Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Obejrzyjcie ten film, zobaczcie którędy biegnie rura gazowa, za ile ten gaz mamy i zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi i dlaczego była "katastrofa" smoleńska.

http://www.youtube.com/watch?v=82j7wq4y5f8

Ale my to wszystko juz wiemy mniej więcej. Najlepszy dla Rosjan był Kaczyński żywy, nadymający się i pieniący, obrażający sie na wszystkich z byle powodu. To był prawdziwy skarb bo co rusz Rosjanie mowili - chcemy się dokadac, jesteśmy rozsądni ale ten facet ma fioła, skoro wy nie chcecie robić z nim interesów to nie zmuszajcie do tego nas.

Tyle w skrócie - kto zrozumie to zrozumie, kto nie niech mi to o lemingach nie pier**li bo sam z tego gatunku.

Jestem Europejczykiem.

Prezydent Kaczyński był jak na razie JEDYNYM prezydentem po 1989 który reprezentował polską rację stanu i polskie interesy.

Dlatego musiał zginąć.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nowe fakty w sprawie zamachu w Smoleńsku:są symulacje komputerowe, które jednoznacznie wykazują że takie rozkawałkowanie wraku może pochodzić TYLKO od wybuchu! Gdyby wrak walnął w ziemię jak chce MAK i ich przydupas Miller z prędk. 10 m/s to powinien być CAŁY!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorku

fakty to są takie,że bredzisz.

Prezydent Kaczyński reprezentował interesy tylko swojego brata i nie mógł być dla nikogo zagrożeniem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Prezydent Kaczyński reprezentował interesy tylko swojego brata i nie mógł być dla nikogo zagrożeniem.

Naturalizowanych Polaków ci u nas dostatek - jak widać.

Nowe fakty w sprawie zamachu w Smoleńsku:są symulacje komputerowe, które jednoznacznie wykazują że takie rozkawałkowanie wraku może pochodzić TYLKO od wybuchu! Gdyby wrak walnął w ziemię jak chce MAK i ich przydupas Miller z prędk. 10 m/s to powinien być CAŁY!

Ukryta Zawartość

Nie mam pojecia skąd debilny pomysł z 10m/s. Jakbyś umiał liczyć to policzyłbyś, że to 36km/h. A z jaką predkością lądował Tupolew?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Nie mam pojecia skąd debilny pomysł z 10m/s. Jakbyś umiał liczyć to policzyłbyś, że to 36km/h. A z jaką predkością lądował Tupolew?

To jest właśnie poziom techniczny "sekty smoleńskiej" i ich "ekspertów".

Ale przyznać trzeba, że gdyby TEN Tupolew uderzył z prędkością 36km/h (:-) ) to miałby szansę na pozostanie w całości po warunkiem że pole przywalenia było by puste :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie mam pojecia skąd debilny pomysł z 10m/s.

Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że ów debilny pomysł pochodzi WPROST z materiałów Anodiny i Millera. Chodzi o PRĘDKOŚĆ OPADANIA PIONOWEGO a nie o prędkość samolotu która była dużo wyższa.

Taką prędkość opadania pionowego w momencie uderzenia o grunt podają raporty Anodiny i Millera.

Jeśli jest ona prawdziwa to samolot nie ma prawa znajdować się w tysiącach kawałków. Powinien wytrzymać uderzenie.

Prościej już nie potrafię.

Ja wiem, że mózg leminga nie jest za duży, więc ci wybaczam.

Chodzi o PRĘDKOŚĆ OPADANIA PIONOWEGO a nie o prędkość samolotu która była dużo wyższa.

Jeśli jest ona prawdziwa to samolot nie ma prawa znajdować się w tysiącach kawałków. Powinien wytrzymać uderzenie.

Czyli prędkość NIEPIONOWA na rozbicie lub nierozbicie nie miała wpływu żadnego.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Prędkość pozioma również została wzięta pod uwagę w symulacji.

Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że ów debilny pomysł pochodzi WPROST z materiałów Anodiny i Millera. Chodzi o PRĘDKOŚĆ OPADANIA PIONOWEGO a nie o prędkość samolotu która była dużo wyższa.

Taką prędkość opadania pionowego w momencie uderzenia o grunt podają raporty Anodiny i Millera.

Najpierw piszesz doktorek pierdoły, ośmieszasz się a za chwilę piszesz sprostowania i odwracasz kota ogonem.

Cytat z tego, co napisałeś:

"Gdyby wrak walnął w ziemię jak chce MAK i ich przydupas Miller z prędk. 10 m/s to powinien być CAŁY!"

Podana prędkość opadania byla w momencie schodzenia a nie w momencie uderzenia o ziemię. I nie pouczaj mnie bo cię PiSSmański lemingu z dodawania wektorów przepytam i znowu wyjdziesz na głupka.

Jestem Europejczykiem.

doktorku

Wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia.Jak zresztą większość laików.Macierek również!

Ile wynosiła ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Spytaj autorów symulacji, ile...

A W OGÓLE, TO MAMY 1 MAJA!!! :)

WSZYSTKIM TOWARZYSZOM DZIELNIE WALCZĄCYM Z OBŁĄKANYM MACIEREWICZEM I JEGO KOMISJĄ PRAGNĘ ZŁOŻYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA!

Поздравляю Вас!

proszę wjedź samochodem w zagajnik z prędkością 36 km/h.

zaraz za dublinem na południe, jadąc przez rejon ticknock drogą do glendalough oprócz wzgórz porośniętych pięknym wrzosem jest sporo iglastych zagajników.

jestem pewien że jesteś takim betonem, że nic ci się nie stanie.

zrobisz przysługę nam wszystkim na forum.

Oooooo, towarzysz shukenja już od rana motywowany internacjonalistycznym obowiązkiem wspomagania komisji tow. Anodiny - na posterunku! :)

Towarzyszu, dziękuję wam za cenne wskazówki ale nie skorzystam. Kiedyś pracowałem w tej okolicy i kierowca opowiedział mi historię o Jeźdźcu Bez Głowy, którego często tam się spotyka.

Od tej pory omijam te rejony.

Ale wy towarzyszu możecie tam jechać, poproście centralę w Moskwie o diety i wypróbujcie swój pomysł.

PS: ten jeździec bez głowy... to chyba o was, towarzyszu? :)

.......OBŁĄKANYM MACIEREWICZEM I JEGO KOMISJĄ.........

'il Dottore' czy to oficjalna diagnoza ? ;-)

.

A W OGÓLE, TO MAMY 1 MAJA!!! :)

WSZYSTKIM TOWARZYSZOM DZIELNIE WALCZĄCYM Z OBŁĄKANYM MACIEREWICZEM I JEGO KOMISJĄ PRAGNĘ ZŁOŻYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA!

DZIĘKUJEMY !

Oooooo, towarzysz shukenja już od rana motywowany internacjonalistycznym obowiązkiem wspomagania komisji tow. Anodiny - na posterunku! :)

nie tylko ja od rana walczę z trudem świata.

ja jednak mam powód - małe dzieciaki.

ciekawe jaki masz ty.... :)

zaraz się bowiem okaże kto jest czym motywowany, drogi jedyny prawdzywy patryoto z zielonej wyspy.

spocznij !

Ja? Z emocji spać nie mogłem... Szykowałem transparenty i szturmówki, pucowałem hasła pierwszomajowe... :)

pochod_1-maja_gierek-jaroszewicz.jpg

Tobie mogę za darmo stulejkę zoperować bo ci wyraźnie na mózg uciska.

Na twoją stulejkę trzeba aż takiego mistrza? :) Uuuuu to musi być straszny przypadek - współczuję.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.