Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

poruszonym przeze mnie temacie niczego to nie wnosi

twoj raport nie ma nic do rzeczy jesli chodzi o klamstwa o przekopywaniu gruntu katastrofy i pracy lekarzy "ramie w ramie"

obecny rzad nie tylko nie zdementowal tych bredni to jeszcze awansowal klamce. jesli tak zachowuje sie w sprawach stosunkowo malo waznych to czemu mialby powaznie traktowac wyborcow w innych sprawach?

a co do raportu?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

zawsze znajdziesz niezadowolonych oponentow

ale jak dla mnie - to nie jest istotne czy byla beczka, czy nie bylo.... jeden gwozdz.

Myślisz, że jak zaczniemy podskakiwać to będzie lepiej ?

czlowieku!

to mialo byc ironicze!

zadzieranie z silniejszym jeszcze nigdy nikomu nie wyszlo na dobre.

ale wlasne brudy tusk powinien prac a nie wybielac plamy udajac ze ich nie bylo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czlowieku!

Mam na imię Lech. Oczywiście człowiekiem też jestem :-). "Myślę więc jestem".

Życzę dużo spokoju i wszystkiego dobrego w nowym roku.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kowaleczko i fakt, że zwolennicy teorii spiskowych dziwnie po niej zamilkli

spokojnie - nowy rok to i ludzi sa zajeci :-)

raport pieknie, ladnie - ale wiesz ze dla fanatykow to nic strasznego - przyklepuje tylko parenascie ostatnich sekund lotu. nic ponad to.

zaraz sie zaczna nowe dywagacje na temat dlaczago tak nisko i pod zlym katem? ze wybuch, trotyl i inne eksplozje... ten temat bedzie sie ciagnal i ciagnal.

miedzy innymi dlatego ze medialnie jest przeklamany. jak by rzad dopilnowal paru detali od samego poczatku to nie dal by podstaw do pewnych domyslow.

a tak? ukrecil sobie bicz na wlasna dupe. bo tak maja kalmstwa i osmieszajacego sie maciarewicza. tak by mieli tylko maciarewicza czyli pozycje z gruntu lepsza

ukrecil sobie bicz na wlasna dupe. bo tak maja kalmstwa i osmieszajacego sie maciarewicza. tak by mieli tylko maciarewicza czyli pozycje z gruntu lepsza

A jaki Macierewicz jest dla obecnego rządu lepszy ośmieszony czy nieośmieszony ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

ten czlowiek nigdy nie byl powazny wiec w sumie trudno typowac jego jako nieosmieszonego. to taki oksymoron rzadowy

nigdy nie zapomne jak optowal za niezamykaniem daewoo w warszawie bo on sobie espero sprawil i boi sie o czesci zamienne... no smiech na sali

ja wiedzialem ze jaja beda kiedy pojawil sie z niebytu politycznego jako "przywodca zespolu ekspertow"

ten czlowiek nigdy nie byl powazny wiec w sumie trudno typowac jego jako nieosmieszonego. to taki oksymoron rzadowy

nigdy nie zapomne jak optowal za niezamykaniem daewoo w warszawie bo on sobie espero sprawil i boi sie o czesci zamienne... no smiech na sali

ja wiedzialem ze jaja beda kiedy pojawil sie z niebytu politycznego jako "przywodca zespolu ekspertow"

Temu człowiekowi w ogóle nie można powierzać stanowisk decyzyjnych. Już dużo lepsi będą tacy co nie podejmują żadnych decyzji. Mogę być np ja ;-), ;-), ;-). Obiecuję, że nie podejmę żadnej decyzji. Cholera przez chwilę zapomniałem, że należę do grupy "podludzi" i poniosła mnie fantazja. Już schodzę do swojej grupy. W niej zresztą jest weselej chociaż trudniej.

Mógłbyś być nawet premierem.

Chyba nie bo roli premiera potrzebny jest człowiek, w którym jest dużo bezczelności, chamstwa, tupetu i który umie kłamać. Mi do takiego profilu daleko, ale jak pomyślę jaka mogła by być odprawa to nawet na trochę mógłbym zostać. Tylko niestety władza upaja i to mogło by być dla mnie groźne, ale za życzenie dzięki.

Chyba jednak wolę towarzystwo takie jakie mam.

P.S. Behringer już opanowany i sprawdzony sonicznie ;-) (bajka) w piątek chyba odbieram końcówki mocy. Zżera mnie zajebista ciekawość.

Warto jeszcze to co jakiś czas przypominać:

'Marek Migalski w niedzielę pytał na swoim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) m.in.: Co robiło stu posłów PiS w Smoleńsku, 10 kwietnia 2010 roku, w trzy godziny po tragedii? I od razu odpowiedział: "Jedli

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Nie wierzycie Państwo? To się ich zapytajcie. Po tym, jak już się pomodlili za zmarłych i oddali im część, udali się do restauracji, żeby zjeść obiad. Głównym zaganiającym do autobusów i zachęcającym do jak najszybszego wyjazdu ze Smoleńska, był Antoni Macierewicz. Nie potrafię zgadnąć dlaczego setka polskich parlamentarzystów, posiadających paszporty dyplomatyczne, mających immunitety, nie przebiegła tych kilka kilometrów, które dzieliły ich od miejsca katastrofy, i nie pomagała ekipom ratunkowym w akcji. Dlaczego nie pobiegli tam i nie zabezpieczali terenu? Dlaczego nie fotografowali miejsca tragedii? Dlaczego dali się, jak barany, zamknąć w autobusach i zawieźć na obiad? Mam do nich tylko jedno pytanie - smakowało?"

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

panie drogi wytaczasz armaty na procy kolegów w prawicy.

ten kabaret ma trwać a kolega z tak poważnymi argumentami na maciorenke i reszte miszczóff

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

To już Migalski nie kocha PiS ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wojskowa Prokuratura Okręgowa w Warszawie po blisko czterech latach wciąż nie wie, co jest nagrane na magnetofonie pokładowym jaka-40, który lądował w Smoleńsku 10 kwietnia 2010 r. Sprzęt trafił do Polski jeszcze tego samego dnia. A jak zeznawał Remigiusz Muś, technik pokładowy jaka: „To rosyjscy kontrolerzy wciągali polskich pilotów [Tu-154M] w pułapkę, każąc im zejść do 50 m nad poziomem pasa. Wszystko jest na taśmach”.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy Rosjanie rozrzedzili helem powietrze nad lotniskiem (hel ma znacznie mniejszą gęstość niż azot, który stanowi 78% powietrza) i samolot runął na ziemię? Czy jak Amerykanie z 9/11 użyli izotopu 3He w kontrolowanej reakcji termojądrowej z deuterem do uzyskiwania niszczycielskiej energii bez powstawania niepożądanych odpadów promieniotwórczych?

Ma ktoś parówki, żeby ustalić jakiego rodzaju była to pułapka? Ja swoje zjadłem...

Ma ktoś parówki, żeby ustalić jakiego rodzaju była to pułapka? Ja swoje zjadłem...

Zjadles ogladajac Ekipe z Warszawy zamiast dokonczyc Potop...i 3ba bylo mniej w karty grac w szkole. Bys wiedzial ze parowki szkodza a tak...

A czemu parówki szkodzą? Poważnie pytam.

Bo to co sie je obecnie miesa nie przypomina (jest o tym osobny watek) a parowki to odpady tego co miesa nie przypomina...czyli syf nad syfy

Bo to co sie je obecnie miesa nie przypomina (jest o tym osobny watek) a parowki to odpady tego co miesa nie przypomina...czyli syf nad syfy

Uff... Jakie szczęście, że te które ja jem mają 86% mięsa a nie MOM, bo już się przestraszyłem. No i są przepyszne.

Tylko z importu z USA, wytwarzane na żarze po wybuchu atomowym wydobywającym się z ruin WTC...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wydaje mi się że każdym sklepie w okolicy, ja przynajmniej gdzie nie wejdę, to są. Jutro na śniadanie też będą parówki, pyszne duńskie ogórki i świeży chleb posmarowany masłem z solą morską. ;)

,,W grudniu ubiegłego roku w swoim programie „Po prostu” Tomasz Sekielski zarzucił współpracę ze Służbą Bezpieczeństwa profesorowi zaangażowanemu w badania nad przebiegiem katastrofy smoleńskiej. „»Nil« to pseudonim, pod którym 10 lutego 1982 r. został zarejestrowany Chris Cieszewski, wówczas jeszcze Krzysztof”. Uważna analiza zapisu stanowiącego podstawę oskarżeń, pochodzącego z dziennika rejestracyjnego Ministerstwa Spraw Wewnętrznych, oraz lektura materiałów odnalezionych w Instytucie Pamięci Narodowej dzięki pogłębionej kwerendzie badawczej prowadzą do wniosku, że… profesor w ogóle nie mógł być agentem.,,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.