Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejn y temat do przemyślenia dla baranów Antoniego i jego szajki hochsztaplerów:

"- Nie brałem udziału w analizie Chrisa Cieszewskiego - napisał Deepak Mishra z University of Georgia, wybitny specjalista od zdjęć satelitarnych. Cieszewski powoływał się na niego, twierdząc, że smoleńska brzoza została złamana jeszcze przed 10 kwietnia 2010 r.

Cieszewski, który pracuje na wydziale leśnym, zgłaszając swój referat, powołał się, że w pracach nad analizą zdjęć uczestniczyło kilku wybitnych naukowców z USA: Arun Kumar, Deepak Mishra, Roger Lowe i Pete Bettinger.

Prawicowe media związane z PiS podkreślały, że udział tak wybitnych specjalistów z USA w pracach Cieszewskiego to cios dla rządowego zespołu Macieja Laska, bo nie będą w stanie podważyć ustaleń naukowca polskiego pochodzenia.

W piątek rano wysłaliśmy na służbowy adres Mishry maila z pytaniem, czy kiedykolwiek uczestniczył w analizie Cieszewskiego. W razie odpowiedzi twierdzącej poprosiliśmy o wyjaśnienie: czy jest pewny, że chodzi o dokładnie tę brzozę, o którą uderzył tupolew, i skąd pochodzą zdjęcia użyte do analizy?

Po południu naszego czasu otrzymaliśmy bardzo uprzejmą i krótką odpowiedź. Mishra podkreślił: "Nigdy nie byłem zaangażowany w tę analizę i dlatego nie mogę skomentować pana pytań". Był zdziwiony, że próbuje się go łączyć z pracą Cieszewskiego."

No i kolejna plama, kolejny blamaż, po raz kolejny okazalo się, że cała ta "komisja" jest gówno warta.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Iksik udał sie po wskazówki "co tu teraz robić" :-))). Jutro zapewne dowiemy się, że był to pseudonim innego wybitnego "fahofca" który chciał pozostać anonimowy z obawy o bezpieczeństwo, bo przecież bojówki Tuska szaleją na całym globie ;-).

to będzie kolejny profesur na miarę rońdy, no brawoooo, pijjjjjj bzzzziuuuuuuu

Ukryta Zawartość

cóż rzygać się chce jak się widzi takie zabawy z photoshopem, ile to ludzie mają jadu, żeby zrobić cokolwiek aby zdewaluować władzę

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Tylko fotkę wklejam... fajna?

e188c43e4a2fb936702fc3e2088076f7.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

na takiej propagandzie opieracie swoje kłamstwa, wam tylko wojenki w głowie, nie potraficie żyć w zgodzie.sądze, że tak samo w życiu prywatnym dominujecie, dyktatura nic innego.kto się sprzeciwia od razu kłamie, to wasza doktryna polityczna KŁAMSTWO NIC INNNEGO

doktorku rzygać się chce tyle ci powiem,

na takiej propagandzie

Powiedz co ciebie tak poruszyło w tym zdjęciu, że stwierdzasz jego zafałszowanie?

Opisz nam co na nim widzisz?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Powiedz co ciebie tak poruszyło w tym zdjęciu, że stwierdzasz jego zafałszowanie?

Opisz nam co na nim widzisz?

a kolega z tym pytaniem to tak na poważnie, czy też szuka głupszego od siebie?

Przecież wątek ponoć mało poważny, tak więc odpowiedz poważnie..

KŁAMSTWO NIC INNNEGO

Gdzie widzisz kłamstwo w tej fotografii?

Na razie same kłamstwa to padają z ust Tuska, Anodiny, Millera, Kopaczowej i całej reszty tych żałosnych ludzi.

Po co kłamią? Dlaczego?

Sam sobie odpowiedz.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

oto mój komentarz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A kto ci każe? :)

doktorem to był komentarz do poziomu intelektualnego ludzi z którymi piszę.to ludzie, którym brak klepek

Widać Tuskowe agencje PR w akcji ?

Ciekawe ile płacą? żeby ukryć prawdę zmanipulować i "rozmyć całą sprawę".

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Przecież wątek ponoć mało poważny, tak więc odpowiedz poważnie..

wątek bardzo poważny, tylko co niektórzy z was zatrzymali się na bajkach sf i nadal kulają przy nich gile z nosa,

Przecież pytanie dotyczy tylko i wyłącznie twoich odczuć zawartych w niby komentarzu do zdjęcia.

Szczerze mówiąc dałeś do niego komentarz na poziomie krytykowanego również przez ciebie AM zwanego dalej "Człowiekiem z bródką"

Wklejając niemowlę na kacu, nie bardzo wiem co masz na myśli..określiłeś swój poziom, czy jak??

Teraz poważnie, porzuć uprzedzenia i odpowiedz na zadane wcześniej pytanie.

Likorzowi i mnie - w euro. Ile? Przyzwoicie.

O, wypraszam sobie! Mnie Tusk nie płaci! :)

wątek bardzo poważny, tylko co niektórzy z was zatrzymali się na bajkach sf i nadal kulają przy nich gile z nosa,

Pytanie nie jest o SF ani gile. Prosta sprawa: CO WIDZISZ NA ZDJĘCIU?

Nie bardzo rozumiem o co ta afera ze zdjęciem. Tusk ma być smutny a nie jest? Może Putin powiedział, że odtajni akta Katynia? Albo obniży cenę gazu lub ropy?

A może obiecał powiększenie importu polskich parówek?

A tak w ogóle to skąd wiadomo gdzie i kiedy zrobiono to zdjęcie i dlaczego odnalazło się po trzech latach?

Jestem Europejczykiem.

<br /><br /><br /><br /><br /> Napisano dziś, 20:55 <br /><br /><br />Użytkownik Bezlitosna Niusia dnia 27.10.2013 - 17:12 napisał<br /><br /><br />Likorzowi i mnie - w euro. Ile? Przyzwoicie.<br /><br /><br />O, wypraszam sobie! Mnie Tusk nie płaci! :)<br />
Gdy tak sobie czytam , co czasami wypisujesz - jestem pewien , że płacą ci z każdej opcji , panie Likorzu...

Jaro_747

No wiesz, trzy to taka PiSmagiczna liczba. Stąd trzy lata.

"- Po trzech latach badań mogę powiedzieć, że są dowody świadczące, że trzy osoby przeżyły katastrofę smoleńską - stwierdził Antoni Macierewicz podczas spotkania w Kielcach."

Ukryta Zawartość

post-17911-0-49953800-1382906149_thumb.jpg

post-17911-0-70296800-1382906167_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Katastrofa smoleńska była wydarzeniem bez precedensu w historii Polski, ale także we współczesnej historii świata. Jej wyjaśnienie jest oczywistym warunkiem trwania polskiej wspólnoty narodowej. Tymczasem w trzy i pół roku po tragedii pozostaje ona wciąż niewyjaśniona. Mnożą się liczne wątpliwości.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Jej wyjaśnienie (katastrofy smoleńskiej - przyp. mój) jest oczywistym warunkiem trwania polskiej wspólnoty narodowej."

Oczywiście wyjaśnienie idące po myśli kilku psychopatów, bo przecież nie chodzi o zwykle, proste i banalne wyjaśnienie.

W takim razie prawdziwe pytanie brzmi - co ci psychopaci chcą osiągnąć?

Jestem Europejczykiem.

Gdy tak sobie czytam , co czasami wypisujesz - jestem pewien , że płacą ci z każdej opcji , panie Likorzu...

Masz na myśli że jak Kaczyński przejmie rządy to będę jechał na niego?

A będę - jeśli okaże się marny.

Jeśli zaś zechce pójść w ślady Wiktora Orbana to dorzucę się do zbiórki na pomnik Prezesa.

Póki co - mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. Ale jeśli stanie się inaczej - to nie będzie litości. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.