Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Pan Premier Władimir Putin

Bardzo proszę aby strona Federacji Rosyjskiej, niezwłocznie, czyli bez zbędnej zwłoki, zwróciła stronie Rzeczypospolitej Polskiej, wrak Tupolewa, rozbity na lotnisku w Smoleńsku.

Z poważaniem

Dziękuję.

Pozdrawiam

J.K.

Ma swoich przedstawicieli, jeden z nich właśnie uaktywnił się, na sygnał.

A czasem to nie Ciebie zdemaskowałem jako rosyjskiego szpiona , a Ty potwierdziłeś ?

To wszystko są brednie. Przecież wiadomo, że jeżeli rzeczywiście był zamach to został on zorganizowany przez jarusia kaczyńskiego - on na tej tragedii skorzystał i korzysta nadal. Może to zrobił za pośrednictwem macierewicza (który nie leciał, a był na miejscu), może przez opłaconych, wiernych pisowi ludzi - prawdę zna tylko on. Kolejną osobą, która mogła być w to zamieszana to martusia kaczyńska, która dostała dużo "krwawych pieniędzy" za śmierć rodziców. Ani jaruś, ani martusia nie wyglądali na specjalnie zmartwionych, a jaruś się ohydnie uśmiechał do kamer.

Czy ja wiem...

Moim skromnym zdaniem Jarek byłby, nomen omen, za krótki na taką akcję. Tym bardziej Marta albo ten bufon Zięciulek, nie wiem jak mu tam.

Gdyby nieznany snajper zdjął Leszka na Jasnej Górze czy gdzieś, można by to brać pod uwagę całkiem realnie.

A tak, sprawić by zaszło tyle zbiegów okoliczności układających się wspólnie w sprzężenie dodatnie, trzeba by chyba połączonych sił, środków i mózgów KGB, CIA, NASA i Kaszpirowskiego.

Myślę że po prostu trafiło się kurze ziarno. Mam rzecz jasna na myśli starszego z braci.

Niezależnie od okoliczności w wyniku których doszło do tragedii w Smoleńsku i tak nie wrócimy życia zmarłym , po co więc strzępić język i tworzyć mity ?

Odnoszę jednak wrażenie , że Ten na górze chciał utrzeć nosa temu na dole , tj. Jarusiowi za jego butę i swarliwość

Piotr

Myślę że po prostu trafiło się kurze ziarno. Mam rzecz jasna na myśli starszego z braci.

Jeżeli patrzeć na wszystko pod kątem "cui bono" to rzeczywiście najwięcej zyskał Prezes a najwięcej stracił Tusk. Żywy Lech był cudownym wytłumaczeniem wszelkich nieszczęść i niemożliwości a w parze z bratem świetnie nadawali się do straszenia elektoratu.

Myślę że z początku Rosjanie byli przerażeni ale później położyli na tym laskę i z rosnącym rozbawieniem obserwowali jak PiS szarpie Donalda i Platformę Lech był dla nich o tyle pożyteczny że byl świetną wymówką wobec Zachodu w przypadku jakichś problemów.

Jestem Europejczykiem.

Tym bardziej współczuję Jarkowi. Tak niewiele brakowało i sprawa domknęłaby się idealnie. Zabrakło tych paru procencików, i Wolska byłaby jego. Można się wkurzyć.

Najwyraźniej tuż przed wyborami zdawał sobie z tego sprawę, ale nie miał pomysłu co i komu podebrać. W końcu zdecydował się na gierkowców, ale coś słabo poszło. Myślę że może skuteczniejsza byłaby próba podebrania lewicy homoseksualistów. Tak jak to ostatnio rzutem na taśmę zrobił Palikot. Tylko jak to zrobić ? Tymochowicz pewnie by wiedział. Kłania się dewiza Kwiczoła : "To trzeba by jakiemścić sposobem".

Pan Premier Władimir Putin

Bardzo proszę aby strona Federacji Rosyjskiej, niezwłocznie, czyli bez zbędnej zwłoki, zwróciła stronie Rzeczypospolitej Polskiej, wrak Tupolewa, rozbity na lotnisku w Smoleńsku.

Z poważaniem

Dziękuję.

Pozdrawiam

J.K.

Panie Jarek życzę poprawy zdrowia ...odpisał Putin

Wolałbym się nie urodzić, niż mieć taką tęgą głowę jak następujący osobnicy

- donald t.

-.............

-............

-............

-............

-wladz.

Wolałbym się nie urodzić, niż mieć taką tęgą głowę jak następujący osobnicy

- donald t.

-.............

-............

-............

-............

-wladz.

Bóg nad tobą czuwał.

Urodziłeś się z pustym łbem.

Twoje Jestestwo , numerek, świadczy o tym, że masz niewiele do powiedzenia w temacie swojego "istnienia"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pastwicie się tylko

Możecie dalej spacerować............

Twoje Jestestwo , numerek, świadczy o tym, że masz niewiele do powiedzenia w temacie swojego "istnienia"

Zwariowałeś

Bóg nad tobą czuwał.

Urodziłeś się z pustym łbem.

To ocena.

Każdy może mieć inną.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.