Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Możesz sobie sam przeczytać co sami ,, fachowcy'' powiedzieli:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14626248,Jak_zeznawali__eksperci__Macierewicza___12_NAJCIEKAWSZYCH.html#BoxSlotIIMT

Pasjonująca lektura.

no dobrze przeczytałem kilka pierwszych i nie rozumiem co w nich jest nie tak ? prawie w żadnym fragmencie nie ma treści postawionego pytania, są tylko wyrywki wypowiedzi, po ich kontekście wnioskuje że "opowiadają jak się to zaczęło", trudno też cokolwiek się domyślać bo nie wiadomo kto co "powiedział".

Na podstawie kilku zdań z iluś stron nikt nie jest w stanie wysunąć takich wniosków jak wy, równie dobrze mogę powiedzieć że mam samochód mając sam silnik. Swoją drogą może porobić takie wycinki waszych wypowiedzi, też by było ciekawie :P

no i znowu nie ten kolor okładki...

Gość Gosc

(Konto usunięte)
<br />tak też współpracujesz z NASA, też brałeś udział w badaniach największych katastrof lotniczych i kosmicznych ? też przekonywujesz silniki odrzutowe, też współpracujesz z licznymi instytucjami i uczelniami i też zgarniasz międzynarodowe nagrody ? <br />

Wiszę Ci dobrą butelkę.

Teraz mi uświadomiłeś, że czym prędzej muszę się skontaktować z Antosiem.

Kiedyś zdobyłem tytuł mgr inż. leśnik! No to przecież ja o brzozie mogę długo. I mam na to papier!

Jak mi oczywiście zapłaci 150tzł jak innym.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

To jeszcze nas cmoknij na pożegnanie :-).

:* mówisz masz, (tylko se nie wyobrażaj za dużo) :P

Antoś to tylko krzykacz, zawsze taki był jest i pozostanie, ja raczej nigdzie o nim nie pisałem bo dla mnie on w żadnym stopniu jest autorytetem czy osobą która się "zna".

Kiedyś zdobyłem tytuł mgr inż. leśnik! No to przecież ja o brzozie mogę długo. I mam na to papier!

każdy wie że jest pancerna i uj !

problem w tym że nie płaci... badania są sponsorowane przez uczelnie (tak jest zawsze).

Wiszę Ci dobrą butelkę.

Wiecej nam takich lesnikow.

Możesz sobie sam przeczytać co sami ,, fachowcy'' powiedzieli:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo gorąco polecam wszystkim obejrzenie świetnego nowego filmu "Pain & Gain". Prawdziwa historia. Niewiarygodne co potrafią ludzie, którzy są odpowiednio zaawansowanymi debilami, jakie mają możliwości rolowania otoczenia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

problem w tym że nie płaci... badania są sponsorowane przez uczelnie (tak jest zawsze).

Problem w tym, że w przypadku Biniendy to gówno prawda, uczelnia nie sponsoruje żadnych badań na temat Smoleńska.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

kostropaty

Masz na to papier?

Problem w tym, że w przypadku Biniendy to gówno prawda, uczelnia nie sponsoruje żadnych badań na temat Smoleńska.

Trochę mnie uspokoiłeś.

Z okazji 11 września przejrzałem na youtube jeden z tych "spiskowych" filmów na temat WTC. "Fachowiec" udowadnia tam że Wieże zostały wysadzone w powietrze, nawet wskazuje miejsca wybuchów na dokumentach filmowych uwieczniających tę tragedię - moim zdaniem za wiele tam nie widać, budynek się wali i tyle. Ale co tam, sprawdzę na innych filmach, jak wyglądają budynki wysadzane w kontrolowany sposób w celach wyburzeniowych - no i sory nie wygląda to jak w WTC. Ale gawiedź łyka, bo bełkotliwe wynurzenia przedstawiane są jako prawdy oczywiste, a teorię spisku produkuje się łatwo.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A co powiesz o WTC 7 bodajze? Palilo sie tam biuro a zawalil sie caly budynek. A co ciekawsze reporterka z jednej z tv stojaca w tle tego bydynku informuje nas , ze zawalil sie dwadziescia minut temu. A co powiesz o locie 93 gdzie nie bylo cial ani wlasciwie sladu samolotu. A moze cos o wbitym w pentagon dzambodzecie 747 i jego trajektorii lotu? Samolot ,, wyparowal,, . Zero sladu po nim na trawniku przed biurem ani w bydynku. Takich pytan jest duzo wiecej. Mozna zapytac tez o idealnie sciete filary WTC. Masz tu paru inzynierow moze Tobie pomoga . Bym zapomnial wlasciciel WTC ubezpieczyl budynki kilka dni przed katastrofa na wypadek lotniczy na bodajze 3 mld.

Myślę że CIA na pewno coś wiedziało o planowanym ataku - w to nie wątpię, ale że to mistyfikacja? HA ha - taka jak "zamach" smoleński.

Przyjrzyj się zamachowi na JFK - został on tak dobrze zorganizowany, że do dziś nikt nie ma zielonego pojęcia kto bezpośrednio pociągał za sznurki. A w przypadku WTC o tym "tajnym" spisku trąbi cały internet.

A co powiesz o WTC 7 bodajze? Palilo sie tam biuro a zawalil sie caly budynek. A co ciekawsze reporterka z jednej z tv stojaca w tle tego bydynku informuje nas , ze zawalil sie dwadziescia minut temu. A co powiesz o locie 93 gdzie nie bylo cial ani wlasciwie sladu samolotu. A moze cos o wbitym w pentagon dzambodzecie 747 i jego trajektorii lotu? Samolot ,, wyparowal,, . Zero sladu po nim na trawniku przed biurem ani w bydynku. Takich pytan jest duzo wiecej. Mozna zapytac tez o idealnie sciete filary WTC. Masz tu paru inzynierow moze Tobie pomoga . Bym zapomnial wlasciciel WTC ubezpieczyl budynki kilka dni przed katastrofa na wypadek lotniczy na bodajze 3 mld.

Pewnie jakby wziąć te wszystkie "pytania" pod lupę to "wyjaśniły by się" jak te wybuchy w WTC.

W śledztwie w sprawie mordu w Smoleńsku Gazeta Wyborcza ma status... POKRZYWDZONEGO!!! Ma więc większe prawa,niż rodziny pomordowanych i ich pełnomocnicy!!!

OTO POLSKA!!!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Macierewicz w sprawie katastrofy w Smoleńsku ma status POKRZYWDZONEGO!!! więc ma prawo robić z Polski pośmiewisko, okłamywać społeczeństwo i niszczyć spójność Narodu Polskiego! OTO POLSKA!!!

Uwaga! Mam dowody na to że "gwiezdne wojny" to WIELKA MISTYFIKACJA!!! Nie jest to filmowa fikcja Lukasa, a on sam sterowny jest przez Kosmitów, tak samo, jak starożytne cywilizacje ziemskie:

indy_3.jpg

a to w polskim parlamencie poslowie dostaja wysokie wynagrodzenie za to ze niczym sie nie zajmuja oprocz tej sprawy smolenskiej ?

Beda sie jeszcze z 10 lat zajmowac i podatnicy beda utrzymywac takich darmozjadow ?

Czym jeszcze zajmuje sie taki Macierewicz oprocz sprawy smolenskiej ?

A to Polacy sa tacy glupi ze utrzymuja takich poslow ??

hmm

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Bez zaangażowania Antoniego M. i jego zespołu Amerykańcy g....o się dowiedzą!

W śledztwie w sprawie mordu w Smoleńsku Gazeta Wyborcza ma status... POKRZYWDZONEGO!!!

Jakim cudem?

Przecież w 1940 jeszcze nie istniała!

Gość cycus12

(Konto usunięte)

bo komuchy tak napisały ?

http://www.youtube.com/watch?v=8su8vTrLFsg

na temat gazet: 7:30 i jak to pięknie kłamią i finansowanie profesora 9:50

Teraz akurat podniecają się tym samym w TVN24...

przecież to jest jeden wilki TVN.

Uwaga na amerykańskich komuchów!!!

"„Newsweek” postanowił sprawdzić te rewelacje (o finansowaniu badań - przyp. mój). Eileen Korey odpowiedzialna za kontakty uczelni z mediami przekazała nam, że prof. Binienda rzeczywiście zajmuje się obecnie badaniem smoleńskiej katastrofy, zaprzeczyła jednak twierdzeniom Macierewicza dotyczącym kwot. – Na to konkretne badanie nie przeznaczyliśmy żadnych funduszy – stwierdziła.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
<br />Na to konkretne badanie nie przeznaczyliśmy żadnych funduszy – stwierdziła. <br />

Może jakieś ośrodki parapsychologii, magii czy też psychiatryczne się przyznają?

zwolennicy teorii spiskowych powinni założyć wątek z cyklu "strefa 51" szukając ufo

ja też sklejałem papierowe samoloty i nawet leciały i od dziś proszę do mnie mówić EKSPERT bom nim jest, wybuchów nie robiłem bo saletra słabo było dostępna

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

ja poszedł bym o krok dalej,

nikt będący zdrowym na umyśle nie zasiadłby w tym szacownym gronie "eksperufff zespołu maciorewicza"

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Gość cycus12

(Konto usunięte)

nikt będący zdrowym na umyśle nie zasiadłby w tym szacownym gronie "eksperufff zespołu maciorewicza"

może stanę się trochę monotonny ale ciągle pytam a nie słyszę odpowiedzi... bo ?

Wyświetl postUżytkownik Jaro_747 dnia 19.09.2013 - 12:05 napisał

Na to konkretne badanie nie przeznaczyliśmy żadnych funduszy – stwierdziła.

Może jakieś ośrodki parapsychologii, magii czy też psychiatryczne się przyznają?

i to wy innych nazywacie betonem.... to nie są żadne specjalne badania to jest zwyczajna normalna praca a facet dostaje za to wynagrodzenie z uczelni. Tak trudno przeczekać aż minutę ?

dzisiaj w polskim radiu omawiali właśnie ten artykuł którym się tak podniecacie, wszyscy (nawet posłowie PO) doszli do zupełnie innych winsoków niż Wy (o ile można to nazwać wnioskami), . Po za tym jak pisałem wcześniej, każdy z was może się okazać idiotą i debilem wystarczy zrobić to co zrobiła wyborcza, wyrwać kilka zdań z kontekstu.

Wszyscy krzyczą że eksperci partacze ok a kim są w takim razie eksperci którzy powiedzieli że to wina brzozy ? potem że nie a po 2 latach pocięto ja na klocki i wzięto do ekspertyzy....

Ja rozumiem że jak kończą się argumenty albo temat robi się niewygodny to trzeba porzucać mięsem, pozywać od durni i się powyśmiewać itd rozumiem też że ciągle zadając pytania "czemu", "dlaczego", "na jakiej podstawie" spotkam się z ignorancją towarzystwa wzajemnej adoracji albo obelgą i jakąś mnie to nie rusza... zastanawia mnie za to bardzo co sobie myślą ludzie którzy to czytają stojąc obok. Znowu się powtórzę, światowe sławy, uczelnie w USA i Kanadzie, inżynierowie i konstruktorzy (między innymi samolotów), największe instytucje na naszym globie są przez was znieważane, mieszane z gównem. Robicie z nich idiotów i debili, naśmiewacie się bo gazeta wielokrotnie oskarżana o manipulowanie informacjami zacytowała kilka zdań ? Jesteście od nich wszystkich mądrzejsi i wiecie lepiej .. to czemu was tam nie ma ?

Pewno też nie latacie, nie używacie samochodów itd... skoro projektują je tacy debile.

Kilka kolejnych postów będzie przestawiać sztukę odwracania kota ogonem, poniżania i wyzywania.

Bo...?

Średnio rozgarnięty gimnazjalista w ciągu kilku chwil prawidłowo zaszufladkuje Antka z ekipą.

I coście się tak uczepili tej brzozy?

Ona nie jest tu istotna, podobnie jak mgła, hel, kosmici...

Przegięli piloci wespół z wieżą KL...

. (kropka)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.