaniu w Kanadzie tuż po starcie spadł w las, rozpierniczył się w drobiazgi wszyscy zginęli.

- zadziałała konwencja Haska, Kanadyjczycy prowadzili śledztwo.

- po długim śledztwie oficjalni ustalono że przyczyną był błąd załogi która zaniechała decyzji o odlodzeniu samolotu i źle obliczyła masę pasażerów, źle ustaliła prędkość startową samolot przepadł i spadł w las tuż za lotniskiem.

- pojawił się jednak gościu który zgłosił votum-separatum z kilkoma innymi ogłosił że maskowano niektóre dowody (podobno leżały jakieś tajemnicze rury w miejscu katastrofy) i była to najpewniej BOMBA, najpewniej podłożona przez ruskie służby specjalne w związku że urzędujący wówczas Ronald Reagan wkurzył ruskich sprawą Iran-Contras a Ci się zemścili i wysadzili samolot. Heca była nie na rękę służbom amerykańskim i chcieli całą sprawę zmieść pod dywan.

- awantura zrobiła na tyle duża że w efekcie rozwiązaną ówczesna Kanadyjską Rade Bezpieczeństwa Lotnictwa

- a goście od bomby z tymi od wersji oficjalnej awanturują się chyba do dzisiaj.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.