Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

No to za około tydzień dowiemy od którego ruskiego blogera są te zdjęcia i co w nich retuszował.

Ale nic to będą znowu następne i następne i następne....

Oj, coś taki poważny dzisiaj?

Daj no trochę pomieszać... :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tu już nie ma się nawet z czego śmiać.

To smutne po prostu jest. Słaby ten serial.

Ogladałeś w końcu ten Shamaless?

Tam jest humor i to bardzo często również s sytuacji tragicznych.

Spróbuj poważnie pan M. do pięt nie dorasta Frankowi.

Żeby po tym wszystkim jeszcze wierzyć Maciererewiczowi to trzeba naprawdę mieć coś z głową.

Dziś rano w Trókce na uwagi któregoś posła Brudziński powiedział, że gdyby nie Macierewicz nie byłoby teraz w Polsce wolności. Można i tak, przynajmniej facet nie udaje, że te brednie "komisji" trzymają się kupy.

słuchałem około 9.30 JAK DLA MNIE POWINNI BRUDZIA WYPROSIĆ ZE STUDIA.WSTYDZĘ SIĘ ZA TAKIEGO POLITYKA,

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

słuchałem około 9.30 JAK DLA MNIE POWINNI BRUDZIA WYPROSIĆ ZE STUDIA.WSTYDZĘ SIĘ ZA TAKIEGO POLITYKA,

No cóż, jak ktoś za młodu okradał kolegów to czego można się po nim spodziewać w dorosłym życiu?

Jestem Europejczykiem.

poza tym jest niekulturalny, przekrzykiwał wszystkich zwłaszcza prowadzącą, wstyd mi

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Rzeczywiście byl wyjątkowo bezczelny i chamowaty. Ale wszyscy PiSowcy tak mają. Podejrzewam jakieś szkolenie bo od pewnego momentu wszyscy postępują dokładnie tak samo, tj. gadają jak nakręceni i kompletnie nie przejmują się faktem, że w tym samym czasie mowi lub usiłuje mówić ktoś inny. W sumie zasada jest prosta - nawet, jak nie można ich zrozumieć to nie można też zrozumieć ich przeciwnika. W ten sposób wykorzystują własny czas ale uniemożliwiają innym wykorzystanie ich czasu. Chamskie ale gdy prowadzący nie reaguje skuteczne.

Jestem Europejczykiem.

Niezwykle ważny eksperyment. Prof. Binienda: "próbka duraluminium w czasie zderzenia nie rozpada się na odłamki. Dlaczego Tupolew się rozpadł?"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakiś czas temu Paweł Artymowicz wskazywał, że Tupolew rozpadł się na tysiące czy miliony kawałków właśnie przez to, że lecąc tak szybko uderzył w przeszkodę. Pana badania obalają tę argumentację.

Ukryta Zawartość

Jakiś czas temu Paweł Artymowicz wskazywał, że Tupolew rozpadł się na tysiące czy miliony kawałków właśnie przez to, że lecąc tak szybko uderzył w przeszkodę. Pana badania obalają tę argumentację.

Pewnie ktoś kto się zna wyjaśniłby tą kwestię w 3 sekundy, ale że w polskie kręgi sejmowe i okołosmoleńskie trzymają poziom Big Brother'a to oto mamy kolejną "niewyjaśnioną zagadkę" na które światło wpuścił "fachowiec".

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Niezwykle ważny eksperyment. Prof. Binienda: "próbka duraluminium w czasie zderzenia nie rozpada się na odłamki. Dlaczego Tupolew się rozpadł?"

Ukryta Zawartość

Przyznaj się Tomuś że wpisujesz to wszystko dla jaj i śmiejesz sie do rozpuku gdy ktoś nabierze sie na te brednie!

Naprawdę Binienda wypisuje takie herezje???

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Tu już nie ma się nawet z czego śmiać.

To smutne po prostu jest. Słaby ten serial.

Ogladałeś w końcu ten Shamaless?

Tam jest humor i to bardzo często również s sytuacji tragicznych.

Spróbuj poważnie pan M. do pięt nie dorasta Frankowi.

Tylko który mam oglądać? Bo jest oryginał brytyjski i licencjonowany z USA.

Obejrzałem pilot wersji USA i momentami płakałem ze śmiechu. :)

"- Znajdź sobie jakąś pracę.

- Mam pracę!

- Okradanie kościelnych skarbonek to nie praca."

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Może dlatego, że samolot nie jest próbką duraluminium.

Ja na ogródku pierdyknąłem młotkiem w kawałek aluminiowej obudowy.

Rozpłaszczyła się. Uderzyłem drugi raz, jeszcze bardziej...

Sądzę, że Tupolew powinien rozpłaszczyć się do arkusza blachy!

No to nasz mysliciel zabłysnął niczym łysina Brudzińskiego.

A kto to? Ktoś ważniejszy niż "real"

poprawnie kwitnącej POlityki.

"Wasz"... pan zaciążył? w invitro?

dieu est tres fin

A kto to? Ktoś ważniejszy niż "real"

poprawnie kwitnącej POlityki.

"Wasz"... pan zaciążył? w invitro?

"Wasz" to znaczy czyj? Ja słyszalem, że to robota twoich...

"Częstochowska prokuratura podjęła decyzję o wszczęciu śledztwa w sprawie zbliżenia seksualnego, do którego w czerwcu tego roku miało dojśc podczas szkolnej wycieczki pomiędzy księdzem-katechetą a jedną z gimnazjalistek. Prokuratura najpierw wszczęła postępowanie wyjaśniające po publikacjach prasowych w mediach, w tym w "Dzienniku Zachodnim", wczoraj po przesłuchaniu świadków i przeanalizowaniu materiałów podjęto decyzję o wszczęci śledztwa w tej sprawie."

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tylko który mam oglądać? Bo jest oryginał brytyjski i licencjonowany z USA.

Obejrzałem pilot wersji USA i momentami płakałem ze śmiechu. :)

"- Znajdź sobie jakąś pracę.

- Mam pracę!

- Okradanie kościelnych skarbonek to nie praca."

Tylko hamerykański!!!

Frank Gallagher jest poza jakąkolwiek konkurencją.

Ten cytat co zapodałeś to skromny początek.

Jak jego syn złamał rękę,to go wziął na spacer, popchnął pod przejeżdżający samochód żeby wyłudzić kasę z ubezpieczalni.

Innym razem mu wmówił że ma raka, zgolił mu głowę żeby dostać kasę z pomocy społecznej.

Tam jest non stop ostro.

A wracając do tematu.

Powiedz mi szczerze iIDottore.

Jak widzisz przemawiającego Antka nie masz wrażenia, że to człowiek wymagający wizyty u specjalisty niekoniecznie Twojej specjalności?

Ja poważnie widząc jego mimikę, sposób wypowiadania się tak właśnie uważam.

Nieodparcie przychodzi mi na myśl Dyktator Chaplina.

A wracając do tematu.

Powiedz mi szczerze iIDottore.

Jak widzisz przemawiającego Antka nie masz wrażenia, że to człowiek wymagający wizyty u specjalisty niekoniecznie Twojej specjalności?

Ja poważnie widząc jego mimikę, sposób wypowiadania się tak właśnie uważam.

Nieodparcie przychodzi mi na myśl Dyktator Chaplina.

No cóż - ta odrobina(?) fanatyzmu jest charakterystyczna dla ludzi głęboko wierzących w to, co mówią.

Antek IMO nie ma złych intencji, nigdy nie zmieniał frontu,(co bardzo sobie cenię, niezależnie od opcji polit.) nie wykazuje ciągot do prywatnych profitów.

Stanowczo wolę takich ludzi w polityce (fanatycznych i ideowych - nieważne do której bramki grają) od kunktatorów, chorągiewek (9 partii zaliczonych w ciągu 20 lat i ZAWSZE w Sejmie!) i - nie wahajmy się nazwać sprawy po imieniu - szmat.

Antek IMO nie ma złych intencji, nigdy nie zmieniał frontu,(co bardzo sobie cenię, niezależnie od opcji polit.) ...

Chyba jednak Cię nieco rozczaruję.

"Niedoszły sojusz Macierewicz-Jaruzelski"

"Szczególnie dzisiaj warto przypomnieć znany wprawdzie, ale rzadko cytowany fragment pochodzącej z 1983 r. deklaracji programowej środowiska „Głosu”, czyli Antoniego Macierewicza i jego współpracowników.

Obecny poseł PiS, znany m.in. z akcji „dekomunizacyjnej” wymierzonej w odziedziczone po PRL wojskowe służby specjalne, przed 29 laty głosił tezy zgoła odmienne, niż sam to dzisiaj pamięta. W sytuacji dość oczywistego załamania podziemnych struktur „Solidarności”, Macierewicz z towarzyszami sformułował program doprowadzenia do porozumienia części opozycji (posługującej się jednak nadal mitem „S”) i… Ludowego Wojska Polskiego kierowanego przez generała Wojciecha Jaruzelskiego, a wszystko przy czynnym udziale i z błogosławieństwem Kościoła katolickiego."

Ukryta Zawartość

"W rozmowie z tygodnikiem Władysław Frasyniuk ostro atakuje polityka PiS Antoniego Macierewicza. - Kiedy Macierewicz pluje na naszą historię, to mi się zaraz przypomina jego artykuł z lat 80., w którym doradzał prymasowi Glempowi rozmowy z Jaruzelskim, rezygnację z Solidarności na rzecz chrześcijańskich związków zawodowych - oburza się były polityk. Jego zdaniem za coś podobnego zarówno Macierewicz jak i Kaczyński "zabiliby Wałęsę"."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale jaja!

Nie słyszałem o tej historii ale jakoś sie nie dziwię. Z Antka zawsze byl kawał przebiegłego sukinsyna.

Jestem Europejczykiem.

Chyba jednak Cię nieco rozczaruję.

Spokojnie!

To typowa ubecka prowokacja Tomasza Wołka z (a jakże!) Gazety Czosnkowej.

Nie będę bronił Antka, ale dobrze jest wiedzieć, że nie on napisał ów tekst. Był jednak wtedy naczelnym "Głosu" więc przyjmuje zań odpowiedzialność.

A oto co sam Macierewicz ma do powiedzenia w rzeczonej sprawie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Antek to przebiegły psychopata wodzacy za nos sporą część społeczeństwa całkiem sporego kraju.

Przez szacunek dla jego osiągnięć należy mu się publiczna lustracja oraz rozliczenie kosztów na które naraził Państwo swoim fanatyzmem.

Jestem Europejczykiem.

Ciągniecie tego wątku w nieskończoność to młyn na wodę PIS-owskiej propagandy. Nie ważne czy mówią o nas dobrze czy źle - ważne żeby mówili ...

Po co międlić ten cały syf ?

No - chyba że ktoś naprawdę wierzy w jakiś zamach ... wtedy pozostaje tylko współczucie.

Jak to po co?

Po to by pełowskie lemingi miały pożywkę i karmę na utrzymanie siły w wiarę w słońce nasze prawdziwe Tuskowe i forever. Inaczej przecież te wiarę by utraciły i zdechły.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.