Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

W trakcie oglądania "rozmowy" z Macierewiczem moja żona stwierdziła, że nie ma na co czekać i pielęgniarze powinni wkroczyć do studia i zapakować Antka w kaftan na wizji, na żywo.

Czy ty aby z żoną nie mieszkasz w białym pokoju bez klamek ? Ciągle o tym zdrowiu psychicznym. Nie martw się o Antoniego, martw sie o siebie. Pancerna Kamanda, pamiętajcie o pampersach bo już sracie po gaciach.

Popatrzcie sobie na spokój, opanowanie, kompetencję Antoniego i histerię tej telewizyjnej blĄdynki. Myśłała, ze go wyprowadzi z równowagi, oj brakuje kadr w tv

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czy ty aby z żoną nie mieszkasz w białym pokoju bez klamek ? Ciągle o tym zdrowiu psychicznym. Nie martw się o Antoniego, martw sie o siebie. Pancerna Kamanda, pamiętajcie o pampersach bo już sracie po gaciach.

Popatrzcie sobie na spokój, opanowanie, kompetencję Antoniego i histerię tej telewizyjnej blĄdynki. Myśłała, ze go wyprowadzi z równowagi, oj brakuje kadr w tv

Ukryta Zawartość

już wcześniej pisałem o tym zachowaniu iście chamskim.widzisz tu swojego idola?jeśli tak, to zawieś sobie nad pryczą jego fotke

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Potwornie was lęk trzepie, bo nadchodzi moment wyjaśnienia prawdy! :)

Doktorku, zapewne się zgrywasz i podnosisz jedynie atmosferę. Szczerze mówiąc mam to w bardzo głębokim poważaniu kogo wsadzą za błędy przy organizacji tego wyjazdu, za nieudane lądowanie, za dobijanie żywych i złe sekcje zwłok.

Mam jedynie nadzieję, że jeśli już wsadzą, to po rzetelnym poprowadzeniu sprawy sądowej, z dowodami naukowymi nie zaś wyssanymi z laski Trotylowicza-Maciarenku. Oczywiście laski dynamitu.

Mam wrażenie, że kilka osób ma ochotę obrazić moją inteligencję. Będę niemiły i się nie dam.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

już wcześniej pisałem o tym zachowaniu iście chamskim.widzisz tu swojego idola?jeśli tak, to zawieś sobie nad pryczą jego fotke

chamskie to było zachowanie ale tej tzw. dziennikarki trzeciego sortu, która już zaczynała prawie krzyczeć na Antoniego. No cóż, jaki pan taki kram (czyt. tow. Kraśko + reszta)

Wszystkie referaty naukowców Zespołu Parlamentarnego do pobrania.

Każdy się może przekonać czy to rzetelna naukowa robota czy duby smalone (jak by chciały lemingi).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

chamskie to było zachowanie ale tej tzw. dziennikarki trzeciego sortu, która już zaczynała prawie krzyczeć na Antoniego. No cóż, jaki pan taki kram (czyt. tow. Kraśko + reszta)

dostała wytyczne blondynka i nie dało rady ich zrealizować

Gdzie ty baranie to widziałeś? Chyba w swojej rzeczywistości równoległej.

No chyba, że za chamstwo uważać to, że nie dawała Antkowi bredzić nie na temat i prosiła o odpowiadanie na pytania.

Pani Redaktor była uprzejma, ale nie dała sobie w kaszę dmuchać.

Jestem Europejczykiem.

Wszystkie referaty naukowców zespołu parlamentarnego. DO POBRANIA!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Żałosna gówniarzeria daje się wodzić za nos psychopacie i jego pseudoekspertom od wybuchów w szopie i papierowych samolocików. Przypadek dla psychologów i socjologów.

Jestem Europejczykiem.

Jak to - jak?

Wierzyć w oficjalną wersję wydarzeń bez żadnych zastrzeżeń!

Bo "słuszną linię ma nasza władza".

PIS-official-report.jpg

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nasza władza, wy***ie się jak nasza władza kiedyś. I ten Dżambik zobaczy prawdę.

ty też o prawdzie objawionej?

Wszystkie referaty naukowców zespołu parlamentarnego. DO POBRANIA!

Ukryta Zawartość

Tomek używając Twojej retoryk, dlaczego mam czytać to "cós" skoro Ty nie poświęciłeś 15 minut na analizę referatu Artymowicza?

Ukryta Zawartość

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Pani Redaktor była uprzejma, ale nie dała sobie w kaszę dmuchać.

Wyjątkowo chamska, wykonująca polecenia swoich szefów. Zero profesjonalizmu.

Oni wysyłają do boju takie właśnie dziennikarzyny, co to oplują, pokąsają jak małe ratlerki i uciekną.

A jej "uprzejmość" polegała na tym aby przerwać każde zdanie Antoniego, a kiedy to nie poskutkowało zażądała tonem prawie histeryczym aby odpowiadał wyłącznie na jej pytania bo to jest JEJ PROGRAM !!! Prywata na Woronicza całą gębą

Ty eskal eskalujesz swoje pierdoły coraz bardziej. Widzialem program na własne oczy i Pani Redaktor po prostu nie dawała Antkowi bredzić o tym, o czym mu pasowało tylko prosiła o trzymanie sie tematu i odpowiadanie na pytania.

Bloga to sobie może Antek w necie prowadzić.

Jestem Europejczykiem.

jaro , aż szkoda patrzeć jak się nadal w tym bełkocie pogrążasz. Przyjmowanie raportu Millera za pewnik przez osobę technicznie wykształconą kompromituje ją.

Przyjmowanie raportu Millera za pewnik przez osobę technicznie wykształconą kompromituje ją.

Chyba zmienię sobie cytat w stopce. DOBRE!

jaro , aż szkoda patrzeć jak się nadal w tym bełkocie pogrążasz. Przyjmowanie raportu Millera za pewnik przez osobę technicznie wykształconą kompromituje ją.

A skąd wiesz drogi chłopcze, że przyjmuje go jako pewnik??? Piszac to kompromitujesz się.

Jestem Europejczykiem.

Ciebie do czytania nie naamawiam bo i tak nie zrozumiesz, nawet najprostszych rzeczy. Ideologiczne klapki na oczach + funkcjonalny analfabetyzm.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Bardzo psyjemne chłopacki. Podobną ścianę fajnego sprzętu sprzedaje ostatnio jakiś typ na allegro... To te same ????:))))) Brawo , Tomek !!! Szukaj dalej.:))))) Znakomite niektóre som te szpulowce...

Ukryta Zawartość

Zasadniczo, jaro, nie ma z Tobą o czym rozmawiać. Zaprzeczasz uznanej metodologii badań katastrof lotniczych. Najlepsze , a może najgorsze , że masz tego świadomość. To Ciebie niestety dyskwalifikuje.

Zasadniczo, jaro, nie ma z Tobą o czym rozmawiać. Zaprzeczasz uznanej metodologii badań katastrof lotniczych. Najlepsze , a może najgorsze , że masz tego świadomość. To Ciebie niestety dyskwalifikuje.

Co ty tomuś chłopcze bredzisz??? Puknij się w głowę i rozejrzyj się czy jakiś gaz ci się w pokoju nie ulatnia.

A ja wieczorkiem zastosuję uznaną (przez Antka i jego ludzi oczywiście) metodologię badań katastrof lotniczych czyli pozgniatam sobie poste puszki po piwie ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Co ty tomuś chłopcze bredzisz??? Puknij się w głowę i rozejrzyj się czy jakiś gaz ci się w pokoju nie ulatnia.

A ja wieczorkiem zastosuję uznaną (przez Antka i jego ludzi oczywiście) metodologię badań katastrof lotniczych czyli pozgniatam sobie poste puszki po piwie ;-).

Musisz w nie pierdnąć, aby doświadczenie się udało. Kilka razy. By było niepodważalnym dowodem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.