Skocz do zawartości
IGNORED

To przestało być śmieszne

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

M0oją uwagę zwraca raczej, że pogląd o autowysadzeniu się WTC w Polsce popierany jest raczej przez osoby, które deklarują się jako prawica. To trochę jak z Palestyńczykami: najsilniej popiera ich europejska skrajna lewica i tutejsza tzw. prawica.

• Redaktorzy

"jozwa, a jaka jest prawda? tak jak twoje slowa o tygodniowym banie dla mcgyvera?"

Fox, ja nie wiem o co ci chodzi, poza tym, że trujesz mi tyłek na ten temat od dawna. Ale o co ci chodzi, z nic dojść nie mogę. Jak się jakoś wypowiesz konkretnie, to chętnie ci ulżę, bo widzę, ze żyć ci coś nie daje. Więc proszę?

jozwa, no konkretnie mowiles, ze za to dostanie tygodniowego bana, ale pewnie musiales przepraszac za te slowa i tumaczyc, ze "gawiedz sie burzy" no to na uspokojenie ciemnego narodu... to damy bana na weekend do poniedzialku 8.00 godziny... ale podnozek franc zdjal bana juz o 6.00 ROTFL...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

Sorry, niezbyt pamiętam. Nie siedzę ciągle na forum, mam dużo innych zajęć. Żadnego bana Macowi nie dawałem w ogóle, coś tam było, mgliście pamiętam, ale dawał kto inny. Tu jest więcej moderatorów. Gdybym dawał ja, dałbym pewnie na tydzień, bo na mniej nie blokuję, bowiem taki mam zwyczaj wynikający z lenistwa. A że nie ja, to widać nie na tydzień. Fertig.

aha, ok... ale po wymianie PW miedzy wami, a mcgyverem, choc przetrzepaliscie sobie kolana?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, 24 Maj 2010, 16:18

>aha, ok... ale po wymianie PW miedzy wami, a mcgyverem, choc przetrzepaliscie sobie kolana?

Tak jest. Z tym że, Jasiu, jeżeli używasz zwrotu: "Pan może Pana majstra ... pocałować", zawsze zostawiaj takie niedomówienie.

Zatem lepiej było napisać "choc przetrzepaliscie sobie ko...?"

jozwa maryn, 24 Maj 2010, 14:20

To ja bardzo proszę posprzątać skutecznie i do końca.

Mimo zbanowania XYZ nadal ma możliwość wysyłania ze swojego nica korespondencji na PW

jak te skierowane do mnie

XYZPawel jeszcze wklej obraźliwy wobec mnie wpis maszy i rocha, jeśli chcesz być uczciwy, a chyba chcesz być ?!? 2010-05-24 11:18:37

XYZPawel Twoja nieuczciwość polega na tym, że cytujesz moją ODPOWIEDŹ, bez cytowania chamskiego ataku. Jarzysz ? Wątpię...

cóś ten silnik kiepsko funkcjonuje

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Redaktorzy

Dzisiaj powinien już być usunięty całkowicie, czyli z kontem, bez żadnej możliwości wysyłania PW. Wysyłanie PW po zablokowaniu konta w swej intencji służy korespondowaniu zablokowanego z administracją. Niektórzy jak widać używają tego do innych celów. Nawiasem mówiąc, zastanawiający upór: typ od miesięcy tu nie pisze, al jeszcze chce mu się kogoś przez PW nękać.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

jozwa maryn, 24 Maj 2010, 17:46

>Nawiasem mówiąc, zastanawiający upór: typ od miesięcy tu nie pisze, al jeszcze chce mu się kogoś przez PW nękać.

pisze, pisze...

wystarczy tylko dokładniej przejrzeć te bardziej kontrowersyjne i trollogenne wątki :)

masza 68

pisze,pisze...

wystarczy tylko dokladniej przejrzec te bardziej kontrowersyjne i trollogenne watki-....

-..w ktorych Szanowany Pan Jozwa Mandaryn bryluje[czytaj trolluje] niczym Nikodem Dyzma na salonach!!

>Mimo zbanowania XYZ nadal ma możliwość wysyłania ze swojego nica korespondencji na PW

>jak te skierowane do mnie

Zgadza się, parę dni temu do mnie też coś na PW pisał.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

>mamel, 24 Maj 2010, 17:39

>cóś ten silnik kiepsko funkcjonuje

Rzecz znana już nawet w sąsiednich galaktykach. Lukar dobrze wiedział co robi zwijając interes zawczasu.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"Dla mnie to nic nie znaczy.

ze moderacja sie tlumaczy..."

Takie odnosisz wrażenie, ze ktoś ci się tłumaczy? I jeszcze ci się rymuje? No, no...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.